Azurtours Skijanje Skijanje Austrija Apartmani das Alpenhaus Katschberg 4*

Apartmani das Alpenhaus Katschberg 4*

Na skijalištu
Austrija, Koruška, Katschberg

Luksuzni apartmani Das Alpenhaus s bazenom i saunom na samom skijalištu Katschberg! Igraonica za djecu, restoran u objektu

Rezervirajte svoj odmor

Unesite period boravka i broj osoba

Provjerite raspoloživost smještaja i rezervirajte svoj smještaj po najpovoljnijim cijenama.

Unesite period boravka i broj osoba!
Apartman za 2 osobe sa 2 pomoćna ležaja
Balkon
Terasa
Površina: 51 m2
Gosti: 2 + 2
Internet

App 1/4 za 2-4 osobe (max. 3 odrasle + 1 dijete 17,9 g.) – Alpenwohnen S (dvosobni, 51 m2)

Apartman za 4 osobe sa 2 pomoćna ležaja
Balkon
Terasa
Površina: 72 m2
Gosti: 4 + 2

Smještaj:  u svim apartmanima: balkon ili terasa, kuhinja sa kutkom za jelo u sklopu dnevnog boravka: štednjak (električne ploče) i pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu, hladnjak, set za čišćenje. U svim apartmanima zabranjeno je pušenje. App 1/6 za 4-6 osoba (max. 4 odrasle + 2 djece 17,9 g.) – Alpenwohnen L (dvosobni, 72 m2): 2 spavaće sobe sa bračnim krevetom (neke i s dodatnim krevetom), dnevni boravak s kaučem na razvlačenje za 2 osobe i SAT-TV, 2 kupaonice (1x s tušem i WC-om, 1x s kadom i WC-om)

Apartman za 4 osobe
Balkon
Terasa
Površina: 58 m2
Gosti: 4 + 0

u svim apartmanima: balkon ili terasa, kuhinja sa kutkom za jelo u sklopu dnevnog boravka: štednjak (električne ploče) i pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, kuhalo za vodu, aparat za kavu, hladnjak, set za čišćenje. U svim apartmanima zabranjeno je pušenje. App 1/4 za 2-4 osobe  – Alpenwohnen M (dvosobni, 58 m2): spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe (SAT TV), 2 kupaonice, WC.

Sadržaj

Položaj: 

Katschberghöhe na 1.640 m n.v., direktno na skijalištu (plava staza), žičara cca. 200 m.

Sadržaj: recepcija, prostorija za odlaganje skija i pancerica (grijači), Intersport rent trgovina u objektu, A la carte restoran Alp-in sa terasom u objektu, dječja igraonica, Alpine VEDA Spa: unutarnji bazen dug 12 m, dubok 1,45 m, wellness: parna sauna, obiteljska sauna (mogućnost biti odjeven), finska sauna, dva prostora za opuštanje, masažni tuševi, ledena fontana, hladna soba.

Internet Da
Bazen Da
Unutarnji bazen
Parking dostupan Da
Parking uz nadoplatu, Parking na licu mjesta, Garaža
Garaža
Dodatni sadržaj u objektu
Sauna

Lokacija

Sportski centar
10 m
Skijalište
10 m
Ski bus
10 m
Centar
10 m

Lungo – Katschberg, Speireck-Grosseck, Obertauern

Katschberg i regija Lungo odredišta su za obiteljska skijanja s mnoštvom sadržaja za najmlađe (animacija, posebne vučnice, Ultimate Fun Park).

Uz ski kartu Lungau u osnovi imate uključenih 150 km staza, 32 žičare i uključuje skijališta Katschberg, Grosseck-Speiereck i Fanningberg, kao i manje žičare u St. Michaelu, Zederhausu i Lessachu.

Uz važeću ski pass kartu SkiLungau besplatno ćete se prevoziti javnim autobusima kroz područje Lungau, bez ograničenja, tijekom uobičajenih sati vožnje liftom (a to vrijedi i za skijanje, planinarenje ili kupovinu … )

Skijaška karta LUNGO kombinira sva skijališta Lungau + skijalište Obertauern, što sve čini ukupno 250 km ski staza od Katschberga do Lungaua i Obertauerna, i sve to sa samo jednom ski kartom!

Uz valjanu ski kartu LUNGO besplatno ćete se prevoziti javnim autobusima kroz područje Lungau, bez ograničenja, tijekom radnih vremena ski žičara (a to vrijedi i za skijanje, planinarenje ili kupovinu … )

Speireck – Grosseck je prekrasno obiteljsko skijalište sa 50 km ski staza, dok je Obertauern kraljica apres ski-a i veličine sa 100 km ski staza.

Daleko najpoznatije skijalište u dolini Lungau je Katschberg gdje Vas očekuje 70 km skijaških staza, 16 najsuvremenijih žičara.

Jamstvo snijega između 1066 i 2220 m nadmorske visine. 100% staza opremljeno je modernim topovima za snijeg. Fantastične staze za sve razine povezuju pokrajine Salzburg i Koruška.

Većina padina (oko 70 km) smatra se umjerenim, za početnike su dostupne lagane staze (10 km). Za ambiciozne sportaše također oko 10 km izazovnih crnih staza.

Katschi je maskota skijališta. Tu je ekskluzivni dječji zabavni park s mini-jet i likovima iz crtića. Trend, Aineck “zabavni park” s “Half-Pipe”, “Pro-Jump”, “High jump” , “Slide” …

Kratki je red čekanja na žičarama i savršeno uređene staze.

Pristup: tunel Karavanke – Spittal – tunel Katschberg – St.Michael – Katschberghöhe; od Zagreba ca 300 km