Turska | Side | Hotel Grand Seker ****

Datumi polaska: nedjeljom od 28.04.-12.05. te 27.10.-03.11. i utorkom 11.06.-24.09. iz Ljubljane

Trajanja putovanja: 7,14

 

www.grandsekerhotel.com.tr

Lokacija: Otprilike 300 m od pješčane plaže, na području Evrenseki, 8 km od centra mjesta Side (taksi, minibus), 50 km od zračne luke Antalya, 125 m od autobusne stanice.

Ponuda: restoran, više barova; bazeni, dječji bazen, četiri tobogana (od 01.05.2014, određene sate), unutarnji bazen; turska kupelj, sauna, masaža, kozmetički salon; trgovinica, frizer, dizala, tv kutak, bežični internet na recepciji (dolata); mini klub; fitnes, biljar, tenis, stolni tenis, košarka, odbojka, odbojka na plaži, pikado; animacija, povremeno diskoteka. Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen i na plaži. Ručnici (mogući uz doplata).

Standardne sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat tv, mini bar (ograničenje količine pri dolasku, besplatno), sef (doplata), balkon. Mogućnost dodatnog kreveta primjerenog za dijete.

Obiteljske sobe: veća standardna soba. Mogućnost dva dodatna kreveta primjerena za djecu.

Veće Obiteljske sobe: dva prostora odvojena vratima, jednako opremljene kao i standardne sobe. Mogućnost dva dodatna kreveta za djecu ili jednu odraslu osobu i jedno dijete.

ALL INCLUSIVE po programu 10.00-24.00.
• buffet doručak, ručak i večera; kasni doručak; snack, vrijeme za čaj, instant kavu i pecivo;
• određena lokalna točena pića (i iz bara na plaži i u diskoteci), mini bar (ograničene količine kod dolaska);
• određene sportske aktivnosti;
• animacija, mini klub;
• ležaljke i suncobrani uz bazene i na plaži.

NAŠ MIG
omiljen hotel
preporučamo obiteljima
tobogani

 

ZAVRŠNA OBAVIJEST O PUTOVANJU: dobit ćete 5-7 dana prije putovanja u kojoj će biti navedeno vrijeme polaska na/s destinacije, dodatne korisne informacije, podaci o predstavniku i telefonski kontakt predstavnika koji će svim gostima biti na raspolaganju 24 h. Ukoliko ne primite završno pismo u gore navedenom roku, ljubazno vas molimo, da se obavezno javite na prodajno mjesto gdje ste putovanje uplatili.

KLIMA I PROSJEČNE TEMPERATURE: klima u Turskoj je raznolika. Turska obala na području Antalye ima sredozemnu klimu s prosječnim dnevnim temperaturama između 30°C i 35°C, ponekad čak i 40°C. Vrućina popušta uz ugodan vjetrić koji puše uz obalu. Temperatura mora ponekad dostigne i toplih 30°C. Zbog viših temperatura može doći do dehidracije, stoga preporučamo, da popijete barem 2 l flaširane vode dnevno. Preko dana preporučamo laganiju odjeću.

 

Cijena po osobi uključuje:

 • povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju,
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
 • prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: do 23 kg,
 • autobusni prijevoz do/od odabranog objekta,
 • 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu,
 • asistenciju slovenskog predstavnika u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja,
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!
 • povratni transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb (na upit, uz doplatu 349 kn po osobi)
 • parking u zračnoj luci Ljubljana (besplatan vanjski parking P2 za određeni broj automobila – na upit)
 • vizu za Tursku, mogućnost doplate u agenciji 170 kn

 

Informacije o vizi:

Od 1. travnja 2013. godine hrvatski državljani moraju imati vizu za ulazak u Tursku.
Od 05. siječnja 2016. godine sve osobe koje putuju u Republiku Tursku moraju imati valjano putno-zdravstveno osiguranje koje pokriva razdoblje boravka u Republici Turskoj.

Za ovo putovanje potrebna je putovnica koja mora biti važeća min. 6 mjeseci od datuma ulaska u Tursku.
Hrvatski državljani koji turistički ili poslovno putuju u Tursku mogu ishoditi vizu putem sustava zahtjeva za vizu – E-viza na internetskoj stranici www.evisa.gov.tr.
Doplata za vizu pri uplati aranžmana ukoliko želite da vizu ishoduje organizator: 170 kn po osobi
Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.

Napomena:

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.

Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.

Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)


Šifra aranžmana: 26

 

Cijene po osobi

Klikom na naziv sobe dobivate tablicu s cijenama i datumima polaska.

1/2 standard, ALL (28.10.2018.) Cijena od: 5770kn

Datum polaska Naziv sobe Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
28.10.2018. 1/2 standard, ALL 2 1 5770 kn

1/2 superior standard, ALL (28.10.2018.) Cijena od: 5770kn

Datum polaska Naziv sobe Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
28.10.2018. 1/2 superior standard, ALL 2 1 5770 kn

1/2 družinska, ALL (28.10.2018.) Cijena od: 6310kn

Datum polaska Naziv sobe Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
28.10.2018. 1/2 družinska, ALL 2 2 6310 kn

Naša preporuka

Turska | Side | Hotel Cenger Beach*****

Turska | Side | Hotel Cenger Beach*****

Već od 3 840 KN

Ljeto na Mediteranu 2019! Direktni letovi posebnim zrakoplovom nedjeljom od 28.04.-12.05. te 27.10.-03.11. i utorkom 11.06.-24.09. iz Ljubljane