Krvavec

Krvavec skijanje – Skijanje Slovenija

Krvavec je najveće i jedno od najboljih slovenskih skijališta. Skijalište ima 30km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450m do 1,971m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Smješteno je u Savinjsko – Kamniškim Alpama u  blizini Kranja te samo dvadesetak kilometara od Ljubljane.

Na skijalište se dolazi gondolom. Na gornjoj stanici gondole ujedno počinje i skijalište, a u samoj zgradi gornje stanice nalazi se ski servis, ski rent, prva pomoć i toalet. Nekada je Krvavec glasio kao skijalište za napredne skijaše zbog većeg broja crvenih i crnih staza. U proteklih nekoliko godina to se promijenilo jer su izgrađeni poligoni za početnike, organiziran je vrtić na snijegu, baby lift sa pripadajućom stazom s likovima iz crtića te dvije pokretne trake. Pored poligona za početnike koji se nalazi odmah uz gondolu, nalazi se popularna Plaža. Tu možete naći svoju ležaljku za odmor ili pojesti ručak na nekoliko velikih terasa uz apres-ski glazbu. Također u Hotelu Krvavec, koji se nalazi tik uz Plažu, možete ručati u samoposlužnom restoranu. Sa Plaže možete pratiti jednu od brojnih utrka na stazi za takmičenje, a tu je u blizini i fun park.

S tog mjesta kreću i glavne žičare koje će vas prevesti sve do nadmorske visine od 1971 m i vrha Zvoh – najvišeg vrha skijališta. Moderan sustav umjetnog zasnježivanja garantira dobro pripremljene staze te dugačku sezonu koja obično završava tek krajem travnja.

Desno od Doma na Krvavcu nalazi se dio skijališta Kriška Planina  do kojeg se spušta plavom stazom. Tu se nalaze 2 tanjurića koja skrivaju 2 odlične plavo-crvene staze koje često znaju biti prazne. Također tu se nalazi nekoliko ugostiteljskih objekata.

Provjerite našu ponudu. U pripremi je nezaboravan ski opening ili otvorenje skijaške sezone sa puno dobre glazbe i zabave na legendarnoj Plaži.

skijanje slovenija 1024x149 - Krvavec


Krvavec skijanje – Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor na Krvavcu!

Sadržaji

  • 7 km
  • 15 km
  • 7 km
  • 1
  • 3
  • 7
  • 1