Pinzolo škola skijanja na hrvatskom jeziku

Pinzolo škola skijanja – Skijanje Italija


BTRAVEL  SKI ŠKOLA PINZOLO

za period 5.-12.1.2019.

 

(27) ŠKOLA SKIJANJA 6 dana

Organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike s navršenih 5 godina.
Škola skijanja traje 6 dana od nedjelje 6.1. do petka 11.1. u trajanju od 10 do 14.30 sati (uključena pauza od 45 min u sklopu koje djeca odlaze na ručak . Ručak nije uključen u cijenu škole skijanja i nije obavezan).
Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja, za vrijeme pauze o polaznicima škole brinu učitelji skijanja, a roditelji preuzimaju djecu od učitelja nakon završetka dnevne obuke u 14,30 sati. Početak i završetak škole skijanja odvija se na istom mjestu.

Cijena 6-dnevne škole skijanja 1.395 kn po osobi

 

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU 6 dana

Organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina starosti.
Dječji vrtić na snijegu traje 6 dana od nedjelje 6.1. do petka 11.1. u trajanju od 10 do 14.30 sati
( uključena pauza od 45 min). Učenje skijanja prilagođeno je uzrastu polaznika i svi polaznici moraju imati kompletnu skijašku opremu.
Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja te ih preuzeti za vrijeme pauze i nakon završetka dnevne obuke u 14,30 sati. Početak i završetak dječjeg vrtića na snijegu odvija se na istom mjestu. Detalji oko preuzimanja djece nakon pauze biti će dana roditeljima na licu mjesta od strane učitelja.

Cijena 6-dnevnog vrtića na snijegu 1.495 Kn po osobi

 

Napomena: Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja.

Prijave/upis za školu skijanja/dječji vrtić na snijegu moguće su prilikom rezervacije aranžmana (na temelju broja upisanih polaznika vrši se organizacija škole skijanja). Kod prijave je obavezno ispuniti i potpisati prijavnicu za školu skijanja. Minimalni broj polaznika po grupi je 8 osoba dok je maksimalni broj 10 osoba u grupama čiji polaznici su napredni skijaši.
Ukoliko se za jednu grupu formiranu po znanju skijanja ne skupi dovoljan broj polaznika, BTRAVEL pridržava pravo povećanja cijene te otkaza organizacije škole skijanja/ dječjeg vrtića na snijegu odnosno otkazivanje organizacije pojedinog stupnja tečaja.

Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljima skijanja na licu mjesta! Individualna poduka izvodi se nakon završetka škole skijanja!

Svi polaznici škole skijanja/dječjeg vrtića na snijegu skijaju na vlastitu odgovornost.

 

Šifra aranžmana: 27

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Pinzolu i Madonni di Campiglio!

skijanje italija

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka