Hotel Kompas 4*

Slovenija, Gorenjska, Kranjska Gora

Hotel Kompas 4* cca 100 m od skijaške staze, u centru Kranjske Gore, bazen! Višekrevetne obiteljske sobe!

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem, Standard, Polupansion
Gosti: 2 + 1
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe:  kada ili tuš/WC, sušilo za kosu, telefon, digitalna TV, sef, bežični internet. Sobe standard su sobe s mogućnošću 2 pomoćna ležaja.

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Polupansion
Gosti: 2 + 2

Sadržaj

Položaj: 

u samome mjestu, 100 m od skijališta.

Sadržaji: 

pansionski restoran, bife posluživanje svih obroka, ledeni bar, noćni klub, dvorana za sastanke, potpuno opremljeni i klimatizirani kongresni centar s kapacitetom do 400 osoba, suvenirnica, trim kabinet, biljar, novouređeni zatvoreni bazen (6,5 x 12 m; voda do 28° C), masažni bazen, dječji bazen, solarij, sauna, fitness, masaža, grijane garaže, posudionica i spremište skijaške opreme. 

Držanje kućnih ljubimaca Ne
Internet Da
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Bazen za djecu, Unutarnji bazen
Poslovni sadržaji: Mogućnost priređivanja sastanaka, Prostor za konferencije
Bar / salon
Obiteljske sobe
Hrana i piće: Restoran sa jelovnikom, Bar
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Biljar
Oprema za fitnes
Masaža

Lokacija

Skijalište
100 m

Kranjska Gora

Kranjska Gora skijanje - skijalište je primjereno kako za početnike tako i za zahtjevne skijaše (prije svega na Podkorenu). Odličan smještaj kod skijališta

Najveća vrijednost Kranjske Gore zasigurno su skijališta koja se protežu od Vašeg hotela. Žičare i staze nižu se padinama Vitranca sve od Kranjske Gore do Planice na nadmorskoj visini od 800 m do 1215 m. Većina staza, oko 70ha, prekrivena je umjetnim snijegom i pogodna je za skijaše različitih skijaških sposobnosti.

Oni koji imaju više iskustva uživati će na poligonu Podkorena gdje se svake godine održavaju natjecanja u Svjetskom skijaškom kupu. Početnici i mlađi skijaši odabiru žičare Kekec, Mojca, Rožle, Tinkara, Pehta, Bedanec koje su sve nazvali po likovima poznatih planinskih priča slovenskog pisca Vandota. Ako još niste odlučili kojom ćete se stazom spustiti, proučite kartu skijaških staza te otkrijte prekrasne terene i u Mojstrani i Ratečama.

Skijaši mogu poboljšati svoje vještine u jednoj od mnogih izvrsnih skijaških škola i učitelja u svim mogućim disciplinama: alpsko skijanje, skijaško trčanje i snowboarding. Sva oprema … skije, štapovi, kacige mogu se iznajmiti u nekoliko trgovina u naselju.

Jedna od najvećih prednosti kranjskogorskih skijališta jest da se između vašeg hotela i skijališta nalazi samo Snježna plaža i mnogi restorani! U ponudi je također i noćno skijanje. Noćni život obogaćuju i brojne kockarnice koje nude niz zabavnih sadržaja.

Kranjska Gora je simpatično mjesto stiješnjeno u uskom klancu među visokim alpskim vrhovima. Osim skijanja, nudi cijeli niz popratnih aktivnosti. Skijaško trčanje (40 km staza), sanjkanje, turno skijanje, penjanje po zaleđenim slapovima ili, za najmlađe, vožnje u sobovskoj zaprezi. Dugačak je i popis priredbi koje turistička zajednica organizira u suradnji sa susjednim turističkim organizacijama u Italiji i Austriji. Naime, Kranjska se Gora nalazi na tromeđi Slovenije, Italije i Austrije. Taj položaj posjetiteljima nudi mogućnost da istraže obližnja skijališta poput Tarvisia, Nassfelda ili Dreiländerecka.