Azurtours Ljetovanje Jadran Dalmacija Hotel & Annex Val 3* (ex. Jadran)

Hotel & Annex Val 3* (ex. Jadran)

Dijete do 12 g. besplatno
Naša preporuka
Akcija
All inclusive
Obiteljski paketi
Azur special ponuda
Hrvatska, Dalmacija, Trogir

Azur special ponuda - Annex Val 3*, comfort soba, all inclusive, smjene subota/subota. Popusti za djecu: 1 dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju besplatno, 2 dijete do 12 g. na ležaju s roditeljima do 95% popusta. Hotel Val odlikuje izvrsna lokacija – neposredno uz more i u okruženju veličanstvene borove šume. Do grada Trogira udaljenog svega 3 km od hotela, možete hodati, odvesti se lokalnim autobusom ili uživati u kratkoj morskoj vožnji taxi-brodicom.

Već od
€ 470
po osobi po tjednu
All Inclusive

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Comfort, All Inclusive
Gosti: 2 + 1

Sobe: annex: ukupno 5 paviljona, udaljenost 30-150 m od glavne zgrade, morska strana, tuš ili kada/WC, klima uređaj, SAT TV, telefon, sušilo za kosu. 4 paviljona imaju sobe u prizemlju sa malom terasom ili sobe na dva viša kata sa velikom terasom ili balkonom. Peti paviljon raspolaže sa 12 komfornih deluxe soba sa balkonom, u prizemlju ili na katu.

Već od
Ukupno
€ 470
po osobi po tjednu
All Inclusive
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
1/2+1 B/T M comfort kl - annex 3* - Obiteljski paket za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 g. GRATIS, all inclusive
Gosti: 2 + 2

Obiteljski paket vrijedi isključivo za 2 odrasle osobe + 2 djece do 12 godina - 1. dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju, 2. dijete do 12 g. na ležaju s roditeljima

Već od
Ukupno
€ 950
po tjednu
All Inclusive
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Lokacija: Hotel & Annex Val se nalazi u mjestu Seget Donji pokraj Trogira, cca 3 km, neposredno uz more

Sadržaji: kompleks se sastoji od centralne zgrade (19 soba) i 5 paviljona (123 sobe); centralni hotelski restoran s velikom vanjskom terasom, plažni bar, vanjski bazen sa slatkom vodom s odvojenim dječjim odjeljkom (od sredine 5. mjeseca do sredine 10. mjeseca), ležaljke i suncobrani uz bazen besplatni (prema raspoloživosti), besplatni Wi-Fi u resortu, hotelski parking (uz doplatu), sef na recepciji (uz doplatu).

Sobe:

glavna zgrada: bez balkona, tuš ili kada/WC, klima uređaj, SAT TV, telefon, sušilo za kosu. Dio soba je okrenut prema moru, a dio prema parkingu.

annex: ukupno 5 paviljona, udaljenost 30-150 m od glavne zgrade, morska strana, tuš ili kada/WC, klima uređaj, SAT TV, telefon, sušilo za kosu. 4 paviljona imaju sobe u prizemlju sa malom terasom ili sobe na dva viša kata sa velikom terasom ili balkonom. Peti paviljon raspolaže sa 12 komfornih deluxe soba sa balkonom, u prizemlju ili na katu.

Comfort sobe: raspoređene u 4 paviljona. Dvokrevetna soba (2+1) se nalazi u aneks zgradi (paviljon) na 1.katu sa velikom zajedničkom terasom ili na 2. katu sa balkonom na morskoj strani ili sa pogledom na more. Obzirom da se ispred nekih paviljona nalaze stabla neke sobe imaju samo djelomično pogled na more. Kvadratura sobe je 18m². Krevet može biti dupli/bračni ili odvojeni. Mogućnost pomoćnog rasklopnog ležaja, a po potrebi i dječjeg krevetići. Oboje, i pomoćni ležaj i dječji krevetić (na upit uz doplatu) ne mogu stati u sobu. 

Sadržaji: zavjese za zamračivanje, SAT-TV, klimatizacija, Wi-FI, telefon, sušilo za kosu, kupaona sa tuš kabinom, kupaonski ručnici sa osnovnim toaletnim potrepštinama.  

Usluga: all inclusive, satnica podložna promjenama

-buffet doručak (7:00-10:00h)

-buffet ručak (12:30-14:00h)

-buffet večera (19:00-21:30h)

-neograničena pića (lokalno pivo, vino, likeri, bezalkoholna pića, čaj & kava (10:00-23:00h)

Prva usluga je večera.

Sport i razonoda od 1.6. do 1.9.2024. (podložno promjenama):

Dječji klub za djecu predškolske dobi uz nadzor

Teen Lounge & Gaming klub (PlayStation,Xbox,itd.) opremljen za tinejdžere

Dnevni i večernji zabavni program za djecu i odrasle pruža hotelski animacijski tim

Plaža: betonska odmah ispred hotela, ležaljke i suncobrani besplatni (sukladno raspoloživosti). Za ljubitelje mira i tišine u blizini je puno skrivenih plaža.

Kućni ljubimci: nisu dozvoljeni

Check In: 14
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Bazen na otvorenom, Bazen za djecu
Parking dostupan Da
Parking uz nadoplatu, Parking na licu mjesta
Usluge recepcije: Sef
Djeca dobrodošla
Klimatizirani prostori
Obiteljske sobe
Hrana i piće: Bar
Vanjski prostor
Terasa
Suncobrani
Ležaljke
Vanjska blagovaonica
Dodatni sadržaj u objektu
Soba za igranje

Lokacija

Centar
3 km
Plaža
50 m

Trogir - Seget i Vranjica

Trogir - Seget Donji i Seget Vranjica. Ovaj predivni grad je jedan od najbolje sačuvanih gotičko - renesansnih gradova u Europi. Utemeljili su ga stari Grci, koji su pristigli sa otoka Visa (Issa). Trogir je sazidan na otočiću između otoka Čiova i kopna, kroz vrijeme se nadograđivao, mijenjao i razvijao. U gradu su sazidane zanimljive kuće i palače, a dragulj arhitekture i umjetnosti je Trogirska katedrala sa portalom koji je napravio majstor Radovan. Stari grad Trogir je pod zaštitom UNESCO-a. Ako ste u Trogiru, svakako morate prošetati njegovim kamenim ulicama. Izdvajamo par smještajnih objekata koje imamo našoj ponudi ljetovanja. Hotel Medena 3* - nekada jedan od najvećih u Hrvatskoj, sagrađen sa Mediteranske igre u Splitu. Apartmani Medena - prekrasno apartmansko naselje sa kućicama sagrađenim u mediteranskom stilu. Apartmani Belvedere - Vranjica - u okviru istoimenog auto-kampa. Turističko naselje Jadran 3*. Stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja i rezervacije. Obratite nam se s povjerenjem i platite u ratama!