AzurTours > Novosti > Rent a ski do 55% popusta, SKISET vodeći lider za najam ski opreme na skijalištima

Rent a ski do 55% popusta, SKISET vodeći lider za najam ski opreme na skijalištima

Skijanje

N °1 IZBOR ZA NAJAM SKI OPREME

Skiset je lider za najam ski opreme s 850 ski rent trgovina raspoređenih u 450 skijališta diljem Europe: u Francuskoj, Austriji, Švicarskoj, Italiji,
Andori, Španjolskoj, Bugarskoj …

Više od 20 godina SKISET oprema svoje skijaše zahvaljujući svojim timovima profesionalaca.
SKISET je specijaliziran za snježne sportove, uz jamstvo tople dobrodošlice i kvalitetne usluge. 
Njihov tim skijaških profesionalaca pomoći će Vam na licu mjesta u izboru najbolje opreme shodno Vašem znanju, tehnici skijanja i željama.

Odabirom SKISET-a iskoristit ćete odlično pripremljenu vrhunsku opremu i izvrsno locirane ski rent trgovine na samim skijalištima.


Kupnjom ONLINE dobivate 5% dodatnog popusta u odnosu na web ponudu sa stranice skiset.co.uk

i do 50% popusta klikom na donji banner koji vodi na SKISET online rezervaciju ski opreme:


Najam ski opreme se dijeli na više vrsta 

(najam samo skija & snowboarda ili cijele opreme (skije + pancerice + štapovi  ILI  snowboard + buce), moguća kaciga uz doplatu:

MINIKID – za djecu do 6 godina – početnici

KID – za djecu od 6 – 11 godina (početnici pa do 2 stupnja znanja)

CHAMPION – RIDER JUNIOR – za mlade 8-13 godina bez obzira na znanje

ECONOMY – budget oprema za odrasle bez obzira na znanje

EVOLUTION – kvalitetna oprema za odrasle namijenjena za početnike i rekreativce

PERFORMANCE – kvalitetna oprema za napredne odrasle skijaše, mogućnost 1 x tjedno zamijene skija ili boarda kako bi skijali na različitim skijama

EXCELLENCE – namijenjena zahtjevnim skijašima koji žele najbolju i najnoviju ski opremu na tržištu

Ukoliko zatrebate pomoć oko rezerviranja opreme ONLINE
obratite nam se s povjerenjem na broj: 01/5813-740 (Ivana)


Najam ski opreme je odličan za početnike i djecu

Prvo pravilo kod nabave skija jest da se one ne kupuju prema boji i dizajnu, već prema znanju skijanja njihovih korisnika. Ako ćete prvi puta stati na skije, najpametniji potez je da ih unajmite. Što će vam nove skije vrhunskih performansi ako ih ne znate ukrotiti! Ionako ćete prvih nekoliko dana učiti osnove skijanja, što podrazumijeva da ćete više vremena provoditi padajući nego zaista skijati. I ne samo da ćete unajmiti skije, nego i pancerice i štapove!

S vremenom će vaše skijaško umijeće napredovati, a s njime će rasti i vaše saznanje o skijaškoj opremi. Kroz par sezona učenja u različitim unajmljenim skijama shvatit ćete koji vam model najbolje odgovara, te što vam je najbitnije kod pancerica. I tu upravo leži najjači argument koji ide u korist iznajmljivanja skijaške opreme – fleksibilnost, odnosno mogućnost da se u kratkom vremenskom periodu isproba nekoliko različitih modela skija i pancerica, te ih se uspoređuje na licu mjesta, uvijek na istoj stazi i u istim uvjetima.

Svi ski-servisi i rent-a-ski trgovine u portofoliju SKISETA prate što se događa na tržištu opreme za skijanje i u svojoj ponudi ima najnovije modele skija, pancerica i štapova koje se mogu posuditi za iznimno povoljnu cijenu na vikend, sedam dana ili na duži period.

Još jednoj grupi skijaša se isplati rentati opremu – djeci.
Mališani brzo rastu, a kvalitetna skijaška oprema je preskupa da bi se svake sezone iznova kupovala nova. Da se roditelji ne bi izlagali velikim troškovima, valjalo bi razmisliti o najmu tzv. svetog skijaškog trojstva, odnosno dječjih skija, pancerica i štapova.

NOVOST! Ukoliko želite i opciju najma skijaškog odjela, rukavica, ski naočala za djecu ili odrasle i to je moguće – u Francuskoj! Naime kako ne bi svake ski sezone kupovali mališanima skijašku odjeću koju prerastu za tren odnosno imali problema sa skladištenjem ili prodajom iste, iznajmite kvalitetnu ski odjeću za sebe ili djecu na Les Petits Montagnards

Kada i zašto kupiti vlastitu opremu?

Dakle, opremu se isplati unajmiti ako ste skijaš početnik ili ako skijate do 10 dana u jednoj sezoni. Međutim, za aktivnog rekreativca s naprednim znanjem skijanja i koji je na skijalištu više od 30 dana u sezoni računica je drugačija – nosim svoju opremu po svojim mjerama, a ako je redovito servisiram i čuvam, može mi potrajati godinama. Najjači argumenti u korist kupovine vlastitih skija, pancerica i štapova odnosi se na dugoročnu uštedu i emocije kojih se rješavate ili ih potičete tom kupnjom.