Azurtours Skijanje Skijanje Slovenija Hotel Gozd Martuljek – Kranjska Gora | Hotel Špik 3* i 4*

Hotel Gozd Martuljek – Kranjska Gora | Hotel Špik 3* i 4*

Slovenija, Gorenjska, Gozd Martuljek

Alpski hotel Špik u blizini Kranjske Gore nudi odmor za cijelu obitelj uz razne aktivnosti: skijanje, biciklizam, planinarenje, Zipline Planica...

Već od
€ 70
po osobi po danu
Polupansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Standard, Polupansion
Gosti: 2 + 2

Sobe: 60 obnovljenih soba 3* u starom dijelu – svaka sa TWC, sat-TV, minibar, telefon.

Već od
Ukupno
€ 70
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Sobe 4* 1/2+1 pogled šuma
Gosti: 2 + 1

Sobe:  56 soba u novosagrađenom dijelu, kategorije 4* – svaka sa TWC, telefon, sat TV, balkon. Soba s pogledom na šumu ima odvojene ležajeve. Dio soba ima kadu. Sobe tipa suite su prostrane, dvokrevetne sobe (25m2) sa kaučem na razvlačenje i mogu primiti 2 odrasle osobe i 3 djece.

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion, Pogled na planine
Pogled na planine
Gosti: 2 + 1

Sobe:  56 soba u novosagrađenom dijelu, kategorije 4* – svaka sa TWC, telefon, sat TV, balkon. Soba s pogledom na šumu ima odvojene ležajeve. Dio soba ima kadu. Sobe tipa suite su prostrane, dvokrevetne sobe (25m2) sa kaučem na razvlačenje i mogu primiti 2 odrasle osobe i 3 djece.

Već od
Ukupno
€ 95
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Položaj:

Hotel Špik se nalazi na mirnom mjestu Gozd Martuljek. Udaljenost od Kranjske gore – 5 km. Cjelokupna ponuda resorta temelji se na jedinstvenom i prirodnom alpskom svijetu, naglašavajući njegov održivi karakter i svijest o prirodnim ljepotama i tradiciji. Ove važne vrijednosti brinu o odnosu s lokalnom okolinom, opuštanjem, vježbanjem i dinamikom – briga za kvalitetu života. Špik Resort ima svoj poseban karakter. Prirodni materijali objektu daju toplinu, a otvoren pogled na prirodu umiruje i opušta. 

Razne aktivnosti po ljeti se nude u Kranjskoj Gori (biciklizam, planinarenje, Zipline Planica, Nordijski centar Planica, ljetno sanjkanje Besna Pehta, jezero Jasna, tematsko orijentacijski park u Kranjskoj Gori, kasina, tenis…)

Sadržaji:

dvorana za squash, kongresne dvorane, vinoteka, bar, restoran + a la carte…

Široka wellnes ponuda hotela Špik je raj za ljubitelje zdravog života. Počnite s kupanjem u svijetu vodenih užitaka Špik (rekreacijski bazen, bazen, dječji bazen, slap), nastavite s obilaskom sauna (finska, biljna, turska, ledena fontana i rashladni bazen), posjetite Centar zdravlja (vodena relaksacija vježbanjem, učenje raznih metoda otklanjanja neravnoteže u tijelu, samo-masaže, tehnike disanja i mnogo više) i na kraju Centar ljepote (izbor masaža i kozmetičkih usluga).

Sobe:

60 obnovljenih soba 3* u starom dijelu – svaka sa TWC, sat-TV, minibar, telefon.

56 soba u novosagrađenom dijelu, kategorije 4* – svaka sa TWC, telefon, sat TV, balkon. Soba s pogledom na šumu ima odvojene ležajeve. Dio soba ima kadu. Sobe tipa suite su prostrane, dvokrevetne sobe (25m2) sa kaučem na razvlačenje i mogu primiti 2 odrasle osobe i 3 djece.

Usluga: buffet doručak i večera

Uključeno u cijenu: smještaj u odabranom tipu sobe, polupansion (buffet doručak i večera), ulaz u bazene Svet vode hotela Špik (09:00h – 21:00h), ulaz u Casino Korona, 30% popusta za ulazak u Svijet sauna Špik, WiFi, parking

Obavezne doplate na recepciji: boravišna pristojba i osiguranje 1,60 €/osoba/dan, djeca 7-18 godina 0,80 €/dan

Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da, besplatno
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Bazen na otvorenom, Bazen za djecu
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Poslovni sadržaji: Prostor za konferencije
Djeca dobrodošla
Frizerski / Kozmetički salon
Hrana i piće: Restoran sa jelovnikom, Bar, Minibar
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Turska / Parna kupelj
Masaža
Aktivnosti u blizini objekta
Biciklizam

Lokacija

Kranjska Gora

Kranjska Gora skijanje - skijalište je primjereno kako za početnike tako i za zahtjevne skijaše (prije svega na Podkorenu). Odličan smještaj kod skijališta

Najveća vrijednost Kranjske Gore zasigurno su skijališta koja se protežu od Vašeg hotela. Žičare i staze nižu se padinama Vitranca sve od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 m do 1215 m. Većina staza, oko 70ha, prekrivena je umjetnim snijegom i pogodna je za skijaše različitih skijaških sposobnosti.

Oni koji imaju više iskustva uživati će na poligonu Podkorena gdje se svake godine održavaju natjecanja u Svjetskom skijaškom kupu. Početnici i mlađi skijaši odabiru žičare Kekec, Mojca, Rožle, Tinkara, Pehta, Bedanec koje su sve nazvali po likovima poznatih planinskih priča slovenskog pisca Vandota. Ako još niste odlučili kojom ćete se stazom spustiti, proučite kartu skijaških staza te otkrijte prekrasne terene i u Mojstrani i Ratečama.

Skijaši mogu poboljšati svoje vještine u jednoj od mnogih izvrsnih skijaških škola i učitelja u svim mogućim disciplinama: alpsko skijanje, skijaško trčanje i snowboarding. Sva oprema … skije, štapovi, kacige mogu se iznajmiti u nekoliko trgovina u naselju.

Jedna od najvećih prednosti kranjskogorskih skijališta jest da se između vašeg hotela i skijališta nalazi samo Snježna plaža i mnogi restorani! U ponudi je također i noćno skijanje. Noćni život obogaćuju i brojne kockarnice koje nude niz zabavnih sadržaja.

Kranjska Gora je simpatično mjesto stiješnjeno u uskom klancu među visokim alpskim vrhovima. Osim skijanja, nudi cijeli niz popratnih aktivnosti. Skijaško trčanje (40 km staza), sanjkanje, turno skijanje, penjanje po zaleđenim slapovima ili, za najmlađe, vožnje u sobovskoj zaprezi. Dugačak je i popis priredbi koje turistička zajednica organizira u suradnji sa susjednim turističkim organizacijama u Italiji i Austriji. Naime, Kranjska se Gora nalazi na tromeđi Slovenije, Italije i Austrije. Taj položaj posjetiteljima nudi mogućnost da istraže obližnja skijališta poput Tarvisia, Nassfelda ili Dreiländerecka.