blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Zell am See & Kaprun

Zell am See & Kaprun – Skijanje  Austrija

Planina Schmitten nudi najljepši panoramski pogled sa 360° sa više od 3000 m nv. Veliki je raspon ponude na skijalištu i izvan njega.

Za obitelji i djecu tu je nekoliko slalomskih staza u kombinaciji sa nekoliko elemenata zmajskog parka sa zmajevim tunelom i prostorom za vježbanje.

Zatim tu je Funslope XXL, Skimovie utrka, snowpark Schmitten, foto točke i skiline na cijelom skijaškom području. Crna staza TRASS sa nagibom do 70%, noćno skijanje, ski touring. Na stazama se nalaze mnoge sunčane terase i alpski restorani  gdje se nude brojne kulinarske delicije. Svake nedjelje imate mogućnost kušanja lokalne hrane u Pinza Tag-u.

Skijalište je od ove zime bogatije za novu žičaru aretXpress sa kabinama za 10 osoba. Ona omogućuje brži i udobniji pristup skijalištu. Osim dodatnog prostora za noge i udobnim sjedalima tu je i besplatni WiFi tijekom vožnje.


Zell am See je romantičan i elegantan alpski gradić smješten uz jezero. U mjestu su tradiocionalne kavane, restorani, moderni trgovački centar i elegantne trgovine. Ugodno za šetnje.

Skijaško područje EUROPA-SPORTREGION ZELL AM SEE (Schmittenhöhe): 757-2000 m nmv;  skijaška sezona od prosinca do travnja.

NOVOST ZA ZELL AM SEE!

Od 2019/2020 spojena su 2 skijaška područja: Zell am See i Saalbach-Hinterglemm sa potpuno NOVOM gondolom zellamseeXpress s kojom možete sve do doline Glemm (možete i doskijati). Kako bi se priključili izravno skijalištu Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn koristite ski bus do lifta Schönleitenbahn u Vorderglemmu (cca. 5 km odnosno 5 minuta vožnje).
U povratku natrag doskijate do Vorderglemma, koristite ski bus do gondole zellamseeXpress s kojom se dolazite do vrha Schmittenhöhe (skijališta Zell am See-a)


Kaprun je prvo austrijsko skijalište na ledenjaku. Danas moderno skijaško naselje sa obiljem apres ski ponude (pubovi, taverne, restorani, trgovine)

Skijaško područje KAPRUN (Kitzsteinhorn, Maiskogel): 800-3029 m nmv (ledenjak Kitzsteinhorn)

NOVOST ZA KAPRUN!

 • 3K-CONNECTION gondola – iz srca mjesta Kaprun do glečera Kitzsteinhorn – nije više potreban ski bus ili auto kako bi se iz srca centra Kapruna skijalo na glečeru!

Iz mjesta Kaprun izravni je pristup uz pomoć dvije nove gondole najprije na Maiskogel, a potom u srce ledenjaka Kitzsteinhorn. Najduža staza: 5 km. Na skijalištu se održava ski škola, u ponudi je dječji čarobni tepih, dječje dizalo, park i dječja staza.

Staze su široke i otvorene sa prirodnim snijegom, ima veliki izbor staza za turno skijanje. Ima tri Snowparka.


ALPIN CARD – ski karta:

Uz nove staze i žičare, koje povezuju tri velika skijališta u regiji, tu je i nova ski karta – Ski ALPIN CARD, koja objedinjuje sve prednosti u jednoj karti. U toj jednoj ski karti dostupno je 408 kilometara staza i 121 žičara.

Pristup: tunel Karavanke – Villach – Spittal – Mallnitz (autovlak) – Zell am See/Kaprun, od Zagreba ca 370 km

skijanje austrija 1024x149 - Zell am See & Kaprun

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Zell am See i Kaprunu!

Sadržaji

 • blank 30 km
 • blank 28 km
 • blank 19 km
 • blank
 • blank 2
 • blank 9
 • blank 10
 • blank 7
 • blank 2
 • blank 100%
 • blank