blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

M/S Stella Maris- ruta Rijeka – otok Vis – Rijeka (M214)

Krstarenje Jadranom 2021. – “Luksuzno krstarenje brodom – MS Stella Maris”

RIJEKA – RAB – ZADAR – VODICE – TROGIR – HVAR – BIŠEVO (MODRA ŠPILJA) – VIS – NP KORNATI – SALI (DUGI OTOK) – SILBA – MALI LOŠINJ – RIJEKA

Krstarite šarmantnom hrvatskom obalom i otocima na luksuzno dizajniranom, potpuno klimatiziranom supreme brodu “Stella Maris” s prostranim privatnim kabinama. Krstarenje od Rijeke do Visa, od sjevera do juga i natrag uključuje uzbudljiva gastronomska iskustva, nezaboravno iskustvo prirodnih i kulturnih znamenitosti, obilje sunca, mora, kupanja i opuštanja.

Special akcijska cijena po osobi: 

Tip kabine/polasci 28.8. 4.9., 11.9., 18.9.
1/2 ispod palube 5.925 kn 5.550 kn
1/2 na palubi 6.675 kn 6.300 kn

Uključeno u cijenu: 

• Sedmodnevno krstarenje na ruti Rijeka – Vis – Rijeka
• Smještaj na brodu vrhunske kategorije u kabini s kupaonicom, klimom i LCD televizorom
• Zajednički transfer iz Zračne luke Rijeka do luke prvog dana
• Zajednički transfer od luke do zračne luke Rijeka posljednjeg dan
• Besplatan parking za 1 auto po kabini
• Dnevno doručak na bazi švedskog stola
• 7 ručkova posluženih u 3 slijeda
• Kapetanova večera u 4 slijeda
• Dozator za vodu
• Besplatna kava, čaj i voda iz dozatora dostupni svakodnevno
• Svakodnevno servisiranje kabine, svježa posteljina, ručnici po potrebi
• Rukovanje prtljagom
• Besplatni Wi-Fi
• Razgledavanje grada sa vodičem: Zadar, Trogir i Hvar
• Ulaznice i posjet Modroj špilji i NP Kornati

Obavezne doplate u agenciji:
• Lučke takse i boravišna pristojba: 250 kuna po osobi (nema popusta za djecu)

Cijena ne uključuje:
• Piće na brodu (osim vode, kave i čaja) i dodatne obroke
• izlet (ulaznica, vođenje i transfer autobusom) NP Krka 450 HRK po osobi – opcionalno

Moguće doplate i popusti:
Dijete (3 – 11,99 godina) u dvokrevetnoj kabini s 1 odraslom osobom – 20%
• Doplata za single use: 80%


PROGRAM PUTOVANJA

Dan 1 RIJEKA DOLAZAK – RAB, Subota
Putovanje započinjemo u Rijeci gdje je predviđen ukrcaj na brod do 13h sati. Nakon što se smjestite u svoju kabinu slijedi pozdravni govor uz zdravicu te polako krećemo prema svom prvom odredištu – otoku Rabu. Na putu do Raba uživajte u vrhunski pripremljenom ručku i osvježite se u moru na našoj prvoj pauzi za kupanje. Kasno poslijepodne dolazimo do prekrasnog otoka Raba koji će nas dočekati sa svoja poznata 4 zvonika. Predviđena je slobodna večer kako biste upoznali ovaj jedinstveni srednjovjekovni grad. Pogledajte srednjovjekovne zidine i poznata četiri zvonika (možete se popeti na jednog od njih) zajedno s palačama, crkvama i trgovima na kojima mnogi umjetnici slikaju i izlažu svoja djela. Legenda kaže da su lokalne časne sestre stvorile posebnu rapsku tortu za papu koji je posjetio Rab, a svakako biste je trebali probati u lokalnim slastičarnicama. Recept za rapsku tortu ostaje tajna koju čuvaju samo otočani. Noćenje u Rabu.

Dan 2 RAB – ZADAR – VODICE, Nedjelja
Rano ujutro napuštamo Rab i krećemo prema Zadru. Po dolasku u Zadar pridružite se našem vodiču i upoznajte Zadar. Zadar je stoljećima glavni grad Dalmacije i najstariji sveučilišni grad u Hrvatskoj poznat po bogatoj povijesnoj baštini svjetskog značaja, vidljivoj na svakom koraku: Rimski forum iz 1. stoljeća, crkva sv. Donata iz 9. stoljeća – najpoznatija srednjovjekovna bazilika i simbol grada, moćne gradske zidine s lukom i reprezentativna gradska vrata iz 16. stoljeća, Muzej antičkog stakla, preko 30 crkava u starom gradu, brojne palače i vile, kao i poznate, suvremene Morske orgulje i instalacija svjetla “Pozdrav suncu”. Oko podne ostavljamo Zadar i nastavljamo plovidbu prema Vodicama. Sa posluženim ručkom na brodu i obaveznom pauzom za kupanje dolazimo u Vodice u poslijepodnevnim satima. Slobodna večer i noćenje u Vodicama.

Dan 3 VODICE – SLAPOVI KRKE (fakultativno) – TROGIR – HVAR, Ponedjeljak
Nakon doručka možete se odlučiti za fakultativni izlet na Slapove Krke ili nastaviti dalje sa brodom prema Trogiru sa pauzom za plivanje. Dolazak u Trogir u 12 sati gdje se ponovno svi okupljamo i krećemo u vođeni obilazak grada. Nakon obilaska prekrasnog Trogira uz ručak na brodu i usputno kupanje nastavljamo plovidbu prema otoku Hvaru – najpopularnijem otoku na Jadranu i mjestu okupljanja međunarodnog jet seta. Nakon pristajanja u Hvar u poslijepodnevnim satima, pridružite se razgledavanju Hvara s lokalnim vodičem. Obilazak ovog šarmantnog gradića s 8 stoljeća arhitekture pokazat će vam slikovite uličice i prvo javno kazalište u Europi (starije od Shakespeareova kazališta u Velikoj Britaniji). Noćenje u Hvaru.

Dan 4 HVAR – BIŠEVO (MODRA ŠPILJA) – VIS, Utorak
Rano ujutro, s posluženim doručkom, plovimo do malog otoka Biševa kako bismo posjetili Modru špilju – veličanstveni prirodni fenomen. Kako ponekad vremenski uvjeti mogu biti vrlo nepredvidljivi, mogućnost našeg posjeta ovisit će o tim uvjetima, no o tome ćete biti obaviješteni na vrijeme. Nakon posjeta Modroj špilji plovimo prema otoku Visu uz obilje kupanja i ručkom na brodu. U poslijepodnevnim satima dolazimo u Vis – nekada stratešku pomorsku jugoslavensku bazu, koja je dugo vremena bila ograničena za javnost. Upravo zbog ove izoliranosti Vis ima posebnu čar – “Mediteran kakav je nekada bio” što ga čini zaista zanimljivim za posjetiti. Isprobajte neke izvrsne vrste vina u nekoj od tradicionalnih viških vinarija. Ako ste zainteresirani, posjetite ostatke rimskih termi, Gradski muzej ili jednostavno prošećite uživajući u pogledu. Noćenje.

Dan 5 VIS – KORNATI – SALI (DUGI OTOK), Srijeda
Dok još spavate, nastavljamo plovidbu prema Nacionalnom Parku Kornati. Kameni labirint osamdeset i devet otoka, otočića i hridi u moru – to su Kornati. Najrazvedenija otočna skupina u Sredozemlju. Suhozidi na kornatskim otocima nijemo i postojano svjedoče o mukotrpnosti ljudskog rada na škrtoj zemlji u kamenu okruženom kristalno čistim morem. Kornate još nazivaju „kameno biserje Mediterana“. Predivan kornatski arhipelag iskoristiti ćemo za kupanje i ručak – gurmansko iskustvo sa pogledom. Nakon još jednog osvježenja u kristalno čistom moru nastavljamo plovidbu prema Dugom otoku i mjestu Sali gdje dolazimo u poslijepodnevnim satima. Večeras uživajte u „Kapetanskoj večeri“. Noćenje.

Dan 6 SALI – SILBA – MALI LOŠINJ, Četvrtak
Nakon buđenja, uživajte u doručku dok polako krećemo do sljedećeg odredišta za kupanje i ručak na brodu. Nikad dosta sunca i mora! Usput posjećujemo jedan od malih otočića iz lošinjskog arhipelaga. Dolazak u Mali Lošinj u poslijepodnevnim satima. Odvojite vrijeme da upoznate i doživite znamenitosti i ljepote Malog Lošinja kao što su: Muzej Apoksiomena u kojem možete vidjeti poznatu brončanu skulpturu iz 1. stoljeća prije Krista; kružna kula iz 15. stoljeća, rasadnik mirisnih mediteranskih biljaka itd. Istražite lokalnu gastro ponudu, nećete biti razočarani. Noćenje u Malom Lošinju.

Dan 7 MALI LOŠINJ – RIJEKA, Petak
Mali Lošinj napuštamo rano u jutro. Završno odredište ovog krstarenja ujedno je i naša početna točka putovanja – grad Rijeka. Na putu do Rijeke zadnji dan koristimo za kupanje najbolje što možemo. Uz dva zaustavljanja za kupanje i ručak na brodu, u Rijeku dolazimo u popodnevnim satima. Iskoristite svoju zadnju noć u Rijeci, otkrijte sve restorane i kafiće, znamenitosti i skrivene ulice, fotografirajte i stvorite uspomene. Noćenje.

Dan 8 RIJEKA ODLAZAK, Subota
Nakon doručka vrijeme je za oproštaj od posade i novih prijatelja! Odjava do 9:00h.

Azur Tours Vam želi ugodno krstarenje Jadranom!

Naša preporuka