Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

M/S brod Adriatic Queen- ruta: AST100 SPLIT – SPLIT

Krstarenje Jadranom 2022. – “Kraljevsko krstarenje brodom – MS Adriatic Queen”

Ruta: Split – Bol – Hvar – Mljet (Pomena) – Dubrovnik – Korčula – Makarska – Pučišća – Split


SPO3 – Akcijska cijena po osobi: 

Tip kabine/polazak 04.06.-11.06. – GARANTIRANO
1/2 GLAVNA paluba 6.400 kn
1/2 GORNJA paluba 7.000 kn

 

Cijena uključuje:

 • 7 noćenja na brodu deluxe kategorije u klimatiziranim i potpuno opremljenim kabinama s vlastitom kupaonicom
 • Obroke na bazi polupansiona
 • Piće dobrodošlice i Kapetanska večera
 • Dnevno čišćenje kabina i izmjena posteljine sredinom putovanja
 • Voda iz automata za vodu
 • Besplatni čaj i kava tokom dana
 • Svježe voće dostupno dnevno
 • Cruise Manager
 • Razgledi grada u pratnji licenciranog vodiča (Split, Hvar, Dubrovnik, Korčula)
 • Povratni transfer autobusom za razgled Dubrovnika
 • Degustacija vina u Korčuli
 • Audio set (slušalice) za razglede gradova
 • Wi-Fi
 • Zajednički dolazni / odlazni transfer aerodroma Split do luke Split, odnosno iz luke Split do aerodroma Split

Cijena ne uključuje:

 • Lučke takse – 42,00 EUR po osobi tjedno (obavezna nadoplata, plaćanje na licu mjesta na brodu)
 • Konzumaciju pića na brodu
 • Dodatne obroke
 • Napojnice posadi

Program krstarenja:

1. DAN / SUBOTA: SPLIT
Ukrcaj počinje u 13:00h. Nakon što se udobno smjestite u svoje kabine, očekuje vas piće dobrodošlice, a zatim i  večera. (V)

2. DAN / NEDJELJA – SPLIT – BOL – HVAR
Prva destinacija je Bol na otoku Braču. Bol je svjetski poznat po Zlatnom Ratu, šljunčanoj plaži dugoj 530m koja mijenja oblik uslijed djelovanja morskih struja i vjetrova. Slobodno vrijeme za kupanje, šetnju po ovom pitoresknom dalmatinskom mjestu. Ručak na brodu. Nakon ručka, nastavljamo plovidbu prema otoku Hvaru. Po dolasku u Hvar, razgled grada u pratnji licenciranog vodiča koji će vas uputiti u bogatu povijest ovog grada, te vam pokazati znamenitosti kao što su Katedrala sv. Stjepana, Arsenal, kazalište koje datira iz 1612. i jedno je od starijih u Europi, itd. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za šetnju gradom, večeru u nekom od restorana. Noćenje u Hvaru. (D,R)

3. DAN / PONEDJELJAK – HVAR – MLJET
Ujutro krećemo prema otoku Mljetu, a tokom plovidbe imat ćete dovoljno vremena za uživanje u kupanju. Dolaskom u Pomenu imate mogućnost posjetiti nacionalni park, dobro poznat zbog raznolikosti svog eko-sustava, kao i svoja dva slana jezera, Veliko jezero  i Malo jezero. Večer provedite uživajući u kapetanskoj večeri. (D,R, KV)

4. DAN / UTORAK – MLJET – DUBROVNIK
Plovidbu nastavljamo prema Dubrovniku, biseru Jadrana, pod zaštitom UNESCO-a od 1979.  Nakon razgleda grada u pratnji vodiča, imat ćete dosta slobodnog vremena za istraživanje bogate povijesti Grada ili za posjet nekom od poznatih dubrovačkih znamenitosti, kao što su Zidine, vožnja Žičarom na brdo Srđ ili vožnja brodom na otok Lokrum. Noćenje u Dubrovniku. (D,R)

5. DAN / SRIJEDA – DUBROVNIK – KORČULA
Danas okrećemo kompas put sjevera prema otoku Korčuli. Grad Korčula je jedan od najbolje očuvanih srednjovjekovnih gradova na Mediteranu, a poznat je kao rodni grad istraživača Marka Pola. Pridružite nam se na degustaciji autohtonih vina u lokalnoj vinariji. Provedite slobodnu večer u nekom od brojnih restorana i uživajte u lokalnim delicijama. (D, R, DV)

6. DAN / ČETVRTAK – KORČULA – MAKARSKA
Naše putovanje nastavljamo plovidbom prema Makarskoj. Tokom plovidbe moći ćete uživati u prekrasnom pogledu na poluotok Pelješac uz pauzu za kupanje. Dolazak u Makarsku predviđen je u popodnevnim satima. Smještena podno Biokova, grad Makarska je jedan od dragulja dalmatinskog turizma. Slobodno vrijeme za otkrivanje ljepota Makarske te noćenje. (D,R)

7. DAN / PETAK – MAKARSKA – PUĆIŠĆA – SPLIT
Danas je zadnji dan plovidbe. Plovimo preko Bračkog kanala do Pučišća. Slikoviti gradić skriven duboko u uvali, poznat je po bijelom kamenu koji krasi neke od najpoznatijih građevina poput Bijele kuće u Washington DC-u. U Pučišćima se nalazi i jedna od najpoznatijih kamenoklesarskih škola. Kasno popodne završavamo naše putovanje u Splitu, gradu pod zaštitom UNESCO-a i poznatom po veličanstvenoj Dioklecijanovoj palači. Nakon razgleda grada u pratnji vodiča, imate slobodnu večer za istraživanje Splita. (D,R)

8. DAN / SUBOTA – SPLIT
Nakon doručka, iskrcmbark. (B)

D = doručak, R = ručak, V = večera, KV = Kapetanska večera


NAPOMENA: Raspored dolazaka u luke, a slijedom toga i određene usluge, podložne su promjenama sukladno procjeni kapetana broda. U slučaju najave lošeg vremena, kapetan ima pravo promijeniti program/rutu radi sigurnosti i zaštite putnika.

Ugodno krstarenje Jadranom želi vam Azur Tours!

Naša preporuka