Azurtours Skijanje Skijanje Slovenija Hotel Grmovškov dom

Hotel Grmovškov dom

HR SKI škola
Slovenija, Koruška, Kope

Kope Grmovškov Dom SKI IN/OUT N O V O !!! SKIJANJE ZA DJECU BEZ PRATNJE RODITELJA 02.01.2024 – 07.01.2024

Već od
€ 740
5.576 kn
po osobi
Puni pansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!

Posebna ponuda

Aranžman SKI KAMP za djecu, Puni pansion

Gosti: 1 + 0
SKIJANJE ZA DJECU BEZ PRATNJE RODITELJA 02.01.2024 – 07.01.2024. 2-, 3-, 4- krevetne sobe; 5 dnevni smještaj u hotelu, 3 obroka dnevno, 5 dnevna ski karta, 5 dana škole skijanja (pauza za ručak), nadzor za djecu bez pratnje roditelja, prijevoz za djecu bez pratnje roditelja, putno i zdrastveno osiguranje
Već od
Ukupno
€ 740
5.576 kn
po osobi
Puni pansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Smještaj

SKI KAMP za djecu
Gosti: 1 + 0

SKIJANJE ZA DJECU BEZ PRATNJE RODITELJA 02.01.2024 – 07.01.2024. 2-, 3-, 4- krevetne sobe; 5 dnevni smještaj u hotelu, 3 obroka dnevno, 5 dnevna ski karta, 5 dana škole skijanja (pauza za ručak), nadzor za djecu bez pratnje roditelja, prijevoz za djecu bez pratnje roditelja, putno i zdrastveno osiguranje

Sadržaj

Grmovškov dom savršen je spoj modernog komfora i vrhunske lokacije na skijaškim stazama. Nalazi se samo 50 metara od prve žičare i pogodan je za individualne posjetitelje i obitelji. Može primiti do 150 gostiju, a na raspolaganju su im moderno uređene sobe s vlastitim kupaonicama.

U prizemlju Grmovškovog doma smjestila se poznata pivnica Holcer koja će zasigurno privući ljubitelje zabave i dobre glazbe. Osim toga, na raspolaganju vam je i restoran Kope u kojem možete uživati ​​u ukusnim domaćim jelima pripremljenim po receptima naših baka.

Sobe u Grmovškovom domu dostupne su u varijantama s 2 ili 4 kreveta i opremljene su modernim komforom, poput vlastite kupaonice, podnog grijanja, LCD TV-a i balkona. Također nude besplatni bežični pristup internetu i parkiralište.

Izvrsna lokacija, zajedno s modernim komforom koji vam omogućuje izravan pristup skijalištu, pruža vrhunsku kombinaciju za opuštajući odmor na Kopama.


N O V O !!!       SKIJANJE ZA DJECU  BEZ PRATNJE RODITELJA 02.01.2024 – 07.01.2024.

 2-, 3-, 4- krevetne sobe;  5 dnevni smještaj u hotelu, 3 obroka dnevno, 5 dnevna ski karta, 5 dana škole skijanja (pauza za ručak),  nadzor za djecu bez pratnje roditelja,  prijevoz za djecu bez pratnje roditelja,  putno i zdrastveno osiguranje. Glavni organizator: Ski škola MOBI LEVIParking dostupan Da

Lokacija

Skijalište
50 m

Kope

SKIJALIŠTE KOPE 1300 – 1524 mnv NOVE 3 žičare + 2 staze 5 crvenih staza, 2 crne staze, 5 plavih staza NOĆNO SKIJANJE na 5 staza Sve staze imaju mogućnost umjetnog zasnježenja

Skijanje na Kopama prava je zimska poslastica za sve ljubitelje ovog sporta. Na ovom skijalištu pronaći ćete razne mogućnosti za skijanje i bordanje, bez obzira na razinu vašeg iskustva. 

Skijalište Kope proteže se na 8 km dobro uređenih skijaških staza za sve ukuse i razine znanja. Na stazi se nalaze 4 četverosjedežnice (Pungart, Kaštivnik, Kopnik (NOVO 2023) i Pahernik (NOVO 2023), te 4 žičare (Sedlo, Mala Kopa, Velika Kopa, dječja staza).  Najduža staza na Kopama ima čak 500 metara visinske razlike, što pruža izvrstan doživljaj iskusnim skijašima i snowboarderima. Ako ste početnik, ne morate se bojati, jer skijalište nudi i lakše staze na kojima možete naučiti osnove skijanja na snijegu. Za one koji žele usavršiti svoje skijaške vještine, u naselju postoji i škola skijanja i snowboarda s iskusnim i licenciranim učiteljima. Pomoći će vam poboljšati tehniku ​​skijanja ili bordanja i osigurati vam sigurnost na skijaškim stazama. Na Kopama ćete moći provesti prekrasan dan na snijegu, bez obzira jeste li početnik ili iskusan skijaš. Skijalište nudi raznolike staze, izvrsnu opremljenost i stručno osposobljeno osoblje kako biste maksimalno uživali u skijanju na ovoj prekrasnoj lokaciji.


Nove žičare, proširene staze, noćno skijanje 5 dana u tjednu