Hotel Solaria 4*

HR SKI škola
Italija, Trentino, Marilleva

Hotel Solaria, povoljne cijene | Škola skijanja u Marillevi na hrv. jeziku | Ski paket

Već od
€ 112
po osobi po danu
Polupansion

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba, Polupansion
Gosti: 2 + 0

Sve sobe su opremljene sa: kupaonica sa kadom ili tušem, sušilo za kosu, sat TV, telefon, mini bar, sef

Već od
Ukupno
€ 112
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Polupansion
Gosti: 2 + 2

Sve sobe su opremljene sa: kupaonica sa kadom ili tušem, sušilo za kosu, sat TV, telefon, mini bar, sef

Već od
Ukupno
€ 112
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...
Jednokrevetna soba, Polupansion
Gosti: 1 + 0
Dvokrevetna soba sa 3 pomoćna ležaja, Polupansion
Već od
Ukupno
€ 112
po osobi po danu
Polupansion
Unesite period boravka i broj osoba!
Za točan izračun cijene unesite period i broj osoba.
Loading...

Sadržaj

Položaj:

Marilleva 1400, na skijalištu, kod žičare.

Sadržaji:

recepcija, 3 bara, restoran, mini market, disco, unutarnji bazen (25 x 12 m, subotom ne radi, od ned.-pet. od 16:30 do 19:00 sati – obavezna kapa za glavu), uz doplatu: fitness, whirpool, solarij i sauna; uključeno: mini club za djecu od 4 do 12 godina, igraonica za djecu, dječji meni moguć na upit, spremište za skije, parkiralište, besplatan wifi u zajedničkim prostorima.

Napomena: stariji hotel

Internet Da
WiFi pristup internetu
Bazen Da
Unutarnji bazen
Usluga čuvanja / brige o djeci
Bar / salon
Hrana i piće: Bar, Restoran sa jelovnikom
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Oprema za fitnes
Whirlpool kada

Lokacija

Skijalište
30 m

Folgarida Marilleva

Marilleva-Folgarida zajedno sa Madonnom i Pinzolom čini ukupno 150 km ski staza i dio je kompleksa Skirama Dolomiti uz obližnja skijališta: Pejo i Pontedilegno Tonale, Folgaria, Andalo-Paganella. SKI ŠKOLA 07.01.-12.01.2024.; ned-pet 10:00 -13:00, ukupno 18 h sa završnom trkom i proglašenjem na stazi SKI VRTIĆ ( djeca rođena nakon 01.01.2019 nikad skijala), ned -pet ,od 10:00-13:00, ukupno 18h, korištenje dječjeg tepiha i didaktičkih pomagala, demostracija savladanog, podjela)

Skijalište Folgarida Marilleva – Madonna di Campiglio smješteno je u dolini Val di Sole, nudi uživanje na snježnim stazama okupanim suncem. Skijalište je nastalo spajanjem dvaju odvojenih lokaliteta, Folgaride i Marilleve, što je ukupno 60 km skijaških staza. No, tu je i poveznica sa susjednom Madonnom di Campiglio, jednim od najmondenijih skijališta u Alpama. Sve skupa, bez skidanja skija, moguće je prijeći čak 150 km staza. Do skijališta se može doći iz Folgaride, Marilleve ili potpuno novog terminala Daolasa blizu Comezzadure. Snježni topovi prekrivaju 95% skijališta. Od izazovnijih spusteva izdvajamo gotovo 2-kilometarsku crnu stazu iznad Folgaride, Nera Folgarida, pri kraju osvijetljenu za noćno skijanje. Prema Marillevi se spušta jednako dugačka Nera Marilleva, a lijepe su i crvene staze Dos de la Pesa i Mastellina.

Za one koji tek počinju svoj skijaški put, preporuka je da se zabave na predjelu ispod vrha Monte Spolverino. Tamošnje blage padine, mnogo sunca i ležaljki na terasama dobar su izbor za djecu i roditelje koji ih nadziru u ski školi. Moguće je birati između ski karte Marilleva-Folgarida, zatim 150 km povezanih staza u skijalištu Madonna di Campiglio, Pinzolo ili Skirama Dolomiti koja obuhvaća osim Marilleve i Madonne još i obližnja skijališta: Pejo, Pontedilegno Tonale. Za freestylere je rezerviran mali snow park Val Panciana iznad Marilleve. Od ostalih zimskih aktivnosti tu su i šetnje s krpljama, nordijsko skijanje, klizanje, vožnja u saonicama…

Folgarida Marilleva – Madonna di Campiglio

ima dugogodišnju tradicija održavanja hrvatske ski škole. Omiljeno je odredište za obitelji zbog dosta smještajnih kapaciteta uz same skijaške staze.

Pinzolo – Madonna di Campiglio

Pinzolo je dio skijaškog područja Campiglio-Dolomiti di Brenta-Val di Sole-Val Rendena. Gondolom povezan sa Madonnom di Campiglio omogućuje jednostavan pristup jednom od najpoznatijih talijanskih skijališta. Raznovrsne staze, odlična pokrivenost umjetnim snijegom, odlična infrastruktura, vrhunska ugostiteljska ponuda u 22 restorana na stazama.

Sam Pinzolo nudi 32 km ski staza, većina skijališta su crvene staze (19 km) i crne staze (7 km) što je vrlo dobra podloga za zahtjevne skijaše. S druge strane skijalište je izvrsno i za početnike (plavih staza 6 km). Zajedno sa ski kartom Madonna di Campiglio-Marilleva-Folgarida ukupno 150 km ski staza.

Skijalište nudi 4 snowparka: Brentapark u Pinzolu, Ursus and Pradalago u Madonni di Campiglio i Snowpark Marilleva.

Osim skijanja brojne su mogućnosti drugih aktivnosti: hodanje na krpljama, klizanje, sanjkanje, izleti, penjanje po ledu, paragliding, telemark, fat bike, biatlon, tobogan.

Pristup: Ljubljana –– prijelaz Fernetiči – Venecija – smjer Padova – Trento – izlaz San Michele/Mezzocorona – Mezzolombardo – Comezzadura – Dimaro – Marilleva 1400

Udaljenost: iz Zagreba 625 km, iz Rijeke 470 km.

Marilleva 1400 | Erik Ski tečaj skijanja na hrv. jeziku

Marilleva tečaj skijanja za djecu i male vrtičance. Termini 3.1.-7.1. i 8.1.-13.1. na hrv. jeziku. Na skijaškom platou ispred hotela Marilleva 1400. Smještaj na samoj ski stazi ili u Marillevi 900 kod same žičare, u mjestu Mezzana i okolici.

Tečaj skijanja

Program grupnog tečaja skijanja skijanja obuhvaća sve aktualne tehnike skijanja, te sve uzraste skijaša od najmlađih cicibana

(stariji od 5 godina) pa do seniora.

Uz stručno vodstvo licenciranih učiteljica i učitelja prepustite se nezaboravnom doživljaju skijanja na prekrasnim terenima skijališta Marilleva-Folgarida-Madonna.

Skijaške grupe se sastavljaju prema stupnju skijaškog znanja i imaju najviše 8 polaznika.

Tečaj skijanja traje 5 ili 6 dana, svaki dan od 10:00 do 13:00 sati (3.1.-7.1. utorak – subota ili 8.1.-13.1. nedjelja -petak).

Tijekom trajanja ski tečaja savladavat ćete sve tehnike skijanja.

Za skijaše kojima je potrebno više rada u savladavanju tehnika skijanja moguća je uz doplatu i dogovor na licu mjesta organizacija poslijepodnevnih sati kada će im pažnja učitelja biti individualno posvećena.

Zadnjeg dana tečaja organizirano je natjecanje između crvenih i plavih zastavica s elektronskim mjerenjem vremena. Po završetku natjecanja proglasiti ćemo najuspješnije i svim polaznicima podijeliti prigodna priznanja.

Sastanak sa ski učiteljima je u utorak 3.1. ili u nedjelju 8.1. u 9:45 sati na skijaškom platou ispred hotela Marilleva 1400.

Do platoa se dolazi direktno sa kabinskom žičarom iz Marilleve 900. Skijaški učitelji biti će odjeveni u jakne s natpisom Ski škola Erik (skijaška odijela bijelo plave jakne i plave hlače).

Cijena tečaja skijanja po osobi:

za termin 3.1.-7.1. (5 dana) = 1.950 kn (258,81€)

za termin 8.1.-13.1. (6 dana) = 1.800 kn (238,90€)

Tečaj vrtička djeca (rođeni nakon 1.1.2018. nikad skijala) 

Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice,kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece.

Dnevna poduka traje od 10 do 13 sati (korištenje dječjeg tepiha i didaktičkih pomagala ,trka, podjela).

Cijena tečaja vrtička djeca po djetetu: 

za termin 3.1.-7.1. (5 dana) = 2.250 kn (298,63€)

za termin 8.1.-13.1. (6 dana) = 2.100 kn (278,72€)

Važna napomena:

Minimalan broj polaznika kako bi se tečajevi po terminu održali: 20. ERIKSKI zadržava pravo neorganiziranje tečajeva u Marillevi ukoliko nema najmanje 15 prijavljenih po terminima.

Preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja.

Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mjesta bit će moguća isključivo na upit i ovisi o raspoloživosti učitelja u destinaciji.