Azurtours Ljetovanje Jadran Podravska Hotel Forest Videc 3*

Hotel Forest Videc 3*

Slovenija, Podravska, Mariborsko Pohorje

Forest hotel Videc 3* na skijalištu Mariborsko Pohorje, obiteljske sobe, blizina spa centra Wellness Hiša Pohorje Village sa bazenima i saunama

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!

Smještaj

Dvokrevetna soba, Polupansion, Balkon
Balkon
Terasa
Gosti: 2 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe su lijepo opremljene i nude opuštajući pogled na prekrasnu prirodu. Obiteljske sobe 1/2+2 su s 2 odvojena kreveta i krevetima na kat, SAT TV, telefon, kupaonica; balkon.

Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Polupansion, Balkon
Balkon
Terasa
Gosti: 2 + 1
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe su lijepo opremljene i nude opuštajući pogled na prekrasnu prirodu. Obiteljske sobe 1/2+2 su s 2 odvojena kreveta i krevetima na kat, SAT TV, telefon, kupaonica; balkon.

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Polupansion, Balkon
Balkon
Terasa
Gosti: 2 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe su lijepo opremljene i nude opuštajući pogled na prekrasnu prirodu. Obiteljske sobe 1/2+2 su s 2 odvojena kreveta i krevetima na kat, SAT TV, telefon, kupaonica; balkon.

obiteljska soba 1/3+2
Gosti: 3 + 2

Sadržaj

Položaj:

na Mariborskom Pohorju 1050 m n. v. u hotelsko – apartmanskom naselju Pohorje Village Resort. Do skijališta 300 m. Do hotela je moguće doći automobilom ili autobusom iz smjera Hoč. Hotel je od spa -centra Wellness Hiša Pohorje Village udaljen samo 30 m (nije povezano). Iz odmarališta se pruža prekrasan pogled na pohorske šume.

Sadržaji:

Hotel sa 28 soba, izgrađen je 2008. g. U hotelu se nalazi recepcija i udoban Lobby bar. Hotel ima prostrani restoran s terasom i prikladno spremište za skije. U sklopu hotela Forest Videc nalazi se i trgovina s domaćim proizvodima i suvenirima. Kućni ljubimci na upit uz doplatu. Besplatno uređeno javno parkiralište u neposrednoj blizini naselja.

Wellness Hiša Pohorje Village prostire se na dvije etaže. Na prvoj se nalazi Spa centar, koji ima grijani bazen s energetskom vodom te whirlpool s efektom masaže (34 °C). Uz doplatu: na drugom katu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna (finska sauna, kromo sauna, turska kupelj, aroma kupelj i hammam sauna), ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata. Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu od 15,00 €/dan.

Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Unutarnji bazen
Parking dostupan Da
Besplatan parking, Javni parking
Usluge recepcije: Usluga prodaje karata
Hrana i piće: Bar
Dodatni sadržaj u objektu
Whirlpool kada
Sauna
Turska / Parna kupelj
Hidromasažna kada
Masaža

Lokacija

Skijalište
150 m

Mariborsko Pohorje

Mariborsko Pohorje skijanje - najpoznatije po "Zlatnoj lisici", nudi odličan smještaj na skijalištu, wellness centre i najdužu stazu za noćno skijanje.

Mariborsko Pohorje skijanje – najveći je skijaški centar u Sloveniji 250 ha. Odlična skijališta, izvrsni wellness & spa centri, prekrasna priroda i neposredna blizina Maribora. Tek sat vožnje od Zagreba i pet sati vožnje od Splita. Na samo skijalište – predio Bolfenk (1042 m) može se stići vlastitim automobilom, a prometuje i ski bus.

Tu se nalazi poznata staza Radvanje na kojoj se održava Zlatna lisica, natjecanje u slalomu i veleslalomu za skijašice u Svjetskom kupu. Staza je osvjetljena i pruža mogućnost najduljeg noćnog skijanja u Sloveniji, 10 km. Nova kružno-kabinska žičara, 16 vučnica, 5 sjedežnice. Snježna garancija 100 dana u sezoni. 95% zasnježivanje. Skijaške staze za početnike i najzahtjevnije skijaše – 43 km staza na n.v. od 325 do 1327 m.

Za skijaško trčanje uređuje se 27 km staza: Skijaško trčanje na Arehu – karta.

Dječji skijaški poligon, zabava na snijegu za djecu. Zabavne igre na snijegu: vožnja “pležuhima”, hodanje s bakljama, “krpljanje”. Skijaški poligon s mjerenjem vremena. Iznajmljivanje kvalitetne skijaške opreme.

Na skijalištu se nalazi nekoliko hotela, od onih luksuznih sa wellness centrima do pristupačnijih. Također je moguć smještaj i u apartmanima tik uz stazu. Blizina grada Maribora nudi niz opcija za zabavu poslije skijanja – restorane, kino, diskoteke, shopping centre i dr. Zbog blizine isplativa je destinacija za vikend skijanje.

Iako je turistička ponuda ogromna, Pohorje je sačuvalo svoje prirodne ljepote, brojne botaničke i kulturne znamenitosti, kao i etnološke posebnosti.