blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Pansion i apartmani Winter – Jahorina

Pansion Winter – obiteljsko skijanje Jahorina

Pansion Winter u gornjem dijelu naselja Šator je nova apartmanska kuća. Skijaška staza Poljica 7 su udaljeni manje od 50 metara. Nova zgrada i moderna oprema predstavljaju vrhunac ponude na Jahorini, ukusno i moderno dizajniran odmor i ugodnost gostiju. Apartmani su prostrani i izuzetno udobni, opremljeni najnovijom opremom i materijalima. U višekrevetnim sobama s polupansionom, neki rasporedi kreveta su prikladniji za porodice s djecom nego za same odrasle.

U blizini se nalazi mala trgovina. Skijašku opremu sigurno ćete ostaviti u spremište za skije . U kutu nasuprot kamina nalazi se i vrlo udobna velika sofa. Mali wellness centar s hidromasažnom kadom i saunom također je dostupan uz nadoplatu. Winter je poznata i po odličnim masažama. WI-FI signal je dostupan u cijeloj kući, a parking se plaća u cijelom Šatoru.

Pansion Winter je poznat po izuzetno ljubaznom i uslužnom osoblju koje ne razočara nijednog gosta, kao i odličnu hranu pripremljenu od domaćih, jahorinskih i bosanskih jela.

Opis smještaja:

14 vrhunsko opremljenih soba za 2-5 osoba – svaka soba ima kupaonicu opremljenu tuš kabinom, WC-om, umivaonikom sa ormarićem. Sobe su opremljene sa francuskim krevetom ili single krevetima, SMART TV sa satelitskim programima i WiFi.

7 luksuznih apartmana:

Apartman za 2-4 osobe – 36 m² sastoji se od dnevnog boravka koji je opremljen garniturom za sjedenje koja se po potrebi razvlači, trpezarijskim stolom, kompletno opremljenom kuhinjom, električnim štednjakom, napom i hladnjakom. Spavaća soba sadrži francuski ležaj. Svaka prostorija ima SMART TV sa satelitskim programima i WiFi. Kupaonica posjeduje tuš kabinu, WC i umivaonik sa ormarićem.

Apartman za 4-7 osobe – 65 m² sastoji se od dnevnog boravka koji je opremljen ugaonom garniturom koja se po potrebi može pretvoriti u francuski ležaj, trpezarijskim stolom, kompletno opremljenom kuhinjom, eelektričnim štednjakom, napom, hladnjakom i zamrzivačem. Dvije spavaće sobe, od kojih jedna ima francuski ležaj i 1 single ležaj, a druga francuski ležaj. Svaka spavaća soba posjeduje ormare za odlaganje odjeće, noćne stoliće. Svaka prostorija ima SMART TV sa satelitskim programima i WiFi. Kupaonica posjeduje tuš kabinu, WC i umivaonik sa ormarićem.

Apartman za 8-10 osoba – 102 m² sastoji se od dnevnog boravka koji je opremljen ugaonom garniturom koja se po potrebi može pretvoriti u francuski ležaj, kaminom, trpezarijskim stolom, kompletno opremljenom kuhinjom, električnim štednjakom, napom, hladnjakom i zamrzivačem. Apartman ima tri spavaće sobe, od kojih 2 spavaće sobe imaju francuski ležaj + 1 single ležaj, a jedna spavaća soba ima francuski ležaj. Svaka spavaća soba posjeduje ormar za odlaganje odjeće, noćne stoliće. Sve prostorije imaju SMART TV sa satelitskim programima i WiFi. Apartman ima dvije kupaonice, od kojih jedna ima Jacuzzi kadu, WC i umivaonik sa ormarićem, a druga ima tuš kabinu, WC i umivaonik sa ormarićem.


Cijena po osobi za 7 polupansiona:

Termin:
1/2 ili 1/4

Popusti za djecu:

  •  do 1,9 g. BESPLATNO na zajedničkom krevetu s roditeljima
  • od 2-6,9 g. -50% na zajedničkom krevetu s roditeljima
  • od 2-11,9 g. -30% na osnovnom krevetu

Doplata na licu mjesta:

  • bor. pristojba 1,30 €/osoba/dan, doplata za jednokrevetnu sobu +50%, parking 4,50 €/dan ili 30 €/tjedan, korištenje wellnessa u trajanju od 90 min – 20 KM po osobi.

Cijena po apartmanu za 3 ili 7 noćenja:

Termin:
App za 2-4 osobe
App za 4-7 osoba
App za 8-10 osoba

Uključeno u cijenu:

  • posteljina, ručnici, završno čišćenje (osim kuhinje).

Doplata na licu mjesta:

  • bor. pristojba 1,30 €/osoba/dan, parking 4,50 €/dan ili 30 €/tjedan, korištenje wellnessa u trajanju od 90 min – 20 KM po osobi.

Cijena ski karte Jahorina u HRK, plaćanje u agenciji
(cca. -4% popusta na redovne cijene ski karata):

Termini do 4.12.; od 22.3. 5.12.-17.12.
25.12.-11.2.
1.3.-21.3.
18.12.-24.12.
12.2.-28.2.
Tip karte odrasli djeca seniori odrasli djeca seniori odrasli djeca seniori
2 dana
2 dana D+N
3 dana
3 dana D+N
4 dana
4 dana D+N
5 dana
5 dana D+N
6 dana
6 dana D+N

D+N označuje dnevno i noćno skijanje.
Odrasli od 12-64 g.; djeca od 6-11,9 g., seniori od 65 i više godina.
Djeca do 4,9 g. skijaju besplatno u pratnji jednog roditelja.
Depozit keycard 5 € /osoba – plaća se na ski blagajni.


Ugodan zimski odmor na Jahorini želi Vam Azur Tours!

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka