blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm – Skijanje Austrija

NOVO Skijaško područje Tirols (Saalbach – Hinterglemm – Leogang – Fieberbrunn) (1003-2096 m. n.v.), ukupno: 270 km ski staza, 70 ski liftova, 5 snowparkova, 90% umjetno zasnježivanje, velika površina za freeride; udaljenost od Zagreba 390 km + poveznica sa ZELL AM SEE preko gondole iz Viehhofena.

Resort je jedno od najvećih i najmodernijih skijaških područja u Alpama. Okružena valovitim brežuljcima planina Pinzgauer te impozantnim vrhovima Kitzbühler alpa, Saalbach Hinterglemm je idealna zimska sportska destinacija. Na svim razinama može se očekivati samo najbolje razvijena infrastruktura.

Skijalište Saalbach dio je sistema povezanih žičara TirolS, poznato po izrazito dugim stazama, što osobito cijene iskusni skijaši. Snowboarderi također vole ovu destinaciju. Mogućnosti za free ride su odlične jer su gornji ogromni dijelovi skijališta bez drveća i žičara.

Žičare su sve moderne, grijane sjedežnice te gondole. Sve su staze vrlo precizno označene. Svejedno dobro isplanirajte obilazak skijališta za kojeg je dobrim skijašima dovoljan jedan dan. Ali ukoliko ćete skijati i u Leogangu potrebno je više vremena. Nekoliko autobusnih linija prometuje i besplatno povezuje glavne točke skijališta.  Ugostiteljskih objekata ima jako puno, svi su tradicionalni austrijski, drveni, vrlo ugodni sa velikim terasama, glazbom i ležaljkama.

Saalbach je udaljen 3 km od Hinterglemma. Veće je mjesto sa mnoštvom restorana i ugostiteljskih objekata sa terasama i čuven je po živahnom apres-ski ugođaju i večernjim provodima. Automobil možete besplatno parkirati u garaži za vrijeme rada žičara, kasnije se plaća. Hinterglemm je mirnije mjesto, sa hotelima i nekoliko restorana.

Strastveni skijaši večeri mogu provesti skijajući na osvijetljenim stazama. Tu je noćni snow park, noćno sanjkanje, staze sa fotografiranjem i video zapisom vaših vještina na stazi.

U samom centru Saalbacha nalazi se jedan on najboljih ski vrtića. Veliki ograđeni prostor sa 4 natkrivene pokretne trake, brojnim dječjim elementima na stazi i raznim animacijama.

Ovo je skijalište gdje ni najzahtjevniji neće ostati nezadovoljni, nudi daleko više od ostalih skijališta, a i cijene na to upućuju.

 

skijanje austrija 1024x149 - Saalbach Hinterglemm

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u TirolS-u!

Sadržaji

  • blank 140 km
  • blank 112 km
  • blank 18 km
  • blank
  • blank 2
  • blank 19
  • blank 22
  • blank 29
  • blank
blank