Hotel Atrij 4*sup

Slovenija, Savinjska, Zreče

Hotel Atrij 4* sup nalazi se u dolini skijališta Rogla, direktno je povezan s termama Zreče - bazeni, wellness centar s raznim tretmanima i sauna selo.

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!

Smještaj

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion, Balkon
Balkon
Površina: 30 m2
Gosti: 2 + 1
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe:  prostrane i komforno opremljene sobe 30 m2: dupli ležaj ili dva odvojena ležaja, mogućnost dodatnog ležaja na izvlačenje (drugi dodatni ležaj na izvlačenje na upit), SAT TV, telefon, sef, mini bar, žičani internet, kupaonica (sušilo za kosu), odvojeni WC, ogrtač, balkon; mogućnost povezanih soba (obiteljske sobe). Gala suite 44 m2- velika dvokrevetna soba sa duplim ležajem i jednim pomoćnim ležajem na izvlačenje, balkon sa pogledom na bazen, odvojeni WC, sušilo za kosu, ogrtač, wellness soba – kupaonica sa grijanim krevetom, masažnom kadom, finskom saunom i tušem, sat TV, telefon, WiFi, sef, mini bar Gala suite prestige 63 m2- na 2 etaže, dnevni boravak u prizemlju sa duplim ležajem na izvlačenje, spavaća soba na katu, otvorena terasa sa jacuzzijem i pogledom na dolinu Drave, kupaonica sa masažnim parnim tušem, odvojeni WC, 2 LCD TV, telefon, WiFi, sef, mini bar

Sadržaj

Položaj:

Hotel Atrij nalazi se u Termama Zreče, u istoj zgradi gdje je termalni kompleks i wellness centar, potpuno novi moderan hotel.

Sadržaji: 

restoran, dnevni bar; wellnes centar: turska, finska i infracrvena sauna, solarij, fitness, 30 vrsta masaža; kozmetički i frizerski salon; dječja igraonica

Nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca. Usluga: bife doručak i večera (salatni bife, desertni bife, bife s juhama, tipična autohtona gastronomija)

Držanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da
WiFi pristup internetu, Žičani pristup internetu
Frizerski / Kozmetički salon
Dodatni sadržaj u objektu
Infracrvena sauna
Sauna
Oprema za fitnes
Masaža

Lokacija

Rogla / Zreče

Rogla skijanje - izvrsno za obitelji s djecom, super ski škole na slo./hrv. jeziku u blizini smještaja, povoljni Rogla SKI paketi, Zreče nudi SKI & SPA pakete

Skijalište nudi zimski odmor za obitelji iz snova, dok Terme Zreče nude odličnu wellness oazu povezanu besplatnim ski busom. Sve nadomak Hrvatske.

Na Rogli ćete naći odlične hotele i apartmane pokraj samih staza, bazene, saune pa čak i sportsku dvoranu. Osim toga na sami vrh možete doći i vlastitim automobilom.

Na vrhu se nalazi veliki plato sa hotelima te poligoni sa stazama za početnike. Rogla nudi vožnju motornim sanjkama, adrenalinsko sanjkalište, umjetnu stijenu za penjanje, hodanje krpljama, turno skijanje…

Rogla skijanje – Skijalište također ima i odličan snowpark koji nudi brojne mogućnosti za sve i čestu organizaciju evenata. Popularno je i skijaško trčanje.

Wellness centar Planja nudi programe opuštanja za pojedince, parove i obitelji: tajlandsku masažu, romantičnu kupku za dvoje uz svijeće i pjenu, bazen za kupanje i zabavu odraslih i djece…

Nudi odlične uvjete za odmor obitelji, jednodnevna i vikend skijanja te idiličan odmor u planinskom okruženju.

Terme Zreče

povezane su sa Roglom besplatnim ski busom, nekoliko linija u jutro za odlazak i poslijepodne za povratak. Pružit će Vam nezaboravan odmor u mirnom okruženju u vrhunskim hotelima Atrij i Vital ili u apartmanima Vile Zreče. U hotelima, koji su međusobno povezani, nalazi se veliki pansionski restoran sa samoposlužnim bifeom, a bogata je i ponuda ukusnih jela a’ la carte u kombinaciji s odabranim vinima. Gosti također mogu uživati u suvremeno opremljenom wellness centru, u Sauna selu ili u unutarnjim i vanjskim bazenima koji su također povezani sa hotelima.

U parku pokraj jezera Zreče nalazi se 10 apartmanskih kućica koje okružuju šuma i uređeni park. Smještene su u neposrednoj blizini hotela i bazena što je posebno pogodno za obitelji s djecom. Apartmani raspolažu suvremeno opremljenom kuhinjom s perilicom posuđa. Postoji mogućnost za prehranu u hotelu. U vilama su dobrodošli i vaši kućni ljubimci!

Udaljenost od Zagreba: 150 km