Matrei | Škola skijanja na hrvatskom jeziku 2.1.-9.1.2021.

Matrei škola skijanja – Skijanje  Austrija

Matrei – škola skijanja

Škola skijanja organizirana je na hrvatskom jeziku za polaznike od navršenih 6 godina. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10 do 14 sati s pauzom u trajanju 45 minuta.
Za vrijeme pauze roditelji su dužni preuzeti djecu i vratiti ih u dogovoreno vrijeme učitelju skijanja.

Cijena 6-dnevne škole skijanja po osobi:  1.695 kn


Matrei – dječji vrtić

Dječji vrtić organiziran je na hrvatskom jeziku za djecu od 4 do 6 godina. Djeca koja pohađaju dječji vrtić na snijegu trebaju imati kompletnu skijašku opremu (skije, pancerice, kaciga). Poduka skijanja prilagođena je uzrastu djece. Dnevna poduka traje od nedjelje do petka, od 10 do 14 sati s pauzom u trajanju 60 minuta. Za vrijeme pauze roditelji su dužni preuzeti djecu i vratiti ih u dogovoreno vrijeme učitelju skijanja.

Cijena 6-dnevnog ski vrtića po osobi:  1.895 kn


Napomena za ski školu i dječji vrtić:

Preporučujemo da upis u ski-školu/vrtić svakako obavite već prilikom rezervacije vašeg smještaja. Zbog organizacijskih razloga, rezervacija škole/vrtića na licu mjesta bit će moguća samo u iznimno rijetkim slučajevima. Navedena cijena vrijedi za goste koji školu skijanja uplaćuju kod prijave aranžmana.
Minimalan broj polaznika škole skijanja je 8 osoba u jednoj grupi formiranoj prema znanju skijanja. U slučaju manjeg broja polaznika pridržavamo pravo rasporediti polaznike prema znanju skijanja bez obzira na dob polaznika odnosno pravo izmjene cijene škole skijanja te otkaza organizacije škole skijanja.

Maksimalni broj polaznika po jednoj grupi je 10 osoba, odnosno do 12 osoba u grupama iznad 6 godina skijanja. Ne vršimo povrat uplate za školu skijanja. Skijaška karta nije uključena u cijenu škole skijanja. Početak škole skijanja i dječjeg vrtića počinje na gornjoj stanici gondole koja iz Matreia vozi na skijalište.
Mogućnost individualne poduke uz dogovor s učiteljem skijanja na licu mjesta! Individualna poduka izvodi se nakon završetka škole skijanja!


Moguća doplata u agenciji za ski karte SKI HIT:

FAMILY PLUS: pri kupnji ski karata za 2 odraslih + 2 djece (6-18 godina), svako sljedeće dijete od 6-18 godina dobiva BESPLATNU ski kartu!

BESPLATNA SKI KARTA ZA DJECU DO 6 GODINA!
Mladi do navršenih 18 godina plaćaju dječju ski kartu!

6-dnevne ski kartedo 24.12.
10.1.-30.1.
14.3.-27.3.
25.12.-9.1.
31.1.-13.3.
28.3.-5.4.
Odrasli1.7501.850
Djeca rođena 2002.-2014.
(6-18 god.)
880925

Napomena: karte podižete uz predočenje vouchera na blagajni gondole.
Za pogodnost Family plus potrebno predočiti dokaz (osobne dokumente) da se radi o obitelji prilikom preuzimanja karte.
Doplata (kaucija): za Key Card 5 Eur. SKI HIT KÄRNTEN/OSTTIROL vrijedi za skijaške centre Sillian, Grossglockner resort (Matrei-Kals), St Jakob, Mölltaler Gletscher i Ankogel Bergbahnen Mallnitz.


Informacije o smještajnim objektima u destinaciji Matrei: kliknite ovdje


Azur Tours Vam želi ugodan zimski odmor u Matreiu!

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka