Kreischberg | Škola skijanja na hrvatskom jeziku

Kreischberg škola skijanja – Skijanje Austrija

Školu skijanja organizira Ski Team Cmrok s licenciranim hrvatskim učiteljima skijanja za početnike i napredne

U mogućnosti smo ponuditi našim gostima povlaštenu cijenu pješačkih, dnevnih i višednevnih ski karata.

Kreischberg škola skijanja i ski karte moguće je rezervirati unaprijed preko agencije, a uplata se vrši kod predstavnika u destinaciji 5.1. ili po dogovoru s organizatorom tijekom prosinca u Zagrebu – mjesto nalaženja po dogovoru.

Ukoliko uplatu želite izvršiti prije dolaska u destinaciju, za dogovor i sve potrebne informacije možete kontaktirati organizatora g. Orlića: skiteamcmrok@orlic-sport.com

 

Ski Team Cmrok organizira školu skijanja za početnike i napredne skijaše, za naše najmlađe polaznike starosti već od 6 godina pa do odraslih skijaša.

Kreischberg Škola skijanja provodi se na skijalištu Kreischberg/St. Lorenzen ob Murau, Austrija u terminu od 6.1.2019. do 11.1.2019.

U školi s vama i vašom djecom rade licencirani učitelji skijanja, po programu hrvatske škole skijanja, provjereni pedagozi s dugogodišnjim skijaškim iskustvom.

Rad s učiteljima odvija se cijeli dan s početkom u 9.30 sati i završetkom u 15.30 sati. Pauza za ručak je od 12.00 do 13.00 sati.

Za više informacija i rezervaciju mjesta u školi skijanja, rezervaciju povlaštenih ski karata posjetite web stranicu Ski Teama Cmrok

 

Cijena škole skijanja po osobi: 1.350 kn

 

Ponuda smještaja za skijalište Kreischberg: kliknite ovdje za više informacija.

 


 

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka