Duga uvala

Ljetovanje Jadran

Duga Uvala jedna od 4 lijepe uvale zaljeva Vinjole. Nalazi se na istočnoj obali Istre, 25 km udaljena od Pule, 5 km od Labina, 30 km od Rovinja i samo nekoliko km od Marčane. Na sjeveroistočnoj strani se nalazi naselje za odmor djece i mladih, a na jugozapadnoj obali objekti namijenjeni za odmor turista. Područje je okruženo prekrasnim prirodnim plažama i uvalama. Tu možete pronaći brojne ugostiteljske objekte (kavane, pizzerije, restorane, disco klub, plesne terase). Brojni sportsko-rekreacijski sadržaji i aktivnosti: sportski tereni (tenis, boćanje, minigolf, biljar, nogomet, rukomet, odbojka).

Posjetite Pulu, najveći grad na Istarskom poluotoku. Grad je bogat kulturnim spomenicima: Slavoluk Sergijevaca, Herkulova i Dvojna vrata, Augustov hram. Malo rimsko kazalište nalazi se u centru grada kao i glavni gradski trg Forum. Pravi biser Pule je razvedena obala, kristalno čisto more. Plaže pristupačne svima kao i one zaklonjene nedirnutim zelenilom za ljubitelje privatnosti. Posjetite Nacionalni park Brijune i uživajte u nevjerojatnom krajoliku ispunjenom životinjama.

Apartmani Hostin | Roža 3* i Garoful 3* | Duga Uvala

Apartmani Hostin | Roža 3* i Garoful 3* | Duga Uvala

Već od 283 KN

Ljetovanje Jadran 2021. Apartmani Hostin Duga Uvala - Roža i Garoful smješteni su u blizini brojnih zabavnih i gastronomski sadržaja.

Resort Duga Uvala 3* | Duga Uvala

Resort Duga Uvala 3* | Duga Uvala

Već od 190 KN

Ljetovanje Jadran 2021. Resort Duga Uvala idealan je za obiteljski odmor - raznoliki sadržaji