blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

Krstarenje Jadranom – M/S Stella Maris- ruta Rijeka – otok Vis – Rijeka (M214)

Krstarenje Jadranom 2022. – “Luksuzno krstarenje brodom – MS Stella Maris”

RIJEKA – MALI LOŠINJ – ZADAR – ŠIBENIK – HVAR – BIŠEVO (BLUE CAVE) – VIS – KORNATI – PP TELAŠĆICA (DUGI OTOK) – OLIB – RAB – RIJEKA

Krstarenje od Rijeke do Visa, od sjevera do juga i natrag uključuje uzbudljiva gastronomska iskustva, nezaboravno iskustvo prirodnih i kulturnih znamenitosti, obilje sunca, mora, kupanja i opuštanja. Krstarite šarmantnom hrvatskom obalom i otocima na moderno dizajniranom, potpuno klimatiziranom supreme brodu “Stella Maris” s prostranim privatnim kabinama.


Cijena krstarenja po osobi u HRK: 

Tip kabine/polasci  23.7., 30.7.,
6.8., 13.8., 20.8.
Kabina potpalublje 8.650
Kabina na glavnoj palubi 9.780
Doplata single use +80%

Uključeno u cijenu: 

• Sedmodnevno krstarenje na ruti Rijeka – Vis – Rijeka
• Smještaj na brodu vrhunske kategorije u kabini s kupaonicom, klimom i LCD televizorom
• Besplatno parking mjesto u nadziranoj garaži za jedan automobil po kabini
• Dnevno doručak na bazi švedskog stola
• 6 ručkova posluženih u 3 slijeda
• Večera dobrodošlice
• Kapetanova večera u 4 slijeda
• Dozator za vodu
• Besplatna kava, čaj i voda iz dozatora dostupni svakodnevno
• Svakodnevno servisiranje kabine, svježa posteljina, ručnici po potrebi
• Profesionalni Cruise Manager koji brine o vama tijekom cijelog putovanja
• Audio oprema za organizirane izlete
• Rukovanje prtljagom
• Besplatni Wi-Fi
• Razgledavanje gradova sa vodičem: Zadar, Šibenik i Hvar
• Ulaznice i posjet NP Kornati

Obavezne doplate na licu mjesta:
• Lučke takse i boravišne pristojbe: 265 kuna po osobi – plaća se na brodu (plaćaju i djeca)

Cijena ne uključuje:
• Piće na brodu (osim vode, kave i čaja) i dodatne obroke
• Ulaz u Modru špilju plaća se na licu mjesta – 100 kn po osobi – opcionalno
• Privatni transfer od Zračne luke Rijeka do luke Rijeka i/ili nazad – 640 kn po vozilu (auto ili kombi do 7 osoba) u jednom
smjeru

Moguće doplate i popusti:
Popust na dodatnom ležaju s dvije odrasle osobe (dijete 3 – 7,99 godina) – 70%
• Popust na dodatnom ležaju s dvije odrasle osobe (dijete 8 – 11,99 godina) – 50%
• Popust na trećem (dodatnom) ležaju (odrasli) – 30%
• Dijete (3 – 11,99 godina) u dvokrevetnoj kabini s 1 odraslom osobom – 20%


PROGRAM PUTOVANJA

Dan 1: RIJEKA DOLAZAK, Subota
Putovanje započinjemo u Rijeci, gdje je predviđen ukrcaj na brod u 15 sati. Nakon što se smjestite u svoje kabine, pridružite se ostalim putnicima na palubi gdje će vam biti posluženo piće dobrodošlice nakon kojeg slijedi večera. Noćenje u Rijeci.

Dan 2: RIJEKA – MALI LOŠINJ, Nedjelja
Ranojutarnji polazak prema našoj prvoj destinaciji – Malom Lošinju i Lošinjskom arhipelagu s pauzom za kupanje u prekrasnoj uvali. Nakon dolaska u Mali Lošinj ostatak poslijepodneva je potpuno slobodan za istraživanje ovog mediteranskog grada. Čisto more, čist zrak, bogata flora i fauna, mediteranska klima neke su od značajki ovog područja Jadrana. Odvojite vrijeme kako bi upoznali i doživjeli ljepote Malog Lošinja kao što su: Muzej Apoksiomena – jedinstvena arheološko – arhitektonska kulturna institucija u cijelosti posvećena jednom eksponatu – brončanoj skulpturi iz 1. stoljeća pr.n.e., rasadnik mirisnog mediteranskog bilja ili jednostavno odaberite neku od brojnih pješčanih plaža i provedite dan opuštajući se.

