Hotel Golf 4*

Italija, Trentino, Folgaria

Golf Hotel Folgaria 4* - 50 m od ski staze Folgaria, u mjestu Costa di Folgaria! Dječji ski lift odmah do hotela! Povoljne ski karte

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Dvokrevetna soba, Standard, Polupansion, Balkon
Balkon
Gosti: 2 + 0
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: imaju privatni balkon, mini bar i TV. Sobe su uređene u klasičnom alpskom stilu. Obiteljske sobe (Family rooms) imaju spavaću sobu + dnevno spavaći prostor sa sofom na razvlačenje pogodnu za 2 osobe. Sobe 1/2+2 i obiteljske sobe 1/4 nisu primjerene za 4 odrasle osobe.

Dvokrevetna soba sa 2 pomoćna ležaja, Family, Polupansion, Balkon
Balkon
Gosti: 2 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sobe: imaju privatni balkon, mini bar i TV. Sobe su uređene u klasičnom alpskom stilu. Obiteljske sobe (Family rooms) imaju spavaću sobu + dnevno spavaći prostor sa sofom na razvlačenje pogodnu za 2 osobe. Sobe 1/2+2 i obiteljske sobe 1/4 nisu primjerene za 4 odrasle osobe.

Dvokrevetna soba sa 3 pomoćna ležaja, Family, Polupansion, Balkon
Balkon
Gosti: 2 + 3
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Sadržaj

Položaj:

smješten je 50 metara od skijališta Folgaria te žičara u naselju Costa di Folgaria. Stajalište autobusne turističke linije, koja vozi od skijališta do 2 km udaljenog središta grada Folgaria, smješteno je neposredno ispred hotela Golf.

Sadržaji:

U wellness centru u okviru objekta gostima su na raspolaganju turska kupelj, sauna, tropski tuševi i fitness centar. Iz unutarnjeg bazena pruža se panoramski pogled na okolne planine (Dolomite). Djeca mogu uživati u mini klubu i igrati se u unutarnjoj igraonici.

Restoran je uređen u južnotirolskom stilu i specijaliziran je za pripremu jela regionalne kuhinje.

Check In: 15
Check Out: 10
Držanje kućnih ljubimaca Da
Internet Da
WiFi pristup na javnim mjestima
Bazen Da
Unutarnji bazen
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Usluga čuvanja / brige o djeci
Hrana i piće: Restoran sa jelovnikom
Dodatni sadržaj u objektu
Turska / Parna kupelj
Sauna
Oprema za fitnes

Lokacija

Centar
2 km
Skijalište
50 m

Folgaria Lavarone

Folgaria nudi 76 km ski staza, dobro pripremljenih svaku zimu,tereni za skijanje primjereni za obitelji s manjom djecom, nudi povoljne obiteljske ski pakete

Skijalište Folgaria – Lavarone je službeno trening skijalište za američku ski organizaciju (Mikaela Shiffrin), tako da je moguće da naiđete na poznate američke skijaše i skijate uz njih!

Skijalište Folgaria – Lavarone (1200-1850 m n.v.), ukupno: 76 km (Folgaria) + 24 km (Lavarone) ski staza – 45 km plavih, 45 km crvenih, 10 km crnih, ukupno 22 liftova – 19 vučnica, 10 sedežnica, 2 snowparka u Folgarii: Mazinga Park i Jurassik Park, 90% umjetno zasnježavanje, iz Zagreba 500 km. Iz Folgarie ide 2 x tjedno besplatan ski bus za skijalište Lavarone (cca. 20 minuta vožnje). Ski karta vrijedi za oba skijališta!

Prema klasifikaciji talijanskog Touring Cluba, ovo je skijalište osvojilo prvo mjesto po kvaliteti žičara i okoliša. Sa skijališta se može uživati u prekrasnom pogledu koji se proteže od Dolomiti-Brenta do Masiva Pasubio, te od Adamella do Marmolade. Kako je cijeli kompleks namijenjen obiteljskom skijanju mnoge su sjedežnice opremljene dodatnim sigurnosnim sustavom za djecu, a djelatnici su susretljivi i žele pomoći.

Skijalište Folgaria je dosta razvedeno. Ukoliko želite biti smješteni uz samu stazu odaberite smještaj u Costa di Folgaria. Tu su također i ishodišne točke ski škola na hrvatskom jeziku. Od smještaja u mjestu Folgaria potrebno je uzeti ski bus ili vlastitim automobilom doći do žičare. Pored autobusa centrom mjesta te prema žičarama u Costi vozi turistički vlakić. U Serradi je parking velik i besplatan. Uz parkirališta su smještene i trake za početnike i poligoni, a trake su i u tunelima kako bi se olakšalo kretanje po skijalištu i smanjilo odgurivanje.

Ugostiteljskih objekata ima puno kako uz parkirališta tako i uz staze. Gradić Folgaria nudi pješačku zonu sa suvenirnicama, nekoliko trgovina i resorana, veliko klizalište i bazen. Vrlo je popularno odredište za vrijeme hrvatskog skijaškog tjedna.

Od zanimljivih mjesta možemo izdvojiti mali restoran na vrhu M.Coston. Prekrasan pogled na susjedne vrhove također se pruža sa vrha Martinella do kojeg dođete žičarom iz Serrade.

Udaljenost od Zagreba: ca 500 km

Škola skijanja na hrvatskom jeziku na Folgarii realizirat će se u organizaciji ski klubova iz Hrvatske i ski škola iz Italije, u terminima 08.01.-12.01. i 19.02.-23.02.2024.

Škola skijanja trajat će 5 dana po 4 školska sata dnevno, a održavat će se u terminu od 10:00 do 13:00 sati. Za školu skijanja mogu se prijaviti polaznici koji imaju navršenih 5 godina. Svi polaznici škole skijanja moraju voditi računa da prije početka škole budu potpuno opremljeni, te da imaju kupljen SKI PASS. Sva djeca do 18 godina obavezno moraju imati zaštitnu kacigu. Cijena škole skijanja NE UKLJUČUJE najam opreme i ski passa. U grupama škole skijanja bit će minimalno 5, a maksimalno 10 polaznika. Grupe će se organizirati ovisno o uzrastu i razini skijaškog znanja.

U terminima 08.01.-12.01. i 19.02.-23.02.2024. cijena po osobi u grupi iznosi 190,00 € (1.205,52 kn) Za odustajanje od škole skijanja na licu mjesta ne vraćamo uplaćeni iznos. Po završetku škole skijanja svim našim polaznicima bit će podijeljene diplome.

U agenciji na vrijeme zatražite prijavnicu za školu skijanja.

Detaljna uputstva (sat, mjesto i početak rada škole), te ostale informacije pravovremeno će Vam biti dostavljene. Realizacija će ovisiti o broju zainteresiranih polaznika, stoga radi što kvalitetnije organizacije ski škole, rok prijave je najkasnije tjedan dana prije početka škole skijanja.

Organizator ski škole: Zea Tours d.o.o.