blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

   Serrada di Folgaria | Škola skijanja
na hrvatskom jeziku, 9.1. – 16.1.2022.

Folgaria škola skijanja – Skijanje  Italija


Folgaria škola skijanja održava se u mjestu Serrada di Folgaria.

6-dnevna ski škola s početkom u ponedjeljak i završetkom u subotu. 

Školu skijanja vode licencirani hrvatski i slovenski učitelji skijanja koji će dati sve od sebe da provedete nezaboravni skijaški tjedan i unaprijedite svoje skijaško znanje. Grupe će biti homogene po uzrastu i razini skijaškog znanja.

Ski škola je organizirana na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina. Dječji ski vrtić je za dječicu od 4-6 godina.

Dnevna poduka traje 3 sata (bez pauze) od 10-13 sati.

Zadnji dan je organizirano natjecanje za sve polaznike škole te proglašenje rezultata i dodjela nagrada.

Ski škola, cijena po osobi: 1.350 kn

Dječji ski vrtić, cijena po osobi: 1.690 kn


Minimalan broj polaznika škole skijanja je 6 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja. Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 8-9 osoba (zavisno o znanju grupe), kako bi se što kvalitetnije prenijelo znanje na polaznike. Minimalan broj polaznika dječjeg vrtića 4 dječice, maksimalni broj 8 polaznika uz dva učitelja. Na licu mjesta ne vršimo povrat uplate za školu skijanja.
Ručak, ski oprema i ski karte nisu uključene u cijenu škole / vrtića.
Svi polaznici škole skijanja / dječjeg vrtića na snijegu skijaju na vlastitu odgovornost.

Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljem skijanja na licu mjesta!


Snowboard tečaj – 6 dana

Termini: 9.1.-16.1.2022.

Generalni info:

6 dnevni tečaj na hrv. jeziku, osmišljen je sa ciljem savladavanja osnovnih tehnika vožnje snowboarda ali kroz cjelovitiji program koji dodatno usavršavaju tehniku vožnje. Savladavaju se napredni likovi škole snowoarda kao što su osnovni freestyle likovi, napredni zavoj (napredno vijuganje) i karving zavoj koji će se kasnije primijeniti u tehnici vožnje snowboarda ovisno o različitim zahtjevima i uvjetima na skijaškim stazama.

Raspored po danima:

  1. Dan: Upoznavanje sa kandidatima, osnovne sigurnosne smjernice vezane za ponašanje na skijalištu, upoznavanje sa zaštitnom opremom, upoznavanje sa snowboard opremom, zagrijavanje, pripremne vježbe na ravnom, vježbe na blagoj kosini, upoznavanje sa osnovnim stavom bočnog otklizavanja/kočenja na blagoj padini, koso otklizavanje, zaključak dana.
  2. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, vježbe za usavršavanje bočnog i kosog otklizavanja, upoznavanje sa osnovnim zavojem, predvježbe za izvođenje zavoja, vježbe usavršavanja osnovnog zavoja, zaključak škole.
  3. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, upoznavanje sa osnovnim elementima freestyle tehnike koja dodatno utječe na usavršavanje naučenih elemenata, zaključak dana.
  4. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, vježbe za usavršavanje osnovnog zavoja, upoznavanje sa različitim vrstama padina i savladavanje terenske vožnje po različitim strminama, zaključak dana
  5. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, upoznavanje sa karving tehnikom, predvježbe za kvalitetno savladavanje karving tehnike sa naglaskom na razliku između osnovnog i karving zavoja, upoznavanje sa naprednim vijuganjem i vježbama za lakše usvajanje naprednog vijuganja, zaključak dana
  6. Dan: Zagrijavanje, ponavljanje vježbi i likova prethodnog dana, terenska vožnja sa fokusom na primjenu različitih likova tehnike snowboarda u skladu sa različitim stupnjem zahtjevnosti padine, zaključak škole.

Cijena snowboard tečaja: 1.650,00 kn / polazniku 

Trajanje tečaja: 6 dana po 3 sata/dan, od 10.00-13.00 h

Vrste tečajeva:
– početni tečaj – polaznik ne vlada tehnikom zavoja i ne zna se koristiti žičnicama (sidro, tanjurić, sjedežnica)
– napredni tečaj – polaznik zna povezati minimalno 10 zavoja u komadu i koristi se samostalno žičnicama (sjedežnica, sidro, tanjurić)

Minimalan broj polaznika grupe: 4 polaznika/grupi

Važna napomena: u slučaju 3 prijavljena polaznika, doplata po polazniku je 600 kn.

Mogućnost najma snowboard opreme: preko partnerskog ski servisa cijena je 500,00 kn/osobi komplet – 20% popusta za polaznike tečaja


Ponuda smještajnih objekata na skijalištu Serrada di Folgaria: kliknite ovdje


Akcijske cijene ski karata, plaćanje u agenciji (uštedite i do 400 kn po osobi zavisno o terminu skijanja):

Cijena po osobi za
6 dnevnu ski kartu Folgaria-Lavarone
1.12.-11.12.  12.12.-23.12.
13.3.-31.3.
24.12.-8.1.
23.1.-5.3.
9.1.-22.1. 6.3.-12.3.
Odrasli 960 1.150 1.690 1.240 1.450
Odrasli 6 dana DUAL* 1.640 1.690 2.120 1.640 2.120
Junior rođeni
(30.11.2005.-30.11.2013.)
690 850 1.200 900 1.050

DIJETE DO 8 god GRATIS SKI KARTA! (rođeno nakon 30.11.2013.). Vrijedi ukoliko i odrasla osoba (RODITELJ) kupuje ski kartu odnosno 1 odrasla ski karta = 1 gratis dječja ski karta. Ukoliko nije zadovoljen uvjet za gratis dječju ski kartu, postoji doplata za dječju ski kartu.

*6 dana DUAL – Dual ski pass odlično je rješenje za roditelje s malom djecom (1 ski kartu mogu koristiti oba roditelja: dok jedan roditelj pazi na djecu, drugi roditelj može skijati i obrnuto)
I za dual ski pass vrijedi akcija 1 dual odrasla ski karta = 1 gratis dječja ski karta.

Doplata na licu mjesta: key card 5€ (povratni)


Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Folgarii!

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka