Dolenjske Toplice

Ponude 2020.

NOVO od 2019.: Terme Dolenjske Toplice sada su bogatije za nove tobogane, što će obiteljski odmor učiniti još uzbudljivijim.

Dolenjske Toplice leže u jugoistočnom dijelu Slovenije, na zapadnom rubu novomestne kotline i već stoljećima su priznato lječilište. Današnjom suvremenom ponudom kupališnih, zdravstvenih i drugih usluga, privlačan su cilj za goste različitih generacija iz cijele Europe.

Hotel Balnea nudi ugodno umjetničko okruženje i raznovrsne wellness usluge. Prostrane i luksuzne hotelske sobe opremljene su ugodnim prirodnim materijalima. Dostupno je više različitih apartmana s odvojenim spavaćim sobama i dnevnim boravcima. U većini apartmana u dnevnom boravku se nalazi kamin, a u spavaćoj sobi masažna kada. U hotelu se nalaze i suvremeno opremljene prostorije za seminare, zanimljivi svijet sauna SPA Panorame na vrhu hotela, kafić s kaminom, klavirom i terasom uz vodeno zrcalo, do centra za relaksaciju vodi atraktivni panoramski hodnik.

Hotel Kristal – ugodan povijesni hotel, čiji strop restorana krasi znameniti kristalni luster. S tri unutarnja termalna bazena povezan je hodnikom, po kojem se dođe i do wellness centra Balnea i centra za medicinsku rehabilitaciju.

Hotel Vital – ukoliko želite postići ravnotežu između harmonije prirode i raznovrsne ponude tjelesne aktivnosti, pozivamo vas u hotel Vital, koji se ponosi lječilišnom tradicijom još od 1776. godine. Udobne i prostrane sobe, gostima su dostupna tri unutarnja bazena s ljekovitom termalnom vodom, centar za medicinsku rehabilitaciju i teretana.

NOVO U 2019. Balnea Fun u Termama Dolenjske Toplice 

Na ljetnom kupalištu Wellness centra Balnea u Termama Dolenjske Toplice rastu novi tobogani, a uz njih novi bazen s termalnom vodom.

Ljubitelje adrenalina i vodenih avantura će prilikom otvaranja ovogodišnje ljetne sezone kupanja 2019., koja se očekuje krajem svibnja, razveseliti četiri različita tobogana:

  • Zvjezdana staza (Star Track) je vodeni tobogan, koji pruža dugu i dinamičnu avanturu u mraku, s efektima zvjezdanog neba i ugrađenim panoramskim prozorom.
  • Kamikaza je strma i brza staza s ugrađenim grebenom, za ljubitelje brzine i vjetra u kosi.
  • Grom (Thunder) je brzi vodeni tobogan zatvorenog tipa, koji završava veličanstvenim skokom u termalni bazen.
  • Tvister (Twister) je širi vodeni tobogan s mekanom kliznom površinom, po kojoj se možete spustiti na splavi – sami ili udvoje. Uzbudljivo, zavojito putovanje u nepoznato završava usisavanjem u lijevak i slijetanjem u termalni bazen.

Tobogani su namijenjeni djeci višoj od 1,30 metra. Predškolska djeca će uživati na obližnjem već dobro poznatom Gusarskom brodu, u unutarnjem bazenu za njih je uređen i zid za penjanje.

Tobogani i lijetni bazen odvojeni su od glavnog bazena i diskretno povučeni u zelenilo iza restorana kupališta. Veseli žamor na taj način ne ometa kupače u ljetnom termalnom bazenu, koji mogu i dalje uživati u kupanju i loviti sunčeve zrake na ležaljkama. Na kupalištu Wellness centra Balnea gostima su dostupni unutarnji termalni bazen i dva vanjska, s vodenim i zračnim masažama, whirlpoolima, gejzirima i vodenim slapovima. Mirnim kutovima pobrinuli smo se za privatnost, odmor i sigurno sunčanje. Čistoća, uređenost i kvalitetna termalna voda odlike su kupališta u Termama Dolenjske Toplice.


Posebna ponuda, 2.1.-17.7.2020.

Cijena po osobi na bazi 1 polupansiona u dvokrevetnoj sobi: 

Hotel2.1.-17.7.2020.
Hotel Balnea 4* sup. 551 kn
Hotel Kristal 4*405 kn

Min. boravak: 2 noći

Cijena uključuje: noćenje s polupansionom, neograničeno kupanje u bazenima, 1x ulaz u saune, rekreativne šetnje, nordijsko hodanje, aquafit …, dodatan bogat program animacije, besplatan parking, besplatan fitnes, besplatan Wi-Fi

Popusti: 

– djeca do 5,99 godina starosti borave besplatno, 50 % popusta na boravak za djecu od 6 do 11,99 godina u sobi uz dvije odrasle osobe

– u vrijeme hrvatskih školskih praznika: jedno dijete do 11,99 godina na pom. ležaju u sobi uz dvije odrasle osobe boravi besplatno, djeca do 5,99 godina bez ležaja u sobi uz dvije odrasle osobe borave besplatno

Doplate: 

– puni pansion: 115 kn po osobi dnevno


Redovne cijene, 6.1.2020.-10.1.2021.

Cijena po osobi na bazi 1 noćenja s odabranom uslugom:

SobaUslugaHotel Vital 4*
Hotel Kristal 4*Hotel Balnea 4* sup.
Dvokrevetna sobanoćenje /doručak505 kn551 kn705 kn
Dvokrevetna sobapolupansion535 kn581 kn735 kn
Suitenoćenje /doručak895 kn
Suitepolupansion925 kn

Cijena uključuje: smještaj (s doručkom, polupansion), slobodan ulaz na sve bazene (hoteli i Wellness centar Balnea), bogat animacijski program, grupne vježbe u bazenu, besplatna upotreba kupaćeg ogrtača, besplatan neograničeni pristup internetu.

Ulazak u saune: 1x kod boravka 2 – 4 noćenja, 2x kod boravka 5 – 9 noćenja, neograničeno kod boravka 10 noćenja i više.

FIRST MINUTE -20% za boravke od min. 5 noći u terminu 19.6.-7.8. za rezervacije do 31.3.2020. 

 

Popusti za djecu: 

– djeca do 5,99 g. starosti borave besplatno, 50% popusta na boravak za djecu od 6 do 11,99 g. u sobi uz dvije odrasle osobe; 20% popusta za djecu do 11,99 godina na osnovnom ležaju. Popusti se računaju na eventualni akcijski cjenik.
– u vrijeme ljetnih praznika (srpanj, kolovoz): jedno dijete do 11,99 g. u sobi uz dvije odrasle osobe boravi besplatno, ostali po gore navedenim popustima.
popusti na pakete: 3 – 4 noćenja: 5%, 5 – 9 noćenja: 10%, 10 noćenja i više: 12%
– treća osoba u dvokrevetnoj sobi: 20%
– na cijene boravka u suite akcijski se popusti ne priznaju

Doplate: 

– za jednokrevetnu sobu u hotelu Vital 115 kn po noći, u hotelu Kristal 150 kn po noći, u hotelu Balnea 190 kn po noći

– za upotrebu dvokrevetne sobe za jednu osobu (single-use) 225 kn po noćenju

– za puni pansion 115 kn po osobi i noćenju,

– za izbor broja sobe: 10% doplate na trenutno važeće cijene (vrijedi za cijelu vrijednost rezervacije),

– dječji krevetić u sobi – 5 eur na noć

 

Obavezna doplata na licu mjesta:

Boravišna pristojba: 2,50 € po osobi i danu

Naša preporuka

Bohinj | Hotel Jezero 4*

Bohinj | Hotel Jezero 4*

Već od 1 340 KN

Zeleno ljeto 2020. | Hotel Jezero nalazi se obali Bohinjskog jezera. Odličan hotel sa bazenom, u prekrasnom prirodnom okruženju, idealan …