blank
blank

Glamping Olimia Adria Village, Terme Olimia

Razmišljate o odmoru, opuštanju i bijegu od svakodnevice? Želite udobnost i ugodu, a istodobno svježinu prirode? Možda zabavu i adrenalinske doživljaje za svoju djecu i ugodno ozračje za vas? Sve to nudi vam potpuno novi Glamping resort Olimia Adria Village na najprirodniji i najglamurozniji način – iznad termalnih izvora, usred zelenila.

Zvuči zanimljivo i primamljivo, iako niste potpuno sigurni što zamisliti pod riječju „glamping“, zar ne?

Udobnost i ugoda luksuznog smještaja čiji su zidovi priroda, a krov zvjezdano nebo. Kako? Jednostavno – glamping! 

Glamurozni kamping gdje udobnost hotelske sobe možete zamijeniti osmišljenim butik-resortom u kontaktu s prirodom i boravkom u luksuznim stilski i praktično potpuno opremljenim šatorima s kupaonicom, u nekima i kuhinjom i privatnim bazenom.

Posebno ozračje stvara pitoreskni ambijent prošaran puteljcima i potočićima sa središnjim utočištem uz koje možete sjediti u večernjim satima, promatrati nebo, nazdraviti čašicom vina, čitati i uživati u trenutku savršenstva. Svako jutro na terasi očekuje vas košara s doručkom puna domaćih specijaliteta okolnih poljoprivrednika.

GLAMPING ŠOTOR S

Kad sami ili udvoje odlučite provesti odmor u znaku luksuza i trunčice pustolovine, glamurozni šator pravi je izbor. Priroda, prekrasan resort i luksuzni dom za odmor pod zvijezdama čeka vaš dolazak.

Sva oprema: Wi-Fi, balkon/terasa, vrtna garnitura, dnevni boravak, TV, klima, grijanje, aparat za kavu i čaj, ručnici i posteljina, završno čišćenje, hladnjak, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, sef.

GLAMPING ŠATOR M

Udobnost predsjedničkog apartmana u unutrašnjosti glamuroznog šatora potpuno izrađenog od prirodnih materijala s odabranom stilskom opremom i vanjskom natkrivenom terasom. Kuća ispod zvijezda čeka na vas i vašu obitelj.

Sva oprema: parkiralište, Wi-Fi, balkon/terasa, vrtna garnitura, dnevni boravak, TV, klima, grijanje, aparat za kavu i čaj, ručnici i posteljina, završno čišćenje, hladnjak, sušilo za kosu, ogrtač za kupanje, sef.


FIRST MINUTE -30% za šator S (1/2) za rezervacije do 30.6.2021.

FIRST MINUTE -10% za šator M (1/2+2) za rezervacije do 30.6.2021.

Cijena na bazi 1 noćenja u šatoru:

Sezona Sezona A Sezona B
Tip smještaja 23.4.-19.6.2021.

1.9.-10.10.2021.

19.6.-1.9.2021.
Šator S (1/2) 1.360 kn
952 kn
1.660 kn
1.162 kn
Šator M (1/2+2) 2.110 kn
1.899 kn
2.710 kn
2.439 kn

Cijena uključuje:

  • najam šatora
  • doručak
  • ulaznice za aqua park Aqualuna i Termalija Relax
  • parking

Doplate:

  • boravišna pristojba 2,5 € po osobi i danu – obavezna doplata na recepciji

Dodatni popust:

  • za boravak 7 ili više noćenja 10%
  • za boravak 14 ili više dana 15%

Hotelijer zadržava pravo promjena cijena.

Naša preporuka