Azurtours Skijanje Skijanje Italija Hotel Sporting 3*

Hotel Sporting 3*

HR SKI škola
Na skijalištu
Italija, Trentino, Passo Tonale

Sporting Hotel nalazi se odmah uz ski stazu, ima Aquapark na 1200 m2, bazene i wellness centar. Obiteljske sobe. Novi hotelski ski in restoran. Hrvatska ski škola u blizini

Već od
€ 131
po osobi po danu
Polupansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Superior, Polupansion
Gosti: 2 + 1
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: Superior četverokrevetna 18 m2 ili peterokrevetna 22 m2: novoobnovljena soba sa duplim ležajem i krevetom na kat, kupaonica sa tušem, sušilo za kosu, sef, TV, balkon ili pogled na skijaške staze.

Već od
Ukupno
€ 131
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Superior, Polupansion
Površina: 18 m2
Gosti: 2 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: Superior četverokrevetna 18 m2 ili peterokrevetna 22 m2: novoobnovljena soba sa duplim ležajem i krevetom na kat, kupaonica sa tušem, sušilo za kosu, sef, TV, balkon ili pogled na skijaške staze.

Već od
Ukupno
€ 131
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Položaj: hotel Sporting se nalazi uz samu skijašku stazu, 300 m od centra mjesta.

Sadržaji: wellness centar sanovoobnovljenim Aquaparkom na 1200 m2, 2 velika aquagana za djecu, bazeni, sauna, turska kupelj, fitness, mini klub. Spremište za skije s direktnim pristupom sa staze sgrijačima pancerica, rukavica i kaciga. Garaža, bar, besplatni WiFi. Restoran sa talijanskom kuhinjom te specijalitetima i vinima iz regije Trentino.

Cijena uključuje: polupansion, garažno mjesto, upotrebu bazena, wellnessa u Aquaparku

Check In: 15
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da, na upit
Internet Da
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Unutarnji bazen, Bazen za djecu, Grijani bazen
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Obiteljske sobe
Hrana i piće: Bar, Restoran sa jelovnikom
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Turska / Parna kupelj
Oprema za fitnes

Lokacija

Centar
300 m
Skijalište
50 m

PontediLegno-Passo Tonale

PontediLegno i Passo Tonale, pružit će Vam široke staze, free riding, staze za početnike, prekrasnu panoramu, glečer Presena! SKI ŠKOLA I SKI VRTIĆ na hrvatskom u terminima 7. - 12.1.2024. i 18. - 23.2.2024. Ski vrtić MEDOSPORT - dječji vrtić na snijegu namijenjen je početnicima od 3,5 do 4,99 godina starosti. SkiVrtić traje 6 dana od 10:00 – 13:30 sati. Tijekom poduke organizirani su razni poligoni i igre na snijegu, animacija i škole na pokretnim trakama i malim tanjurićima. Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića je 5 osoba u jednoj grupi. Ski škola MEDOSPORT namijenjena je djeci iznad 5 godina starosti. Trajanje šest dana od 10 do 15 sati (5 sati dnevno). Minimalan broj polaznika škole je 6 osoba u jednoj grupi, formiranoj prema znanju skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba. NAPOMENA: Ski škola počinje kod La Baracce

Pontedilegno – Tonale, čije je ime oduvijek bilo sinonim za odmor na snijegu, jedno je od najcjenjenijih skijališta u Alpama. Nalazi se između Lombardije (Upper Valle Camonica) i Trentina (Upper Val di Sole).

Skijaško područje nalazi se u čistoj prirodi Nacionalnog parka Stelvio i parka Adamello, nudi mnoštvo staza, čija je razina i značajke vrlo različite, a istovremeno ćete biti zapanjeni prekrasnim krajolicima:

Presena ledenjak 3.000 m → ovdje možete skijati od jeseni do proljeća, a duga sezona je garantirana.

Passo Tonale 1.883 m → je poput prirodnog amfiteatra koji je potpuno izložen suncu, sa stazama prikladnim za početnike. To je idealno mjesto za učenje skijanja generacijama skijaša.

Ponte di Legno 1.256 m → povezan je s Temù i gondolom sa Passo Tonale. Padine su osmišljene kako bi obuhvatile iznimnu ljepotu šumskih borova. Samo mjesto odiše alpskim šarmom sa brojnim trgovinama, restoranima, barovima, lokalnim proizvodima

Temù 1.121 m → s tehnički zahtjevnijim i panoramskim padinama unutar šume široko je cijenjen među skijašima zbog svoje veličine i prekrasnog krajolika.

Moguće je kretati se cijelom skijaškom regijom na skijama, zahvaljujući gondoli.

Skijalište nudi vođene free ride ture, snow park, snow tubing, sanjkanje sa psima, staze sa skijaško trčanje, noćno skijanje utorkom i četvrtkom u Passo Tonale te srijedom i subotom u Ponte di Legno. Ne propustite koncerte u ledenoj špilji na ledenimm instrumentima, izlazak sunca na glečeru Presena s doručkom, hodanje na krpljama. Nude se i izleti motornim sanjkama, biciklima, panorama zip line, panoramski izlet helikopterom. Poseban tretman doživite u SPA Capanna Presena na 2685 m – wellness centrom sa veličanstvenim pogledom na glečer.

Preporučamo hrvatsku školu skijanja. Nudimo smještaj u neposrednoj blizini ski škole.

Udaljenost od Zagreba: Ljubljana – Venecija – Trento – Mezzana – Vermiglio – Passo Tonale: 610 km