blank
blank
blank
blank
blank

San Vigilio – Škola skijanja na hrvatskom jeziku,
8.1.-15.1.2022.

San Vigilio škola skijanja – Skijanje Italija

San Vigilio Škola skijanja, snowboarda i dječji vrtić

Svi učitelji skijanja članovi su Hrvatskog i Slovenskog zbora učitelja i trenera skijanja sa važećim međunarodnim licencama. Svojim višegodišnjim iskustvom i posebnim, drugačijim, načinom obuke, podučiti će vas prvim skijaškim koracima, a naprednim skijašima pomoći savladati vrhunsku skijašku tehniku. Vaša radost biti će potpuna kada spoznate da nakon završenog tečaja možete skijati na svim stazama Kronplatza, pa i onim najzahtjevnijim.

Opis škole skijanja:

1. Škola alpskog skijanja

Svakim danom ujutro 3 sata (10.00-13.00 sati) od nedjelje do petka. Dobna granica minimalno 5 godina. Zadnji dan natjecanje za mlađe uzraste, sa podjelom medalja svim polaznicima

Cijena po osobi: 1.600 kn


2. Ski vrtić

Igranje i animacija na snijegu te privikavanje djece na skije za djecu od 3 do 5 godina po nadzorom učitelja skijanja i animatora. Trajanje 3 sata u periodu od 10:00 do 13:00h od nedjelje do petka. Cijena uključuje 1 topli napitak dnevno.

Cijena po djetetu: 2.100 kn


3. Snowboard škola

Min. 4 osobe, max. 6 osoba u grupi. Trajanje škole je 3 sata dnevno

Cijena po osobi: 1.900 kn


4. Cjelodnevna San Vigilio škola skijanja

Svakim danom 6 sati dnevno (10.00-16.00 sati) sa uključenom pauzom za ručak. Dobna granica minimalno 6 godina.

Zadnji dan natjecanje za mlađe uzraste, sa podjelom medalja svim polaznicima. Cijena uključuje obrok i napitak za vrijeme ručka.

Cijena po osobi: 3.000 kn

Napomena za sve škole i vrtiće: prijave za tečaj moguće do 20.12. nakon navedenog do popunjenja kapaciteta.
Cijena za prijave i uplate nakon 20.12.2020. iznosi: 1.750,00 kn (240 €) za školu skijanja, 2.200,00 kn (260 €) za Snowboard, 2.250 kn (300 €) za ski vrtić i za Cjelodnevnu školu 3.000,00 kn (410 €)


5. Popodnevna individualna škola skijanja

Popodnevna škola (individualne ski lekcije): 40 € sat/osobi, svaka dodatna osoba +15 € na sat (max.4 osobe)

Popodnevna škola (individualne snowboard lekcije): 50 € sat/osobi, svaka dodatna osoba +15 € na sat (max. 4 osobe)

6. Termini održavanja škole

U tjednu od 8.1.-15.1.2022. – 6 dana u tjednu, svaki dan od nedjelje do petka od 10-13h. U slučaju izmjena o točnom terminu održavanja škole polaznici će biti pravovremeno obaviješteni. Minimalan broj prijavljenih za organizaciju škole u navedenim terminima je 20 osoba ukupno, te minimalno 6 prijavljenih osoba podjednakog skijaškog predznanja. Ukoliko za pojedinu grupu nema dovoljan broj prijavljenih zadržavamo pravo otkazati organizaciju škole. Za grupe manje od 20 osoba, te grupe van navedenih termina škola se na upit može organizirati po posebnim uvjetima.

7. Lokacija održavanja škole:

Početna i završna stanica škole je donja stanica žičare Miara u mjestu San Vigilio. Škola se održava na stazama  skijališta Kronplatz ovisno o stupnju skijaškog znanja polaznika i procjeni ski učitelja.

7. Formiranje ski grupa:

Grupe se formiraju sukladno uzrastu i skijaškom predznanju. Po prijavi nužno je navesti u koju od navedenih kategorija pripadate:

A Prvi put na snijegu

A+ Imam samo jedan tečaj skijanja

B Znam skijati malo, znam plužni zavoj

C Skijam dobro, vozim paralelno, volim skijati brzo

D Odlično skijam, znam skijati carving,  spuštam se po svim terenima.

Sukladno prijavljenoj kategoriji prvi dan škole radi se testiranje i raspored po grupama. Kategorija prijavljene ski grupe nije konačna. Prvi dan škole radi se testiranje svih polaznika, te se prema mišljenju instruktora korigiraju grupe. Unutar svake kategorije ski-grupe nakon testiranja formiraju se podgrupe (npr. B1, B2, B3) ovisno o dobi i stupnju predznanja polaznika.

Odgovorni organizator: Turistička agencija Diver d.o.o.


Ponuda smještajnih kapaciteta u mjestu San Vigilio


Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka