blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank
blank

3 Zinnen (Sexten)

3 Zinnen – Skijanje Italija

Višestruko nagrađivano skijaško središte u Dolomitima, usred UNESCO-ove svjetske baštine Dolomita: 110  vrhunski pripremljenih kilometara staza koje jamče snijeg, fascinantnog prirodnog krajolika, preko 300 sunčanih dana u Južnom Tirolu, garancija su vrhunskog sportskog doživljaja.
Skijaško područje pruža priliku upoznati pet planina na skijama.  Takav doživljaj prirode omogućava tura „Giro delle Cime” zahvaljujući novom sustavu skijaških žičara izgrađenom prije dvije godine. Tijekom jedne ture možete istovremeno upoznati nekoliko planinskih vrhunaca nagrađenog skijaškog središta kao i dvije pokrajine različitih jezika i kulture. Centralni dio čini Helm spojen s Rotwandom i Kreuzbergom, ispod kojeg su mjesta Sexten (Sesto)Moos (Moso) i Vierschach (Versciaco).
Versciaco vam može biti dobar izbor za smještaj jer se u njemu križaju donja stanica kabinske žičare i željeznička linija koja vozi u Perce. Vlakom za 43 minute, svakih pola sata možete doći do žičare koja vas vozi na vrh Kronplatza! Sa čak 200 km staza ovih susjednih skijališta, bez razmišljanja o parkingu, gužvama na cesti… Vožnja vlakom je  besplatna ukoliko imate Holiday Pas, odnosno smješteni ste u hotelu ili apartmanu koji je član lokalne turističke zajednice.
Na skijalištu gotovo da i nema gužvi, staze su besprijekorno uređene. Za djecu i početnike postoje uređene i ograđane staze sa trakama. Noćno skijanje moguće je iznad gradića San Candido, popularne su i šetnje na krpljama i skijaško trčanje, klizanje, wellness… Ugostiteljska ponuda je odlična, regionalna jela austrijskog i talijanskog (mediteranskog) utjecaja.

Udaljenost od Zagreba: Ljubljana – Villach – Lienz – San Candido: 360 km

Zbog blizine u ponudi nudimo dvodnevne i višednevne SKI BUS izlete sa skijanjem u Nassfeldu i Drei Zinnenu (3 Zinnenu).
Svakako preporuka za sve koji žele okusiti najbolja najbliža skijališta Hrvatskoj!
Smještaj u Bierhotelu Lonconium koje u ponudi ima svoje craft pivo uz mogući obilazak kućne pivovare.

Više o skijalištu pročitajte na našem blog linku

skijanje italija 1024x149 - 3 Zinnen (Sexten)

Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u 3 Zinnen-u!

Sadržaji