Putovanje Malta, Hotel Alexandra 3*

Polasci iz Zagreba 

Datumi polaska: 21.07., 28.07., 04.08.2018.


Položaj hotel Alexandra: u centru mjesta St. Julian’s, 500 m od plaže i otprilike 12 km od zračne luke, u neposrednoj blizini barova i diskoteka.
Ponuda: restoran, bar; krovna terasa s bazenom; igraonica, tv kutak, bežični internet na recepciji; sef na recepciji (doplata).
Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen, na plaži uz doplatu. Vlastiti ručnici
Standard sobe: klima, kupaonica/wc, sušilo za kosu (na upit), telefon, sat-tv, mini hladnjak (na upit, doplata), bežični internet (doplata), balkon. Mogućnost dva dodatna kreveta.
Usluga noćenje s doručkom: buffet doručak.
Polupansion (doplata): buffet doručak i večera.
Puni pansion (doplata): buffet doručak, ručak i večera.

Internet stranica: www.alexandrahotelmalta.com

 

*Last minute cijena po osobi:

21.7., 28.07., 04.08., 1/2 comfort na bazi 7 noćenja s doručkom … 6.290 kn

21.7., 28.07., 04.08., 1/2 deluxe na bazi 7 noćenja s doručkom … 6.990 kn

 

*last minute/posebna ponuda cijena je važeća do popunjenja određenog broja kapaciteta

 

Redovna cijena aranžmana po osobi:

Tip sobe Usluga 21.07., 28.07., 04.08.
DS comfort Noćenje s doručkom 6.420 kn
DS deluxe Noćenje s doručkom 7.150 kn
JS comfort Noćenje s doručkom 9.140 kn

First minute do 30.4.2018.: popust 250 kn po osobi

Popust za 1. i 2. dijete (2-13 god.) na pomoćnom ležaju u pratnji dvije odrasle osobe – 25 %Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 10 %

Popust za dijete (2-13 god) na osnovnom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe – 5 %

Doplata za polupansion na tjedan po osobi: 1.030 kn.

 

Napomena:

uvedena je obavezna turistička pristojba (Eco Tax) za boravak na Malti od 1.6.2016.

Pristojba iznosi 0,50 eur po osobi po noćenju. Odnosi se na odrasle osobe od 18 godina. Pristojba se plaća na licu mjesta po dolasku u hotel.

 

Informativni red letenja (Air Malta):

polazak iz Zagreba u subotu na nedjelju oko 01:00 sati, dolazak na Maltu u nedjelju oko 02:55 sati ujutro

Polazak iz Malte u subotu oko 22:25 sati, dolazak u Zagreb u nedjelju oko 00:20 sati.

 

Cijena aranžmana uključuje: 

povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb – Malta – Zagreb, zrakoplovne pristojbe, prijevoz na destinaciji: zračna luka – hotel – zračna luka, smještaj u odabranom terminu u trajanju 8 dana/7 noćenja, uslugu navedenu pored hotela, organizaciju putovanja i zakonsku jamčevinu, asistenciju predstavnika na slovenskom jeziku.

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

fakultativne izlete, putno osiguranje (preporučamo), troškove osobne prirode.

 

Napomena:

uvedena je obavezna turistička pristojba (Eco Tax) za boravak na Malti od 1.6.2016.

Pristojba iznosi 0,50 eur po osobi po noćenju. Odnosi se na odrasle osobe od 18 godina. Pristojba se plaća na licu mjesta po dolasku u hotel.

 

Važne napomene:

smještaj u hotelima rezerviran je za 7 noćenja kako bi se po dolasku odmah prijavili u vaše sobe. Po međunarodnim pravilima ulazak u sobe moguć je nakon 16 h, a izlazak najkasnije do 10 h. Posljednji dan, u većini hotela gosti će moći koristiti uslugu ručka ili večera, u slučaju da imaju rezerviranu uslugu polupansiona te će gostima na raspolaganju biti zajednička prostorija u kojima će biti moguće ostaviti vlastite stvari do polaska transfera prema zračnoj luci (u kasnim večernjim satima).

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah udi u smještajne objekte na destinacijama.
Također, prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)


Šifra aranžmana: 03

Naša preporuka

Malta, Sliema, hotel Bayview ***

Malta, Sliema, hotel Bayview ***

Već od 6 005 KN

Putovanje Malta, Hotel Bayview Polasci iz Zagreba Datumi polaska: 21.07., 28.07., 04.08.2018. Položaj hotel Bayview: nalazi se na šetalištu Gzire, 15 minuta hoda od centra …