Azurtours Skijanje Skijanje Italija Apartmani Viola 3*

Apartmani Viola 3*

HR SKI škola
Italija, Trentino, Andalo

Apartmani Viola u centru Andala, novorenovirani bazen u objektu! Promocija skijališta: dijete do 8 g. besplatna ski karta!

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Apartman za 3 osobe sa 2 pomoćna ležaja
Balkon
Gosti: 3 + 2
Ljubimci dozvoljeni
Internet

Apartmani:  TV, kuhinjska niša: mikrovalna pećnica, perilica suđa BILO apartman: spavaća soba s bračnim ležajem (u nekim apartmanima spavaća soba s bračnim + dodatnim ležajem za 5. osobu – na upit), dnevna soba s ležajem na razvlačenje, kupaonica, većina s balkonom.

Apartman za 3 osobe sa pomoćnim ležajem
Gosti: 3 + 1
Apartman za 4 osobe sa pomoćnim ležajem
Gosti: 4 + 1
Apartman za 6 osoba sa pomoćnim ležajem
Gosti: 6 + 1

Sadržaj

Položaj:

apartmani Viola su od centra mjesta Andalo 50 m i ski lifta (Paganella 2001) 250 m. Stanica ski busa 20 m.

Sadržaji:

unutarnji bazen 8 x 4 s podvodnom masažom, finska sauna, sprave za vježbanje, praonica rublja, igraonica za djecu, stolni tenis, ski depo, parking, WiFi.

Držanje kućnih ljubimaca Da
Internet Da
Bazen Da
Unutarnji bazen
Parking dostupan Da
Besplatan parking
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna
Oprema za fitnes
Stolni tenis

Lokacija

Skijalište
250 m
Ski bus
20 m
Centar
50 m

Andalo / Paganella

Andalo - Paganella - Moderne žičare i više od 50 km skijaških staza različitih težina za iskusne i one najmlađe skijaše. Hrvatska ski škola. Škola skijanja na hrvatskom u Andalu traje 6 dana u tjednu. Škola počinje u 10.00 sati ujutro i završava u 13.00 sati. Za sve polaznike škole skijanja predzadnji dan škole skijanja organiziramo natjecanje, ako uvjeti na skijalištu dozvoljavaju. Termini škole skijanja: 06.01.2024. – 13.01.2024. 17.02.2024. – 24.02.2024.

Andalo se nalazi na visoravni Paganella, jedno je od skijaških središta regije Trentino. Veoma je atraktivno odredište zbog blizine autoceste i predivnog pogleda na planine i Lago Molveno.

Skijalište Paganella (1050-2125 m n.v.) ima ukupno 50 km ski staza. Ima moderne i vrlo brze žičare, a može zadovoljiti zahtjeve svih skijaša zahvaljujući laganim i srednje teškim te stazama za iskusne skijaše. Skijalište je u potpunosti pokriveno sustavom umjetnog zasnježivanja. U podnožju se nalazi poligon za početnike. Također na skijalištu postoji i mali snowpark sa 10-tak elemenata. Uz skijaške staze nalazi se dovoljno raznovrsnih restorana. Poslužuju se tipična jela iz regije uz dobro domaće vino.Vremenske prilike su uglavnom stabilne uz puno sunčanih dana.

Preporučamo skijalište i zbog ski škole na hrvatskom jeziku za one kojima je potrebna. Škola ima dugogodišnju tradiciju na ovom skijalištu.

Možete izabrati između raznih aprés-aki aktivnosti: barove, pubove, restorane, discoteke, kino, igraonice, tipične večere u alpskim refuges, šetnje sa bakljama. Na glavnom trgu Andala organiziraju se razne zabave sa živom glazbom, kuhanim vinom, cabaret show, karaoke, plesom…

U Adamelu se nalazi sportski centar. Staza za skijaško trčanje duga 3 km okružuje jezero i osvjetljena je do 21h. Drugi vijugavi prsten staze proteže se 5 km kroz šumu.

Udaljenost iz Zagreba: 590 km, samo 18 km od izlaza sa autoceste Brennero.

Na skijalištu su se za novu Ski Fis World Cup sezonu pripremali legendarni Bode Miller, Aksel Lund Svindal, Ted Ligety i drugi!

To je još jedna potvrda da je skijalište vrijedno za posjetiti.

Skijalište je dio Skirama Dolomiti Adamello Brenta.

Postoji mogućnost kupnje 5- i više dnevne ski karte koja uključuje 1 dan skijanja na slijedećim skijalištima: Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida-Marileva, Pejo; Tonale-Ponte di Legno, Monte Bondone, Folgaria.

Osim toga postoji mogućnost kupnje Super Skirama karte koja uključuje neograničeno korištenje bilo kojeg od spomenutih skijališta unutar kupljenog broja dana.

Andalo / Paganella | Ski škola na hrv. jeziku

Andalo škola skijanja na hrvatskom jeziku u terminu 7.1.-12.1. i 18.2.-23.2. | Odličan izbor smještaja!

Andalo škola skijanja – Program škole obuhvaća sve aktualne tehnike skijanja kao i snowboard-a, te sve uzraste skijaša od najmlađih cicibana (stariji od 5 godina) pa do seniora.

Dječji vrtić je namijenjen za djecu od 3-5 godina.

Uz stručno vodstvo licenciranih učiteljica i učitelja prepustite se nezaboravnom doživljaju skijanja na prekrasnim terenima skijališta Paganella.

Skijaške grupe se sastavljaju prema stupnju skijaškog znanja i imaju najviše 8 polaznika.

Škola skijanja i dječji vrtić traju 6 dana, svaki dan od 10:00 do 13:00 sata (od nedjelje do petka).

Tijekom trajanja ski škole savladavat ćete sve tehnike skijanja.

Minimalan broj polaznika kako bi se škola održala: 15.