Pinzolo škola skijanja na hrvatskom jeziku

Pinzolo škola skijanja – Skijanje Italija


WIENER & BTRAVEL SKI ŠKOLA PINZOLO 4.1.-11.1.2020.

Skijaško područje DOLOMITI DI BRENTA čine međusobno povezana skijališta Folgarida -Marilleva, Madonna di Campiglio i Pinzolo s ukupno 150 km staza!

ŠKOLA SKIJANJA

Organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike s navršenih 5 godina. Škola skijanja traje 6 dana od nedjelje do petka u trajanju od 10 do 15 sati (uključena pauza od 45 min u sklopu koje djeca odlaze na ručak . Ručak nije uključen u cijenu škole skijanja i nije obavezan). Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja, za vrijeme pauze o polaznicima škole brinu učitelji skijanja, a roditelji preuzimaju djecu od učitelja nakon završetka dnevne obuke u 15 sati. Početak i završetak škole skijanja odvija se na istom mjestu.

HEAD besplatno testiranje skija 04.01.-11.01.20.
Organiziran ski depo za goste po specijalnim cijenama!

Cijena 6-dnevne škole skijanja 1.595 kn po osobi

 

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU

Organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 5 godina starosti. Dječji vrtić na snijegu traje 6 dana od nedjelje do petka u trajanju od 10 do 15 sati ( uključena pauza od 45 min). Učenje skijanja prilagođeno je uzrastu polaznika i svi polaznici moraju imati kompletnu skijašku opremu. Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja te ih preuzeti za vrijeme pauze i nakon završetka dnevne obuke u 15 sati. Početak i završetak dječjeg vrtića na snijegu odvija se na istom mjestu. Detalji oko preuzimanja djece nakon pauze biti će dana roditeljima na licu mjesta od strane učitelja. Škola skijanja/dječji vrtić počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Pinzola vozi na skijalište.

Cijena 6-dnevnog vrtića na snijegu 1.695 Kn po osobi

 

Napomena:

Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja.

Prijave/upis za školu skijanja/dječji vrtić na snijegu moguće su prilikom rezervacije aranžmana (na temelju broja upisanih polaznika vrši se organizacija škole skijanja). Kod prijave je obavezno ispuniti i potpisati prijavnicu za školu skijanja. Minimalni broj polaznika po grupi je 6 osoba dok je maksimalni broj 8 osoba u grupama čiji polaznici su napredni skijaši. Ukoliko se za jednu grupu formiranu po znanju skijanja ne skupi dovoljan broj polaznika, BTRAVEL pridržava pravo povećanja cijene te otkaza organizacije škole skijanja/ dječjeg vrtića na snijegu odnosno otkazivanje organizacije pojedinog stupnja tečaja.

Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljima skijanja na licu mjesta! Individualna poduka izvodi se nakon završetka škole skijanja!

Svi polaznici škole skijanja/dječjeg vrtića na snijegu skijaju na vlastitu odgovornost.

 

Šifra aranžmana: 27

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Pinzolu i Madonni di Campiglio!

skijanje italija

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka