blank
blank
blank
blank
blank
blank

 Pinzolo škola skijanja na hrvatskom jeziku

Termini: 2.1.-9.1., 9.1.-16.1., 20.2.-27.2.2021.

Pinzolo škola skijanja – Skijanje Italija


Skijaško područje DOLOMITI DI BRENTA čine međusobno povezana skijališta Folgarida -Marilleva, Madonna di Campiglio i Pinzolo s ukupno 150 km staza!

ŠKOLA SKIJANJA

Organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike s navršenih 5 godina. Škola skijanja traje 6 dana od nedjelje do petka u trajanju od 10 do 15 sati (uključena pauza od 45 min u sklopu koje djeca odlaze na ručak . Ručak nije uključen u cijenu škole skijanja i nije obavezan). Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja, za vrijeme pauze o polaznicima škole brinu učitelji skijanja, a roditelji preuzimaju djecu od učitelja nakon završetka dnevne obuke u 15 sati. Početak i završetak škole skijanja odvija se na istom mjestu.

Cijena 6-dnevne škole skijanja 1.595 kn po osobi

 

DJEČJI VRTIĆ NA SNIJEGU

Organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 5 godina starosti. Dječji vrtić na snijegu traje 6 dana od nedjelje do petka u trajanju od 10 do 15 sati ( uključena pauza od 45 min). Učenje skijanja prilagođeno je uzrastu polaznika i svi polaznici moraju imati kompletnu skijašku opremu. Roditelji su dužni dovoditi djecu u školu skijanja te ih preuzeti za vrijeme pauze i nakon završetka dnevne obuke u 15 sati. Početak i završetak dječjeg vrtića na snijegu odvija se na istom mjestu. Detalji oko preuzimanja djece nakon pauze biti će dana roditeljima na licu mjesta od strane učitelja. Škola skijanja/dječji vrtić počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Pinzola vozi na skijalište.

Cijena 6-dnevnog vrtića na snijegu 1.695 Kn po osobi

Napomena:

Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja.

Prijave/upis za školu skijanja/dječji vrtić na snijegu moguće su prilikom rezervacije aranžmana (na temelju broja upisanih polaznika vrši se organizacija škole skijanja). Kod prijave je obavezno ispuniti i potpisati prijavnicu za školu skijanja. Minimalni broj polaznika po grupi je 6 osoba dok je maksimalni broj 8 osoba u grupama čiji polaznici su napredni skijaši. Ukoliko se za jednu grupu formiranu po znanju skijanja ne skupi dovoljan broj polaznika, organizator Btravel d.o.o. pridržava pravo povećanja cijene te otkaza organizacije škole skijanja/ dječjeg vrtića na snijegu odnosno otkazivanje organizacije pojedinog stupnja tečaja.

Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljima skijanja na licu mjesta! Individualna poduka izvodi se nakon završetka škole skijanja!

Svi polaznici škole skijanja/dječjeg vrtića na snijegu skijaju na vlastitu odgovornost.

 

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Pinzolu i Madonni di Campiglio!

skijanje italija 1024x149 - Pinzolo | Ski škola na hrvatskom jeziku

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka