Hotel Goldried 3*

First minute
DVOJE DJECE DO 12 GODINA BESPLATNO !!!
Austrija, OstTirol, Matrei

BESPLATNO DVOJE DJECE DO 12 GODINA Hotel Goldried, Matrei | Moderni wellness i bazeni, obiteljske sobe, odlični popusti za djecu, igraonica, ski škola na hrvatskom jeziku!

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!

Smještaj

Dvokrevetna soba, Polupansion, Balkon
Balkon
Površina: 20 m2
Gosti: 2 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: su opremljene sa: sat TV, telefon, sef, radio, kupaonica sa kadom, sušilo za kosu, odvojeni WC, balkon, besplatan WiFi 1/2 soba: 20 m2, 2 kreveta, ormar za sušenje odjeće 1/2+2 soba Ekskluziv ili Familienzimmer, 35 m2, 2 kreveta i 2 dodatna ležaja (kauč na razvlačenje), terasa ili balkon, sušilica rublja

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Polupansion, Balkon
Balkon
Terasa
Površina: 35 m2
Gosti: 2 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: su opremljene sa: sat TV, telefon, sef, radio, kupaonica sa kadom, sušilo za kosu, odvojeni WC, balkon, besplatan WiFi 1/2 soba: 20 m2, 2 kreveta, ormar za sušenje odjeće 1/2+2 soba Ekskluziv ili Familienzimmer, 35 m2, 2 kreveta i 2 dodatna ležaja (kauč na razvlačenje), terasa ili balkon, sušilica rublja

Sadržaj

Položaj:

na 1000 m/nmv , na mirnom šumskom brežuljku s prekrasnim panoramskim pogledom na Matrei, stajalište ski-busa 100 m od glavne zgrade, moguće doskijati praktički do hotela.

Sadržaji:

dva restorana (1 restoran kompletno obnovljen 2019 g.), bar, dječja igraonica sa čuvanjem djece (od 3 do 12 g.) od ponedjeljka do petka, solarij, pikado, biljar, lift, praonica rublja, mogućnost najma garaže (uz nadoplatu na licu mjesta i prethodnu najavu).

RENOVIRANO PODRUČJE BAZENI I WELLNESS: 1000 m2 sa panoramskim pogledom, jacuzzi, unutarnji bazen (10×7), dječji bazen, infinity vanjski bazen sa jacuzzijem, područje sauna stariji od 18 g. (uz doplatu 15 €/ulazak/osoba): finska sauna, bio sauna, infracrvena sauna, parna sauna, prostorija za opuštanje sa kaminom.

Check In: 16
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Unutarnji bazen, Bazen za djecu, Bazen na otvorenom
Parking dostupan Da
Besplatan parking, Parking uz nadoplatu, Garaža
Djeca dobrodošla
Bar / salon
Dizalo
Obiteljske sobe
Hrana i piće: Bar, Restoran sa jelovnikom
Dodatni sadržaj u objektu
Pikado
Biljar
Jacuzzi
Sauna
Infracrvena sauna

Lokacija

Ski bus
50 m
Centar
500 m
Skijalište
100 m

Matrei / Kals

Grossglockner Resort Kals-Matrei najveće je skijalište u istočnom Tirolu. Pruža panoramski pogled na preko 60 vrhova preko 3000m. Odlična gastronomija!

karta SKI HIT KÄRNTEN/OSTTIROL vrijedi za skijaške centre Sillian, Grossglockner resort (Matrei-Kals), Lienz, St Jakob, Obertilliach, Kartitsch, Mölltaler Gletscher i Ankogel Bergbahnen Mallnitz.

Ovo područje nalazi se u nacionalnom parku Höhe Tauern sa preko 200 vrhova visokih iznad 3.000 m. Tu se nalaze najviše planine Austrije – Grossglockner sa 3.798 m i Großvenediger s 3.674 m.. Osim prekrasne očuvane prirode, raznovrsnog biljnog i životinjskog svijeta, regija je kolijevka austrijskog alpinizma i dobrog skijanja.

Mikroklima osigurava obilje sunca, niske temperature i mnoštvo snijega. Staze su ipak pokrivene i sustavom za umjetno zasnježivanje tako da sezona traje od kraja studenog pa sve do svibnja.

U mjestu se nalaze restorani, barovi, trgovine, natkriveno igralište za tenis, disco. U ponudi je atraktivna vožnja u zaprežnim sanjkama i osvjetljena staza za sanjkanje.

U Kalsu se nalaze odlične staze za početnike i tamo djeluje nekoliko ski škola. Spremišta za skije pronaći ćete u donjoj stanici žičara.

U zimi 2019/2020 otvorila se nova 6-sjedežnica Glocknerblick sa zaštitnim staklom od vremenskih uvjeta i grijanjem sjedala u Kalsu. Također otvarila se i nova staza Adler Lounge do Matreija.

U planinskom restoranu Adler Lodge koji se nalazi na 2421 m n.v. naići ćete na spektakularnu panoramu na preko 60 planinskih vrhova od 3000 metara, uključujući najviše planine u Austriji, Grossglockner i Grossvenediger!

Pristup / udaljenost: Ljubljana – tunel Karavanke – Lienz – Matrei: od Zagreba 370 km.

Matrei | Ski škola i dječji vrtić na hrv. jeziku

Matrei škola skijanja - 6 dnevna škola skijanja u terminu 7.1.-14.1. na hrvatskom jeziku, DJECA DO 11,9 g. besplatno u hotelu Goldried!

ŠKOLA SKIJANJA organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati (6 dana x 3 sata, fond sati 18 h, organizirana utrka, podjela medalja i diploma). Minimalan broj polaznika škole skijanja 6 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi 10 osoba.

Cijena škole skijanja po osobi iznosi: 260,00 Eur / 1.958,97 kn 


DJEČJI VRTIĆ organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina. Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece, preporuka je da roditelji budu prvi dan prisutni da vidimo kako dijete reagira na novu sredinu i nove aktivnosti. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati (6 dana x 3 sata, fond sati 18 h, podjela medalja i diploma).

Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića 4 osobe, maksimalni broj 8 polaznika uz dva učitelja.

Cijena dječjeg vrtića na snijegu po osobi iznosi: 280,00 Eur / 2.109,66 kn 

Preporučujemo da upis u školu skijanja / dječji vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja.

Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole / vrtića na licu mjesta bit će moguća samo u iznimno rijetkim slučajevima.

Minimalan broj polaznika kako bi se škola održala: 20. U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika, odnosno pravo izmjene cijene te otkaza organizacije škole / vrtića. Ne vršimo povrat uplate u slučaju odustajanja na licu mjesta. Ručak, ski oprema i ski karte nisu uključene u cijenu škole / vrtića.

Početak škole skijanja i dječjeg vrtića počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Matreia vozi na skijalište. Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljem skijanja na licu mjesta!

Glavni organizator škole skijanja: Palma Travel