Dan 3: MALI LOŠINJ – ZADAR – ŠIBENIK, Ponedjeljak
Nakon doručka plovimo prema Zadru. Po dolasku u Zadar pridružite se našem vodiču kako biste iz prve ruke upoznali i istražili grad. Zadar je stoljećima bio glavni grad Dalmacije i najstariji je sveučilišni grad u Hrvatskoj, poznat po svojoj povijesnoj vrijednosti na svjetskoj razini vidljivoj na svakom koraku, na primjer: Rimski forum, crkva svetog Donata – simbol grada, gradske zidine, ulaz u grad, mnoge palače i vile, preko 30 crkava i konačno suvremene Morske orgulje i svjetlosna instalacija “Pozdrav moru”. Oko podneva napuštamo Zadar i plovimo prema Šibeniku. Nakon ručka na brodu i kupanja dolazimo u Šibenik u poslijepodnevnim satima. Nakon iskrcaja možete se pridružiti turističkom vodiču u razgledavanju ovog jadranskog dragulja. Slobodna večer, noćenje u Šibeniku.

Dan 4: ŠIBENIK – HVAR, Utorak
Dok još spavate, nastavljamo plovidbu prema otoku Hvaru. Tijekom plovidbe zaustavljanje za kupanje u uvalama, a jedna od njih su i Pakleni otoci. Po dolasku u Hvar pridružite se turističkom vodiču koji će vam pokazati stari grad Hvar i njegove slikovite ulice, kao i prvo javno kazalište u Europi – starije od Shakespeareovog kazališta u Velikoj Britaniji. Mogućnost odlaska na večeru ili u klubove po kojima je ovaj otok poznat. Noćenje u Hvaru.

Dan 5: HVAR – BIŠEVO (MODRA ŠPILJA) – VIS, Srijeda
Rano ujutro uz doručak nastavljamo plovidbu prema Biševu – otoku koji je poznat po svojoj Modroj špilji koju ćete imati priliku posjetiti – rijetki prirodni fenomen koji će vas ostaviti bez daha. Kako vremenski uvjeti mogu ponekad biti vrlo nepredvidivi, mogućnost našeg posjeta ovisit će o tim uvjetima, no o tome ćete biti na vrijeme obaviješteni. Nakon izleta do Modre špilje, plovimo prema Visu uz zaustavljanje za kupanje i ručak na brodu. Dolazak u Vis. Ostatak dana predviđen je za uživanje u ovom jedinstvenom gradu – strateškoj vojno-pomorskoj jugoslavenskoj bazi koja je dugo bila nedostupna javnosti. Isprobajte neka od nevjerojatnih domaćih vina i rezervirajte stol za večeru u nekom od lokalnih restorana. Istražite otok, pogledajte ostatke rimskih termi, Gradski muzej ili jednostavno prošećite ovim prekrasnim jedinstvenim otokom. Noćenje u Visu.

Dan 6: VIS – KORNATI – PP TELAŠĆICA (DUGI OTOK), Četvrtak
Nastavak prema sljedećem odredištu – Nacionalnom parku Kornati. Kameni labirint od osamdeset i devet otoka, otočića i hridi u moru – to su otoci Kornati. Najrazvedenija otočna skupina na Mediteranu. Kornatski suhozidi nijemo i postojano svjedoče o mukotrpnosti ljudskog rada na škrtoj zemlji u kamenu okruženom kristalno čistim morem. Kornate nazivaju i “kamenim biserom Mediterana”. Prekrasan Kornatski arhipelag iskoristit ćemo za kupanje i gurmanski doživljaj s pogledom. Nakon što smo se osvježili u predivnom moru, nastavljamo plovidbu prema Parku prirode Telašćica na Dugom otoku, gdje stižemo u poslijepodnevnim satima. Uvala Telašćica oduševit će vas jedinstvenom ljepotom svojih hridi, kao i slanim jezerom “Mir” koje je poznato po svojoj ljekovitosti. Večeras uživajte u “Kapetanskoj večeri”. Noćenje.

Dan 7: PP TELAŠĆICA – OLIB – RAB, Petak
Nakon buđenja, uživajte u doručku dok polako krećemo do sljedećeg odredišta za kupanje i ručak na brodu. Sunca i mora nikad dosta! Usput obilazimo jedan od otočića lošinjskog arhipelaga – Olib – za kupanje. Kasno poslijepodne stižemo na prelijepi otok Rab koji će nas dočekati sa svoja poznata 4 zvonika. Slobodna večer za upoznavanje ovog jedinstvenog srednjovjekovnog grada. Pogledajte srednjovjekovne zidine i poznata četiri zvonika (na jedan od njih se možete popeti), zajedno s palačama, crkvama i trgovima na kojima mnogi umjetnici slikaju i izlažu svoja djela. Legenda kaže da su lokalne časne sestre napravile posebnu rapsku tortu za papu koji je posjetio Rab, a svakako je možete probati u lokalnim slastičarnicama. Recept za rapsku tortu ostaje tajna koju čuvaju samo otočani. Noćenje u gradu Rabu.

Dan 8: RAB – RIJEKA ODLAZAK, Subota
Rano ujutro krećemo prema Rijeci. Nakon doručka vrijeme je za oproštaj od posade i novih prijatelja! Odjava do 9h.

Azur Tours Vam želi ugodno krstarenje Jadranom!

Naša preporuka