Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Hotel Ferienalm 4*

Hotel Ferienalm 4*

Austrija, Steiermark, Schladming

Aparthotel Ferienalm, Schladming sa udobnim apartmanima i ljubaznim osobljem, stanica ski busa ispred hotela | AKCIJA 7=5

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba, Noćenje i doručak
Površina: 20 m2
Gosti: 2 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: Ramsau cca 18 m2 (isključivo za 2 osobe),  Schladming cca 20 m2,  Ennstal cca 28 m2  NOVORENOVIRANE na jesen 2020.: sofa krevet i krevet na kat 90 x 190, sušilo za kosu, sat TV, radio, kupaonica s tušem Prehrana (sobe): buffet doručak, večera u 4 slijeda sa izborom menija, salatni buffet

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Noćenje i doručak
Površina: 28 m2
Gosti: 2 + 1
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: Ramsau cca 18 m2 (isključivo za 2 osobe),  Schladming cca 20 m2,  Ennstal cca 28 m2  NOVORENOVIRANE na jesen 2020.: sofa krevet i krevet na kat 90 x 190, sušilo za kosu, sat TV, radio, kupaonica s tušem Prehrana (sobe): buffet doručak, večera u 4 slijeda sa izborom menija, salatni buffet

Sadržaj

Položaj:

Aparthotel Ferienalm se nalazi na sunčanoj padini s predivnim pogledom na grad i Planai, stanica ski busa ispred hotela, cca. 5-8 min vožnje do Planai i Hochwurze i do centra mjesta (cca. 1,5 km).

Sadržaji:

vanjski parking, restoran, prostorija za skijašku opremu, gratis WiFi, za sve polaznike Tritscher ski škole besplatni transfer mini busom od apartmana. Moto domaćina: najvredniji kapital njihova je kvalitetna usluga i ljubazno osoblje.

Check In: 16
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da
Bazen Ne
Parking dostupan Da
Besplatan parking

Lokacija

Centar
1.5 km
Skijalište
1.5 km

Schladming – Dachstein

Schladming-Dachstein skijaško je područje na 4 planine - skijalište svjetske klase sa 230 km skijaških staza ocijenjenih sa 5* 2018.godine. Dio skijaškog područja Ski amade sa 760 km skijaških staza.

Nijedna druga regija u srcu Austrije ne nudi vam toliko užitka u snijegu u jednom području: skijaško područje Schladming-Dachstein sa ostalih bez premca 8 zimskih skijaških regija unutar Ski amade nudi sve što vaše srce može poželjeti: sportski užitak svjetske klase u 4- Mountain Ski Area, fantastične obiteljske avanture na Fageralmu, Galsterbergu, Stoderzinkenu i u Ramsauu, a iznad svega obilje dobrodošlice i šarma na svim planinama Schladminga.

Skijaško područje s 4 planine

Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen i Reiteralm su skijaške planine u Schladming 4-planinskom skijaškom području. Svaka planina ima jedinstvenu privlačnost, ali svi imaju jedno zajedničko: nude 123 kilometra staza, 44 moderne žičare i gondole, kulinarske užitke te ponude za djecu i obitelji, sportaše i tražitelje užitka.

Tu se nalazi i najduže prirodno sanjkalište cjelokupne Štajerske dugačko 7 km. Vrhunske uvjete za skijanje osigurava i najmoderniji sistem za zasnježivanje u Europi. Na ledenjaku Dachstein skijanje je moguće 365 dana u godini. Na crnom spustu do centra Schladminga održava se utrka noćnog slaloma za skijaše u Svjetskom kupu. Na raspolaganju su još i markirane staze za offroad, fun parkovi, turno skijanje, postavljene natjecateljske staze, dječji vrtići na snijegu. Noćno sanjkanje, klizanje, curling, ballooning, bazeni, saune, restorani… Raj za bordere nalazi se u Dachstein Superparku.

Ocjenjeno skijalište s 5 ***** u 2018. godini.

Pristup/udaljenost: tunel Karavanke – Villach – tunel Visoke Ture – Radstadt – Schladming: od Zagreba ca 330 km