Datumi polaska: svake subote u terminu od 28.04.-03.11.2018. iz Ljubljane

Trajanja putovanja: 7,14

Država: Grčka
Otok: Kreta
Područje: Heraklion
Mjesto: Hersonissos

Hotel od plaže dijeli samo promenada, otprilike 400 m od centra Hersonissosa, 25 km od zračne luke Heraklion. U neposrednoj blizini autobusne stanice, trgovina i taverni.
Ponuda: restorani (glavni; mediteranski a la carte), bar; bazen; sef, internet (doplata) i tv kutak, bežični Internet na recepciji.
Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen, na plaži uz doplatu. Ručnici uz doplatu.
Standard sobe: klima (doplata), kupaonica/wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, bežični Internet, mini hladnjak, sef (doplata), balkon. Mogućnost dodatnog kreveta.
Superior sobe: jednako opremljene kao standard sobe, obnovljene. Mogućnost dodatnog kreveta.
Obiteljske sobe: dva prostora odvojena s vratima, jednako opremljene kao i standard sobe. Mogućnost tri dodatna kreveta.
Usluga: buffet doručak i večera.

NAŠ MIG
• odlična lokacija
• višegodišnji hit hotel
• gosti se rado vraćaju u ovaj hotel

Prosječna ocjena: 8.5/10
Više o hotelu na stranici: www.marikristin.gr

DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: važeća putovnica još najmanje 6 mjeseci nakon povratka ili osobna iskaznica. Putnici koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamna osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju.

Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju agenciju te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.

ZAVRŠNA OBAVIJEST O PUTOVANJU: dobit ćete 5-7 dana prije putovanja u kojoj će biti navedeno vrijeme polaska na/s destinacije, dodatne korisne informacije, podaci o predstavniku i telefonski kontakt predstavnika koji će svim gostima biti na raspolaganju 24 h. Ukoliko ne primite završno pismo u gore navedenom roku, ljubazno vas molimo, da se obavezno javite na prodajno mjesto gdje ste putovanje uplatili.

KLIMA I PROSJEČNE TEMPERATURE: sredozemna klima s visokim temperaturama (do 40°C ) i niskom vlažnošću u zraku, ali je osjećaj vrućine drugačiji nego kod nas, zbog mediteranskog podneblja. Savjetujemo Vam da se zaštitite od jakog sunca i preporučamo vam pokrivala, sunčane naočale, visoke zaštitne faktore i da ponekad, kad je sunce najviše potražite hladovinu i ohladite se hladnim voćnim napitkom, vodom ili sladoledom. Boca vode neka bude stalno uz vas, jer nije preporučljivo piti vodovodnu vodu.

 

Cijena po osobi uključuje:

 • povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju,
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
 • prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: do 23 kg,
 • autobusni prijevoz do/od odabranog objekta,
 • 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu,
 • asistenciju slovenskog predstavnika u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja,
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!
 • povratni transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb (na upit, uz doplatu 349 kn po osobi)
 • parking u zračnoj luci Ljubljana (besplatan vanjski parking P2 za određeni broj automobila – na upit)

Obavezna doplata u hotelu (na licu mjesta):

 • boravišna pristojba u hotelu 2* 0,5 €/dan/soba; u hotelu 3* 1,5 €/dan/soba; u hotelu 4* 3 €/dan/soba, u hotelu 5* 4 €/dan/soba

Napomena:

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.

Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.

Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)


Šifra aranžmana: 26

 

Cijene po osobi

Klikom na naziv sobe dobivate tablicu s cijenama i datumima polaska.

1/2 superior, POL (27.10.2018.) Cijena od: 4300kn

Datum polaska Naziv sobe Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
27.10.2018. 1/2 superior, POL 2 1 4300 kn

1/2+3 družinska, POL (27.10.2018.) Cijena od: 4540kn

Datum polaska Naziv sobe Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
27.10.2018. 1/2+3 družinska, POL 2 3 4540 kn

1/1 superior, POL (27.10.2018.) Cijena od: 4300kn

Datum polaska Naziv sobe Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
27.10.2018. 1/1 superior, POL 1 0 4300 kn

Naša preporuka