Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

M/S brod Adriatic King – ruta: AST500 KRK – KRK

Krstarenje Jadranom 2022. – “Kraljevsko krstarenje brodom – MS Adriatic King”

Ruta: Krk – Zadar – Vodice – Primošten – Trogir – Hvar – VIS (Biševo) – Kornati (Telašćica) – Rab – Krk


SPO1 – Akcijska cijena po osobi: 

Tip kabine/polazak 7.5.-14.5.2022.
14.5.-21.5.2022. – GARANTIRANO
1/2 ispod palube 6.950 kn
1/2 na palubi 8.750 kn

 

Cijena uključuje:

 • Smještaj u potpuno opremljenim i klimatiziranim kabinama s vlastitom kupaonicom
 • Obroci na osnovi polupansiona (7x doručak, 6x ručak, 1x večera)
 • Piće dobrodošlice i Kapetanska večera
 • Dnevno čišćenje kabina i izmjena posteljine sredinom putovanja
 • Voda iz automata za vodu
 • Besplatni čaj i kava tokom dana
 • Svježe voće dostupno dnevno
 • Cruise Manager
 • Nošenje prtljage
 • Wi-Fi

Cijena ne uključuje:

 • Lučke takse –160 HRK (21 €) po osobi tjedno (obavezna nadoplata; plaćanje na licu mjesta na brodu)
 • Izlet NP Krka je opcional. Cijena 49 € / 370 kn po osobi . Uzimamo predbilježbe odmah prilikom rezervacije. Minimum 12 pax za polazak izleta. Cijena uključuje prijevoz Vodice – NP Krka- Primošten, ulaznice za NP Krka i vodiča.
 • Ulaznicu u Modru špilju (70,00 HRK – plaćanje na licu mjesta)
 • Nadoplata za čuvani (video nadzor) parking 7 dana – 40 €/300 kn po vozilu – plaćanje na licu mjesta
 • Konzumaciju pića na brodu
 • Dodatne obroke
 • Napojnice posadi.

Program krstarenja:

1. DAN / SUBOTA: KRK
Ukrcaj počine od 13:00. Udobno se smjestite u svoju kabinu. Predvečer nam se pridružite na piću dobrodošlice nakon čega slijedi večera. Noćenje u Krku. (V)

2. DAN / NEDJELJA: KRK – ZADAR
Ujutro napuštamo Krk i plovimo prema našoj prvoj destinaciji, Zadru. Ručak na brodu. Po dolasku u Zadar, imat ćete slobodno vrijeme za šetnju po gradu i razgledavanje poznatih zadarskih lokacija kao što su: Rimski forum iz 1. stoljeća p.n.e., crkva sv. Donata, katedrala Sv. Stošije. Noćenje u Zadru. (D, R)

3. DAN / PONEDJELJAK: ZADAR – VODICE – PRIMOŠTEN
Nakon Zadra, krećemo prema Vodicama, pitoreskom dalmatinskom gradiću. Iz Vodica ćete moći poći na izlet u NP Krka (uz nadoplatu). NP Krka je jedna od najpoznatijih turističkih atrakcija Hrvatske i pravo remek-djelo prirode sa svojim slapovima i krškom prirodom. Posjetit ćete najveći slap, Skradinski buk, koji se prelijeva preko 17 prirodnih sedrenih barijera. Nakon posjeta NP Krka, povratak autobusom u Primošten. Gosti koji neće ići na izlet u NP Krka nastavljaju plovidbu do Primoštena. Primošten je mali, šarmantni dalmatinski grad smješten između Šibenika i Trogira. Stari dio grada je smješten na nekadašnjem otočiću. Prošetajte se po njegovim uskim uličicama, posjetite župnu crkvu sv. Juraja, sjednite u neki lokalnih barova ili restorana i jednostavno se prepustite ugodnoj, atmosferi ovog ribarskog mjesta. Noćenje u Primoštenu. (D, R)

4. DAN / UTORAK: PRIMOŠTEN – TROGIR –  HVAR
Ujutro napuštamo Primošten i plovimo prema Trogiru, jednom od hrvatskih gradova pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vrijeme za šetnju po Trogiru čija je bogata povijest na koju su utjecali brojni narodi (Grci, Rimljani, Venecijanci), vidljiva na svakom koraku. Uživajte u pogledu na monumentalnu Katedralu sv. Lovre, sagrađenu u romaničko-gotičkom stilu. Povratak na brod i ručak. Plovidba prema Hvaru. Dolazak u Hvar u popodnevnim satima. Slobodno vrijeme za šetnju po Hvaru. Uživajte u pogledu na prekrasnu hvarsku arhitekturu i neke od njegovih najpoznatijih znamenitosti kao što su Katedrala sv. Stjepana, Arsenal, kazalište koje datira iz 1612. i jedno je od starijih u Europi. Ako imate malo avanturističkog duha, predlažemo da se popnete do tvrđave Španjola / Fortica i da uživate u prekrasnom pogledu na Hvar i Paklene otoke. Slobodna večer za istraživanje noćnog života. Noćenje u Hvaru. (D, R)

