Duga uvala

Duga Uvala Ljetovanje

Duga Uvala jedna od 4 lijepe uvale zaljeva Vinjole. Nalazi se na istočnoj obali Istre, 25 km udaljena od Pule, 5 km od Labina, 30 km od Rovinja i samo nekoliko km od Marčane. Na sjeveroistočnoj strani se nalazi naselje za odmor djece i mladih, a na jugozapadnoj obali objekti namijenjeni za odmor turista. Područje je okruženo prekrasnim prirodnim plažama i uvalama. Tu možete pronaći brojne ugostiteljske objekte (kavane, pizzerije, restorane, disco klub, plesna terasa). Brojni sportsko-rekreacijski sadržaji i aktivnosti: sportski tereni (tenis, boćanje, minigolf, biljar, nogomet, rukomet, odbojku). Iznajmljivanje opreme za sportove na vodi (sandoline, pedaline), ribarenje, zdravstveni turizam (dijagnostika, fizijatrija, rekreacijski programi).

Posjetite Pulu, najveći grad na poluotoku Istra. Grad je bogat kulturnim spomenicima; Slavoluk Sergijevaca, Herkulova i Dvojna vrata, Augustov hram. Malo rimsko kazalište nalazi se u centru grada, te glavni gradski trg Forum. Pravi biser Pule je razvedena obala, kristalno čisto more. Plaže pristupačne svima kao i one zaklonjene nedirnutim zelenilom za ljubitelje privatnosti. Posjetite Nacionalni park Brijune i uživajte u nevjerojatnom krajoliku, ispunjenom životinjama.

Apartmani Hostin | Roža 3* i Garoful 2* | Duga Uvala

Apartmani Hostin | Roža 3* i Garoful 2* | Duga Uvala

Već od 275 KN

Ljetovanje Jadran 2019. Apartmani Hostin Duga Uvala - Roža i Garoful smješteni su u blizini brojnih zabavnih i gastronomski sadržaja.

Resort Duga Uvala 3* (ex hotel Croatia) | Duga Uvala

Resort Duga Uvala 3* (ex hotel Croatia) | Duga Uvala

Već od 188 KN

Ljetovanje Jadran 2019. Resort Duga Uvala idealan je za obiteljski odmor - raznoliki sadržaji