Azurtours Skijanje Skijanje Francuska Apartmani Residence Franceloc l’Ecrin d’Huez

Apartmani Residence Franceloc l’Ecrin d’Huez

Francuska, Rhone Alpes, Alpe d'Huez

Zima 2019./2020. Residence Franceloc l'Ecrin d'Huez, odlično locirana rezidencija u blizini žičare, trgovina i vanjskog bazena! Udobni apartmani!

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Studio apartman za 4 osobe
Površina: 22 m2
Kauč
Gosti: 2 + 2
Ljubimci dozvoljeni

Studio 4, 22 m2: dnevna soba sa sofom na izvlačenje za 2 osobe, niša sa krevetom na kat.

Dvosobni apartman za 5 osoba
Površina: 28 m2
Kauč
Gosti: 3 + 2
Ljubimci dozvoljeni

Dvosobni apartman za 5 osoba, 28 m2: spavaća soba sa jednim krevetom i krevetom na kat, dnevna  soba sa sofom na izvlačenje za 2 osobe.

Dvosobni apartman za 6 osoba
Površina: 31 m2
Kauč
Gosti: 4 + 2
Ljubimci dozvoljeni

Dvosobni apartman za 6 osoba, 31 m2: spavaća soba sa duplim ležajem, kabina sa krevetom na kat, dnevna soba sa sofom na izvlačenje za 2 osobe

Trosobni apartman za 7 osoba
Površina: 35 m2
Kauč
Gosti: 5 + 2
Ljubimci dozvoljeni

Trosobni apartmana za 7 osoba, 35 m2: spavaća soba sa duplim ležajem, spavaća soba sa jednim krevetom i krevetom na kat, dnevna soba sa sofom na izvlačenje za 2 osobe.

Sadržaj

Položaj:

Résidence Franceloc l'Ecrin d'Huez nalazi se u području Bergers 100 m od žičare Alpauris, trgovine 200 m od shopping centra i restorana. Odlična lokacija sa lako dostupnim svim sadržajima.

Sadržaji:

igraonica za djecu, biljar, stolni nogomet, squash, terasa za sunčanje, WiFi, parking, ski škola u blizini i javni vanjski bazen.

Apartmani:

imaju opremljenu kuhinjsku nišu (mikrovalna pećnica, pećnica, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu, hladnjak, sušilo za odjeću), kupaonicu sa kadom,TV,  balkon.

Držanje kućnih ljubimaca Da, doplata
Internet Da
Parking dostupan Da
Dodatni sadržaj u objektu
Stolni nogomet
Biljar
Soba za igranje

Lokacija

Sportski centar
200 m
Skijalište
100 m
Restoran
200 m
Market
100 m
Centar
1.3 km

Alpe d'Huez (Auris)

Alpe d'Huez kao jedno od 5 najpopularnijih skijališta Francuske, vrlo je primamljivo odredište za sve zaljubljenike u zimske sportove. Skijalište je dostupno sa ski žičarama i ski stazama iz 5 naselja: Auris-en-Oisans, Huez-en-Oisans, Oz-en-Oisans, Vaujany i Villard Reculas.

Alpe d'Huez jedno je od 5 najpopularnijih skijališta u Francuskoj. Naselje je smješteno na 1860 m n/v. Jedno je od najvećih skijališta u Rhonskim alpama i jedno od nama najbližih francuskih skijališta. Tu ćete naći 255 km označenih staza s vertikalnim padom od 3300 do 1100 m. Povezanih s 67 ski liftova (3 gondole, 14 žičara, 21 sjedežnica i 27 vučnica).

Skijalište je dostupno sa ski žičarama i ski stazama iz 5 naselja: Auris-en-Oisans, Huez-en-Oisans, Oz-en-Oisans, Vaujany i Villard Reculas.

Skijalište nudi veliku raznovrsnost staza (34 zelenih, 31 plava, 28 crvene i 18 crnih). Dvije FIS staze, dva snowparka, 1 freestyle park, jedna osvijetljena staza za noćno skijanje (2 dana u tjednu organizirano noćno skijanje) i oko 70 off piste ruta. Najviši vrh, 3330 m visoki Pic Blanc, pruža veličanstven pogled na Rhonske Alpe i susjedno skijalište Les 2 Alpes.


U samom mjestu Alpe d'Huez

se nalazi sportski centar sa: cardio trening 266 m2, gym 268 m2, višefunkcionalna dvorana 800 m2, 2 unutarnja tenis terena, 4 unutarnja squash terena, unutarnji bazen. Zid za penjanje, mini golf, streljana, 2 kino dvorane, likovni centar, muzej nacionalne baštine. Vanjski grijani bazen, klizalište, besplatni električni shuttle bus.


U skijalištu se nalaze 44 restorana od čega 17 na stazama, 14 barova, 3 discoteke, 120 trgovina od čaga 34 sa sportskom opremom, 6 supermarketa.


Za Vaš potpuni zimski odmor tu je još 35 km uređenih pješačkih šetnica, 2 vrtića za djecu od 2,5 godine, 350 ski učitelja, vožnje helikopterom, sanjkalište. XXL DAY - skijanje četvrtkom do 19:30 odnosno 20h.  Paragliding, vožnja sanjkama sa psima,  šetnje na krpljama, vožnja električnim i fat biciklima, snowmobilom, koncerti klasične glazbe, brojni festivali i apres ski partiji.


Najkraći put do skijališta vodi preko Ljubljane, Milana, Torina i Briancona gdje možete napraviti ugodan predah i shooping. Samo skijalište je dosta skupo, pogotovo restorani na stazi.


Udaljenost od Zagreba: 940 km