5. DAN / SRIJEDA: HVAR – BIŠEVO – VIS
Ujutro krećemo put otoka Biševa i poznate Modre Špilje. Ova prirodna znamenitost jednostavno oduzima dah igrom Sunčeve svjetlosti koja stvara odsjaj na bijelom morskom dnu i okupa špilju predivnom modrom bojom. Pristup Modroj Špilji je moguć jedino brodom i ponekad se desi da uslijed vjetrova i morskih struja, ulaz u špilju nije moguć. Točno stanje na ulazu u špilju bit će nam poznato tek na samo jutro posjeta. U slučaju da nas vremenski uvjeti pomaze i posjetimo Modru špilju, u Vis ćemo doći nakon ručka. Iako je malen grad, Vis je kroz stoljeća uvijek bio mjesto od iznimne strateške važnosti. Uživajte u slobodnom vremenu u Visu i istražite ovaj divni grad koji je sačuvao svoj nekadašnji šarm dijelom i zbog toga što je u vrijeme bivše Jugoslavije bio skoro pa zatvoren za javnost. Noćenje u Visu. (D, R)

6. DAN / ČETVRTAK: VIS – KORNATI (TELAŠĆICA)
Napuštamo Vis i plovimo prema Nacionalnom parku Kornati. Ručak na brodu. Tijekom plovidbe uživat ćete, između ostalog, i u prekrasnom pejzažu kornatskog otočje. Ovo otočje se sastoji od oko 140 otoka, otočića, hridi od kojih je 89 dio Nacionalnog parka Kornati. Naša današnja destinacija je uvala Telašćica, po kojoj je i Park prirode dobio ime. Osim što je poznata po svojoj ljepoti, Telašćica je i jedna od najbolje zaštićenih prirodnih luka. Ova večer je rezervirana za malo zabave na brodu uz Kapetansku večeru. Noćenje u Telašćici. (D, R, KV)

7. DAN / PETAK: KORNATI – RAB
Danas plovimo put otoka Raba koji je poznat kao hrvatski otok ljubavi. Ručak na brodu. Grad je Rab je pravi mali dragulj sa svojim srednjovjekovnim zidinama, kulama, trgovima, zvonicima i crkvama, a u jednoj od njih (crkvi sv. Justine) se čuva lubanja sv. Kristofora, sveca zaštitnika grada Raba. Nakon šetnje po gradu, predlažemo da posjetite neki od brojnih restorana ili da isprobate poznatu Rapsku tortu čiji recept, prema legendi, datira još iz 12. stoljeća. Slobodna večer za vlastite programe. Noćenje u Rabu. (D, R).

8. DAN / SUBOTA: RAB – KRK
Rano ujutro napuštamo Rab i plovimo prema Krku. Dolazak u Krk se očekuje oko 8:00. vrijeme je za iskrcaj s broda. Želimo Vam sretan povratak kući uz pregršt lijepih uspomena koje ćete ponijeti s ovog putovanja. (D).

D = doručak, R = ručak, V = večera, KV = Kapetanska večera


Karakteristike broda:

Novogradnja 2021
– Dužina: 52m
– Širina: 8.6m
– Brzina: 10 nm
– Putnika: 40
– Kabina: 20
– 220V

Potpuno klimatiziran
– Restoran
– Lounge bar i vanjska terasa
– Bazen
– Jacuzzi
– Prostrana sunčana paluba s ležaljkama
– Klimatizirane kabine s vlastitim kupaonicama i TV-om (11 kabina na glavnoj palubi, 8 kabina u potpalublju od čega su 2 trokrevetne)
– Besplatni Wi-Fi

NAPOMENA: Raspored dolazaka u luke, a slijedom toga i određene usluge, podložne su promjenama sukladno procjeni kapetana broda. U slučaju najave lošeg vremena, kapetan ima pravo promijeniti program/rutu radi sigurnosti i zaštite putnika.

Ugodno krstarenje Jadranom želi vam Azur Tours!

Naša preporuka