Azurtours Ljetovanje Jadran Gorenjska Hotel Bled | Hotel Ribno 3*- paket Aktivno opuštanje

Hotel Bled | Hotel Ribno 3*- paket Aktivno opuštanje

Slovenija, Gorenjska, Bled

Zeleno ljeto 2022. | Idiličan hotel u prirodnom okruženju gdje možete slušati cvrkut ptica ili uživati u aktivnom biciklizmu...

Izaberite smještaj po Vašoj mjeri

Dvokrevetna soba, Noćenje i doručak
Gosti: 2 + 0

Sobe: opremljene sa TV, telefon, mini bar, kupaonica sa kadom ili tušem, većina sa balkonom ili terasom, besplatni WiFi, dvokrevetne sobe sa mogućnošću jednog dodatnog ležaja, mogućnost povezanih soba uz doplatu.

Sadržaj

Položaj:

2,5 km od centra Bleda, u idiličnom selu po kojem je i dobio ime. Položaj na rubu šume smreke, gdje možete slušati cvrkut ptica, inspirira sve željne mira i opuštanja u bliskom kontaktu s prirodom. Hotel je 2018. godine stekao certifikat Zero WasteHotel i prvi je i jedini hotel u Sloveniji s ovom titulom.

Sadržaji:

a la carte restoran Ribno, panoramska terasa, poslovni centar, Wellness centar sa saunama, hidromasažnim kadama i masažama.

Sobe:

opremljene sa TV, telefon, mini bar, kupaonica sa kadom ili tušem, većina sa balkonom ili terasom, besplatni WiFi, dvokrevetne sobe sa mogućnošću jednog dodatnog ležaja, mogućnost povezanih soba uz doplatu.

Popusti:

jedno dijete do 6 godina na pomoćnom ležaju u sobi sa dvije odrasle osobe: gratis

jedno dijete do 6 godina na stalnom ležaju u sobi s jednom odraslom osobom: odrasla osoba plaća cijena jednokrevetne sobe, dijete gratis

jedno dijete od 6 do 12 godina na pomoćnom ležaju: 50% popusta, jedno dijete od 6 do 12 godina

godine na stalnom ležaju: 20% popusta

treća osoba od 12 godina na pomoćnom ležaju: 20% popusta (25.6. – 4.9.2022.: 10% popust)

Moguće doplate: za večeru 140,00 kn po osobi / za superior sobu 80,00 kn/noć

Obvezne doplate na licu mjesta u hotelu: turistička pristojba 3,13 € po osobi/noći

Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Poslovni sadržaji: Poslovni centar
Djeca dobrodošla
Hrana i piće: Restoran sa jelovnikom, Minibar
Vanjski prostor
Terasa
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Hidromasažna kada
Masaža
Bicikle

Lokacija

Vogel / Bohinj / Bled

Vogel / Bohinj / Bled | Najbolje uređen snow park u Sloveniji za skijaše i snowboardere, skijalište s prekrasnim panoramskim pogledom na jezero Bohinj

Skijaški centar nalazi se iznad prekrasnog Bohinjskog jezera, u srcu zaštićenog područja Nacionalnog parka Triglav. Iz doline (nedaleko od Bohinjskog jezera) za nekoliko minuta vožnje gondolom doseći ćete nadmorsku visinu od 1535 m, odakle se otvara prekrasan panoramski pogled na Triglavsko gorje sve do Kamničkih Alpa.

Uobičajena skijaška sezona traje od prosinca do prvih dana svibnja. Visoki planinski ambijent i izniman pogled na okolicu daju posebnu draž Vogelu. No, veličanstveni okoliš skijališta nije zahtjevan. Staze su savršeno uređene. 

Odmah pri izlasku iz gondole nalazi se restoran, caffe bar, ski rent, ski servis i depo te ski škola.

Vogel Snow Park jedan je od najboljih u Sloveniji. Već nekoliko godina nudi nekoliko skakaonica i drugih elemenata (tračnice + čizme) za ljubitelje adrenalina. Pogodan je za početnike (baby line) kao iskusne i profesionalne korisnike.

Snow park Vogel pokriva oko 2 hektara skijališta Vogel. Otvoren je svaki dan od 09:30 do 15:45. Dan do dva dana nakon snijega, ovisno o količini napadanog snijega, park je zatvoren.

U slučaju povoljnih snježnih prilika moguće se na skijama spustiti sve do Bohinja, stazom dugom 7 km. Na Vogelu postoji mogućnost i turno skijanja te pregršt mogućnosti za freeride. Skijanje na Vogelu može se kombinirati i sa drugim skijalištima, npr. kupnjom karte SLO ALPS možete skijati na Cerknom, Kranjskoj Gori, Arnoldstein (AT) ili Krvavecu. Vogel je ski busom povezan sa Bledom, odnosno Krvavecom.