Azurtours Ljetovanje Jadran Dalmacija Hotel Aminess hotel i ville Bellevue 4*

Hotel Aminess hotel i ville Bellevue 4*

First minute
Akcija
Hrvatska, Dalmacija, Orebić

Aminess Hotel Bellevue 4* & Aminess Bellevue Village 4* Hotel Bellevue (ville i depandanse) nalaze se u mjestu Orebić, na poluotoku Pelješcu, području nedirnute prirode i poznatom vinarskom i gastronomskom kraju Hrvatske. Hotel Bellevue je smješten odmah iznad šljunčane plaže i samo 600 metara od centra Orebića. Kako mu i samo ime kaže nudi prekrasan pogled na Pelješki kanal, stari grad Korčulu i otok Mljet.

20% RANI BOOKING
Vrijedi do 29 Vel 2024
Već od
€ 51
€ 41
384 kn
307 kn
po osobi po danu
Polupansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
1/2 P standard kl (S2) Hotel, polupansion
Pogled na park
Gosti: 2 + 0

Aminess Hotel Bellevue: luksuzno uređene sobe gostima nude visoku udobnost, opremljene su s komfornom kupaonicom s kadom ili tušem, dvokrevetne sobe s tušem, AC, SAT LCD-TV, telefon, mini-bar, sef, Wi-Fi. Standard dvokrevetne sobe (1/2 odvojeni kreveti) s pogledom na park bez balkona 

20%
RANI BOOKING
Vrijedi do 29 Vel 2024
Već od
Ukupno
€ 56
€ 45
424 kn
339 kn
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
1/2+1 B, pogled more, superior kl (S3BS) Hotel, polupansion
Pogled na more
Balkon
Gosti: 2 + 1

Aminess Hotel Bellevue: luksuzno uređene sobe gostima nude visoku udobnost, opremljene su s komfornom kupaonicom s kadom ili tušem, dvokrevetne sobe s tušem, AC, SAT LCD-TV, telefon, mini-bar, sef, Wi-Fi. Superior sobe (2+1, bračni krevet i pomoćni ležaj) s pogledom na more i balkonom 

20%
RANI BOOKING
Vrijedi do 29 Vel 2024
Već od
Ukupno
€ 64
€ 51
485 kn
388 kn
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
1/2+1 B, morska strana, superior kl (S3BM) Village, polupansion
Morska strana
Balkon
Gosti: 2 + 1

Aminess Bellevue Village: kućice koje se nalaze odmah uz hotel Bellevue, iznad šljunčane plaže, okružene mediteranskim vrtom. Novoobnovljene vile su moderno uređene i opremljene s kupaonicom s tuš kadom, AC, SAT LCD-TV, telefon, sef, hladnjak, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica i Wi-Fi. Superior dvokrevetna soba u vili (2+1, twin kreveti i pomoćni ležaj) s balkonom na morsku tranu

20%
RANI BOOKING
Vrijedi do 29 Vel 2024
Već od
Ukupno
€ 51
€ 41
384 kn
307 kn
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Lokacija: Hotel Bellevue se nalazi u mjestu Orebić, na poluotoku Pelješcu, području nedirnute prirode i poznatom vinarskom i gastronomskom kraju Hrvatske. Hotel Bellevue je smješten odmah iznad šljunčane plaže i samo 600 metara od centra Orebića. Kako mu i samo ime kaže nudi prekrasan pogled na Pelješki kanal, stari grad Korčulu i otok Mljet.

Sadržaji: Hotel je koncipiran kao kompleks od glavne zgrade, depandansa i vila.

U glavnoj zgradi: klimatizirani bife restoran s terasom i prekrasnim pogledom na stari grad Korčulu, a la carte meni ponuda, Piano bar s velikom lounge terasom i pogledom na more, dvorana za sastanke za 50 osoba.

Aminess Hotel Bellevue: luksuzno uređene sobe gostima nude visoku udobnost, opremljene su s komfornom kupaonicom s kadom ili tušem, dvokrevetne sobe s tušem, AC, SAT LCD-TV, telefon, mini-bar, sef, Wi-Fi.

Standard dvokrevetne sobe (1/2 odvojeni kreveti) s pogledom na park bez balkona 

Superior sobe (2+1, bračni krevet i pomoćni ležaj) s pogledom na more i balkonom 

Aminess Bellevue Village: kućice koje se nalaze odmah uz hotel Bellevue, iznad šljunčane plaže, okružene mediteranskim vrtom. Novoobnovljene vile su moderno uređene i opremljene s kupaonicom s tuš kadom, AC, SAT LCD-TV, telefon, sef, hladnjak, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica i Wi-Fi.

Superior dvokrevetna soba u vili (2+1, twin kreveti i pomoćni ležaj) s balkonom na morsku stranu

Usluga: polupansion u hotelu Bellevue & Bellevue Vilageu: buffet doručak i večera.

Hotelska plaža: šljunčana, udaljena od objekta 20 m. Ležaljke i suncobrani – za hotelske goste uključeni u cijenu

Sport, zabava, animacija i ostali sadržaji: vanjski bazen sa slatkom vodom, dječji bazen sa slatkom vodom, ležaljke i suncobrani na bazenu uključeni u cijenu (na plaži uz nadoplatu), animacija za djecu i odrasle, večeri s muzikom uživo, tenis tereni (2) s noćnom rasvjetom, stolni tenis, boćalište, parking (uz doplatu).

Kućni ljubimici: dozvoljeni uz doplatu na recepciji hotela; uključeno u Aminess Village Bellevu: zdjelica za vodu, kolačić dobrodošlice, privjesak za ogrlicu i igračka, a u Aminess hotelu Bellevue dodatno krevet za ljubimca i ručnik

Dječji krevetić besplatan (na upit)


Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Bazen na otvorenom, Bazen za djecu
Parking dostupan Da
Parking uz nadoplatu
Hrana i piće: Bar
Dodatni sadržaj u objektu
Igralište za tenis
Stolni tenis

Lokacija

Centar
600 m
Plaža
50 m

Orebić

Poluotok Pelješac drugi je najveći poluotok Hrvatske. Dug je 77 km, a spojen je s kopnom - Stonskom prevlakom. Bogat je raznovrsnim biljnim svijetom - guste šume mediteranske vegenatcije, ali na njemu također rastu i rijetke, ugrožene vrste orhideja, te ima raznovrstan i bogat životinjski svijet. Kroz srednjovijekovnu povijest poluotok pripadao je Dubrovačkoj Republici koja je na njemu izgradila grad Ston i okružila ga dugim zidinama. Tako je štitila svoj posjed i Stonsku solanu koja je Republici donosila trećinu svih prihoda. Stonska Solana, koja potječe još iz antičkog doba i danas je u funkciji te proizvodi sol na isti način kao i u doba antike, pomoću sunca i vjetra. Pelješac je poznat i po uzgoju školjaka (najpoznatije su Stonske kamenice koje se uzgajaju kod Brijeste i u Malostonskom zaljevu). Vino Plavac Mali (Dingač) i Postup su najpoznatija vrhunska vina sa Pelješca. Najveća turistička središta na Pelješcu su Orebić, Ston, Janjina i Trpanj. Posjetite Pelješac i uživajte u moru, suncu, školjkama i vinu.