Bad Kleinkirchheim / St. Oswald  | Škola skijanja Krainer Wulschnig

Skijanje  Austrija

 

Svim polaznicima početničkog poznavanja skijanja do 10 godina starosti, zagarantirana je poduka na hrvatskom jeziku ukoliko se škola skijanja uplati uz rezervaciju smještaja najkasnije do 1.12.2018.!

Vrijedi samo za prijave u uredima škole u St. Oswaldu i na Bach. Ne odnosi se na Kaiserburg (za školu snowboarda ski učitelj na hrvatskom jeziku nije garantiran). Za naprednije skijaše (koji u sklopu škole skijaju plavim i crvenim ski stazama) poduka na hrvatskom ovisna je o raspoloživosti.

Za sve ostale polaznike škola skijanja odvija se na njemačkom ili engleskom jeziku.

Poduka za početnike (na plavim stazama) je garantirana na svim polazištima, za napredne ovisno o raspoloživosti.

Dnevna poduka traje 3 sata (škola skijanja); 2 sata (6-dnevna škola snowboarda).

Škola završava sa natjecanjem i podjelom medalji. Početak škole skijanja je nedjeljom u 12.45 sati, ili ponedjeljak u 9:45. a snowboarda u 13.30 sati. Ostale dane tečaj se održava prijepodne.

Školu skijanja mogu pohađati djeca od 3 godine starosti, a školu snowboarda od 6 godina starosti.

Cijena po osobi (ski škola i snowboard tečaj): 1.480 kn po osobi

Prilikom dolaska u Bad Kleinkirchheim molimo Vas da se javite u ured ski škole kako bi dogovorili detaljne informacije o početku škole i Vašem ski učitelju.

Dođite prvi dan škole na dogovoreno mjesto sastanka najmanje 15 minuta prije početka poduke (prilikom rezervacije obavezno odabrati mjesto sastanka) :

Žičara Kaiserburgbahn Talstation

Bach kod hotela Kärtnerhof

Žičara Brunnachparkbahn St. Oswald

Napomena: U cijenu ski škole nisu uključena ski karta i najam ski opreme. Obavezno za sve dodatno (želje, potrebe, usluga…) razgovarati na licu mjesta sa voditeljem ski škole.

TOP za obitelji!
Vrijeme tečaja odraslih i djece savršeno je usklađeno. Roditelji uvijek počinju 15 minuta nakon djece i također završavaju 15 minuta prije. Sastanak na istoj točki. Tako se cijela obitelj može spojiti na tečajeve.
Maksimalni broj osoba po skupini je 12 sudionika, minimalni 4. Podjelu u skupine obavlja škola skijanja.

Najam ski opreme Intersport rent -10% popusta (uz predočenje Azur Tours vouchera za smještaj) Ako roditelj iznajmljuje skije, dijete je besplatno!

Ponuda smještajnih objekata u Bad Kleinkirchheimu i St. Oswaldu: KLIKNITE OVDJE.

Sadržaji

Sadržaji sobe

Naša preporuka