Putovanje Malta, Hotel Bayview

Polasci iz Zagreba

Datumi polaska: 21.07., 28.07., 04.08.2018.


Položaj hotel Bayview: nalazi se na šetalištu Gzire, 15 minuta hoda od centra Slieme s pogledom na povijesne zgrade malteškog glavnog grada Vallette i luke Marsamxett. Stanica javnog prijevoza za Vallettu, St. Julian’s i ostale destinacije na otoku nalazi se odmah ispred hotela.

Hotelska ponuda: recepcija, restoran, bar, vanjski bazen (otvoren 10-18 h) s odvojenim dijelom za djecu, bar uz bazen, suncobrani i ležaljke uz bazen besplatno, najam ručnika za bazen uz depozit,  fitness, sauna (uz doplatu), internet korner (uz doplatu).

Standard sobe: klimatizirane (s vremenskim ograničenjem rada), kupaonica (kada ili tuš, WC), sef (uz doplatu), SAT TV (daljinski uz depozit), Wi-Fi besplatno, balkon.

Usluga: samopsolužni doručak; mogućnost doplate za polupansion (samoposlužna večera).

Internet stranicawww.bayviewmalta.com

 

Cijena aranžmana po osobi:

Tip sobe Usluga 21.07., 28.07., 04.08.
DS standard Noćenje/doručak 6.005 kn
DS side sea view Noćenje/doručak 6.265 kn
DS sea view Noćenje/doručak 6.570 kn
JS Standard Noćenje/doručak 8.715 kn

First minute do 30.4.2018.: popust 250 kn po osobi

Popust za 1. dijete (2-12 god.) na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 20 %

Popust za 2. dijete (2-12 god.) na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe 20 %

Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 10 %

 

Napomena:

uvedena je obavezna turistička pristojba (Eco Tax) za boravak na Malti od 1.6.2016.

Pristojba iznosi 0,50 eur po osobi po noćenju. Odnosi se na odrasle osobe od 18 godina. Pristojba se plaća na licu mjesta po dolasku u hotel.

Informativni red letenja (Air Malta):

polazak iz Zagreba u subotu na nedjelju oko 01:00 sati, dolazak na Maltu u nedjelju oko 02:55 sati ujutro

Polazak iz Malte u subotu oko 22:25 sati, dolazak u Zagreb u nedjelju oko 00:20 sati.

 

Cijena aranžmana uključuje: 

povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb – Malta – Zagreb,  zrakoplovne pristojbe, prijevoz na destinaciji: zračna luka – hotel – zračna luka, smještaj u odabranom terminu u trajanju 8 dana/7 noćenja, uslugu navedenu pored hotela, organizaciju putovanja i zakonsku jamčevinu, asistenciju predstavnika na slovenskom jeziku.

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

fakultativne izlete, putno osiguranje (preporučamo), troškove osobne prirode.

Napomena:

uvedena je obavezna turistička pristojba (Eco Tax) za boravak na Malti od 1.6.2016.

Pristojba iznosi 0,50 eur po osobi po noćenju. Odnosi se na odrasle osobe od 18 godina. Pristojba se plaća na licu mjesta po dolasku u hotel.

 

Važna napomena:

smještaj u hotelima rezerviran je za 7 noćenja kako bi se po dolasku odmah prijavili u vaše sobe. Po međunarodnim pravilima ulazak u sobe moguć je nakon 16 h, a izlazak najkasnije do 10 h. Posljednji dan, u većini hotela gosti će moći koristiti uslugu ručka ili večera, u slučaju da imaju rezerviranu uslugu polupansiona te će gostima na raspolaganju biti zajednička prostorija u kojima će biti moguće ostaviti vlastite stvari do polaska transfera prema zračnoj luci (u kasnim večernjim satima).

 

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

 

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah udi u smještajne objekte na destinacijama.
Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)


Šifra aranžmana: 03

Naša preporuka

Malta, Qawra, hotel Santana****

Malta, Qawra, hotel Santana****

Već od 5 810 KN

Putovanje Malta, Hotel Santana 4* Polasci iz Zagreba Datumi polaska: 21.07., 28.07., 04.08.2018. Položaj hotel Santana udaljen oko 400 m od mora, u centru …