Rogla

Rogla skijanje - izvrsno za obitelji s djecom, super ski škole na slo./hrv. jeziku u blizini smještaja, povoljni Rogla SKI paketi, Zreče nudi SKI & SPA pakete

Skijaške staze
Lake staze - Plave staze:
2000 m
Početničke staze - Zelene staze:
m
Staze srednje težine - Crvene staze:
8000 m
Teške staze - Crne staze:
2000 m
Staze za skijaško trčanje:
m
Žičare
Vučnice:
11
Sjedežnice:
2
Kabinske žičare:
Gondole:
Zračni tramvaj:

Skijalište nudi zimski odmor za obitelji iz snova, dok Terme Zreče nude odličnu wellness oazu povezanu besplatnim ski busom. Sve nadomak Hrvatske.

Na Rogli ćete naći odlične hotele i apartmane pokraj samih staza, bazene, saune pa čak i sportsku dvoranu. Osim toga na sami vrh možete doći i vlastitim automobilom.

Na vrhu se nalazi veliki plato sa hotelima te poligoni sa stazama za početnike. Rogla nudi vožnju motornim sanjkama, adrenalinsko sanjkalište, umjetnu stijenu za penjanje, hodanje krpljama, turno skijanje…

Rogla skijanje – Skijalište također ima i odličan snowpark koji nudi brojne mogućnosti za sve i čestu organizaciju evenata. Popularno je i skijaško trčanje.

Wellness centar Planja nudi programe opuštanja za pojedince, parove i obitelji: tajlandsku masažu, romantičnu kupku za dvoje uz svijeće i pjenu, bazen za kupanje i zabavu odraslih i djece…

Nudi odlične uvjete za odmor obitelji, jednodnevna i vikend skijanja te idiličan odmor u planinskom okruženju.

Terme Zreče

povezane su sa Roglom besplatnim ski busom, nekoliko linija u jutro za odlazak i poslijepodne za povratak. Pružit će Vam nezaboravan odmor u mirnom okruženju u vrhunskim hotelima Atrij i Vital ili u apartmanima Vile Zreče. U hotelima, koji su međusobno povezani, nalazi se veliki pansionski restoran sa samoposlužnim bifeom, a bogata je i ponuda ukusnih jela a’ la carte u kombinaciji s odabranim vinima. Gosti također mogu uživati u suvremeno opremljenom wellness centru, u Sauna selu ili u unutarnjim i vanjskim bazenima koji su također povezani sa hotelima.

U parku pokraj jezera Zreče nalazi se 10 apartmanskih kućica koje okružuju šuma i uređeni park. Smještene su u neposrednoj blizini hotela i bazena što je posebno pogodno za obitelji s djecom. Apartmani raspolažu suvremeno opremljenom kuhinjom s perilicom posuđa. Postoji mogućnost za prehranu u hotelu. U vilama su dobrodošli i vaši kućni ljubimci!

Udaljenost od Zagreba: 150 km