Marilleva – Madonna di Campiglio

Škola skijanja Erik Ski na hrvatskom jeziku

Termin: 2.1.-9.1.2021. (6 dana, ned-pet)


Marilleva Škola skijanja 

Program škole skijanja obuhvaća sve aktualne tehnike skijanja, te sve uzraste skijaša od najmlađih cicibana
(stariji od 5 godina) pa do seniora.

Uz stručno vodstvo licenciranih učiteljica i učitelja prepustite se nezaboravnom doživljaju skijanja na prekrasnim terenima skijališta Marilleva-Folgarida-Madonna.

Skijaške grupe se sastavljaju prema stupnju skijaškog znanja i imaju najviše 8 polaznika. Škola skijanja traje 6 dana, svaki dan od 10:00 do 13:00 sata (nedjelja – petak).

Tijekom trajanja ski škole savladavat ćete sve tehnike skijanja.

Za skijaše kojima je potrebno više rada u savladavanju tehnika skijanja moguća je uz doplatu i dogovor na licu mjesta organizacija poslijepodnevnih sati kada će im pažnja učitelja biti individualno posvećena.

Zadnjeg dana škole organizirano je natjecanje između crvenih i plavih zastavica s elektronskim mjerenjem vremena. Po završetku natjecanja proglasiti ćemo najuspješnije i svim polaznicima podijeliti prigodna priznanja.

Sastanak sa ski učiteljima je u nedjelju 3.1. u 9:45 sati na skijaškom platou ispred hotela Marilleva 1400. Do platoa se dolazi direktno sa kabinskom žičarom iz Marilleve 900. Skijaški učitelji biti će odjeveni u jakne s natpisom Ski škola Erik (skijaška odijela bijelo plave jakne i plave hlače).

Minimalan broj polaznika kako bi se škola održala: 20.

Cijena škole skijanja po osobi: 1.580 kn


Dječji vrtić na snijegu 

Dječji vrtić za djecu rodjenu nakon 1.1.2016.  Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice,kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece.

Dnevna poduka traje od 10 do 13 sati (korištenje dječjeg tepiha i didaktičkih pomagala ,trka, podjela).

Cijena dječjeg vrtića po djetetu: 1.950 kn


Napomena:

Preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja.
Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mjesta bit će moguća isključivo na upit i ovisi o raspoloživosti učitelja u destinaciji.


Ponuda smještaja na skijalištu Marilleva na linku: OVDJE.


Link: http://www.ski.it/

 


 

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka