Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Apartmani Bergresort Gerlitzen

Apartmani Bergresort Gerlitzen

Na skijalištu
Austrija, Koruška, Gerlitzen

Gerlitzen ili "Baby Kronplatz", sasvim opravdava taj nadimak, jer je riječ o skijalištu s čijeg se vrha spuštaju staze na sve strane svijeta. Apartmani Bergresort Gerlitzen 4* SKI IN & SKI OUT, potpuno NOVO renovirani apartmani sa svim uključenim uslugama

Već od
€ 155
po danu

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvosobni apartman za 2-4 osobe
Balkon
Površina: cca 55 m2
Gosti: 2 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Gerlitzen apartmani Bergresort Gerlitzen SKI IN / OUT

Već od
Ukupno
€ 155
po danu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Trosobni apartman za 4-6 osoba
Balkon
Površina: cca 70 m2
Gosti: 4 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Gerlitzen apartmani Bergresort Gerlitzen SKI IN / OUT

Već od
Ukupno
€ 221
po danu
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Položaj:

Apartmani Bergresort Gerlitzen sa cca. 90 smještajnih jedinica na sunčanoj strani Gerlitzen Alpi. Do naselja se stiže iz Treffena, planinskom cestom dugom 9 km (cestarina uključena je u cijenu). Kanzelhöhe, na 1.460 m/nmv, cca 300 m do srednje stanice žičare, garantirani SKI IN & SKI OUT do apartmanskog naselja Bergresort (postavljene snježne mašine).

Sadržaji: NOVO RENOVIRANO – dio restorana, lounge bar, ulaz i recepcija, dio wellnessa i bazena

Recepcija & bar, korištenje unutarnjeg bazena (14×5 m) i 3 saune (2 x finska + 1 x turska sauna); igraonica za djecu (u pratnji roditelja, bez animacije) i igraonica za mlade s stolnim tenisom i automat igrama na kovanice, 2 ski spremišta s grijačima za pancerice, vanjski parking izvan naselja besplatan (zavisno o raspoloživosti), garaža ; besplatan WiFI u cijelom objektu i apartmanima.

Napomena: preporuka je prije dolaska svakako stati u dolini u supermarketu i napraviti veći shopping te tako imali sve potrebno, u blizini smještaja na brdu nema trgovina

Check In: 16
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da, na upit
Internet Da
Bazen Da
Unutarnji bazen
Parking dostupan Da
Javni parking, Besplatan parking, Parking uz nadoplatu, Garaža
Garaža
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Stolni tenis

Lokacija

Skijalište
300 m
Market
10 km

Gerlitzen

Gerlitzen - nama najbliže austrijsko skijalište, posebno pogodno za obitelji. Privući će Vas prekrasnom prirodom i pozitivnom atmosferom. Smještaj na skijalištu i na jezeru Ossiacher See. ŠKOLA SKIJANJA organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati (6 dana x 3 sata). DJEČJI VRTIĆ organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina. Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu moraju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10-13 sati. Minimalan broj polaznika kako bi se škola održala: 20

Za kompletnu ponudu skijanja u Austriji, kliknite OVDJE  


Skijalište Gerlitzen je nama najbliže austrijsko skijalište, udaljeno svega 260 km. Zovu ga i “Baby Kronplatz” jer se sa od 1911 m n/v sa vrha pružaju staze u raznim smjerovima. Sa vrha se pruža prekrasan pogled na tromeđu Austrije, Italije i Slovenije, a pokrajna Koruška u kojoj se nalazi jedna je od najsunčanijih tijekom zime u Austriji. Pristup skijalištu je jednostavan kroz tunel Karavanke te još 2 km od izlaza za jezero Ossiacher. U Annenheimu se nalazi polazna stanica kabinske žičare Kanzelbahn koja vas diže na 1.500 m n/m. Tu se nalaze ski rent, ski depo, škole skijanja, restorani i barovi. Do ove točke može se doći i automobilom planinskom cestom. Na vrh se stiže četverosjedežnicom Gipfelbahn.

Prevladavaju crvene staze umjerenog nagiba. 7,5 km duga staza od vrha do dna u predjelu Klösterle, na sjevernoj strani, tako da je podloga tvrđa, a spušta se do donje točke do koje je isto moguće doći automobilom. Gerlitzen ima certifikat “Wellcome beginners” dobivenom zahvaljujući uređenim područjima za učenje skijanja i zabavu najmlađih. Izdvojiti se može i 3,5 km duga kombinacija staza Feuerberg i Birkenhof koje se pružaju na treću stranu svijeta. Umjetnim zasnježenjem prekriveno je 80 % staza.

Freestylerima namijenjen je ispod sjedežnice Klösterlebahn II uređen mali snowpark s desetak elemenata. Postoje i staze za skijaško trčanje, popularno je turno skijanje, paragliding… Na skijalištu se nalazi 13 restorana, od samoposlužnih do brzih ski in&out te tradicionalnih.

Na platou Gerlitzena imamo organiziranu ski školu s licenciranim ski-učiteljima na hrvatskom.

Udaljenost: iz Zagreba 250 - 260 km, iz Rijeke 220 km.