Ovo putovanje je isteklo. Za 6 sekundi preusmjerit ćemo vas na aktualnu ponudu putovanja.

Hotel Agrumeto Villagio 3*, Ricadi

Datumi polazaka: svaki ponedjeljak u terminu 15.6.-3.8.2020. iz Ljubljane


Položaj: 500 m od šljunčane plaže (5 minuta hoda), 10 km od mjesta Tropea, 70 km od zračne luke.

Hotelska ponuda: recepcija, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama (uz doplatu), glavni restoran, bar uz bazen, vanjski bazen, besplatni ležaljke i suncobrani uz bazen i na plaži (1 suncobran i 2 stolca po sobi), parkiralište. Na upit i uz prethodnu potvrdu hotel prima kućne ljubimce (manji pas do 5 kg, doplata 20 €/tjedan).

Standardne sobe: ugodno opremljene, klima-uređaj, Sat TV, telefon, manji hladnjak (doplata 5 €/dan), kupaonica, sušilo za kosu, sef, balkon ili terasa, pogled na vrt.

Usluga: kontinentalni samoposlužni doručak i poslužena večera (izbor menija); mogućnost doplate za puni pansion (ručak – izbor menija).

Ponuda za najmlađe: mini klub za djecu (srpanj – početak rujna), mogućnost najma dječjeg krevetića (na upit i uz prethodnu potvrdu hotela).

Internetska stranica: www.villaggioagrumeto.it

Naša ocjena: ***

 

Cijena aranžmana po osobi na bazi polupansiona:

Hotel AGRUMETO VILLAGGIO  3*, Capo Vaticano – Ricardi  Datum početka usluge u hotelu/apartmanu
tip sobe usluga produkt br. osn.

kreveta

br. pom.

kreveta

15.6. 22.6. 6.7., 13.7., 20.7. 29.6., 27.7.
1TD 1TD 1TD 1TD
DS GV PLP 89985 2 0 5.000 5.200 5.680 5.950
TS GV PLP 89986 2 1 5.080 5.270 5.750 6.020
popust za dijete (2-12 god)  na pomoćnom krevetu u

pratnji 2 odrasle osobe

30% 30% 30% 30%
treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu 15% 15% 15% 15%
doplata za puni pansion na tjedan 600 600 600 600
doplata za puni pansion za dijete (2-12 god) na tjedan 300 300 300 300
popust ZA RANU PRIJAVU – FIRST MINUTE (vrijedi za odraslu osobu na osnovnom krevetu/na tjedan)
za rezervacije do 30.4.2020 300 340 450 490

Legenda: 1TD – prvi tjedan, TD – dodatni tjedan, DS – dvokrevetna soba, TS – trokrevetna soba, PLP – polupansion, GV – pogled vrt (“garden view”)

 

Cijena po osobi uključuje:

 • povratni let Ljubljana – Lamezia Terme – Ljubljana,
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe
 • smještaj u hotelu na bazi 7 noćenja s pripadajućom uslugom (cijena za 14 noćenja na upit)
 • uslugu slovenskog predstavnika na destinaciji
 • transferi na odredištu: zračna luka – hotel – zračna luka

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!
 • povratni transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb (na upit, uz doplatu 320 kn po osobi)
 • parking u zračnoj luci Ljubljana (besplatan parking u zračnoj luci Ljubljana, na vanjskom
  parkiralištu P1, za 8 dana za prvih 50 rezervacija – raspoloživost na upit; kasnije uz doplatu, povlaštena tarifa za rezervaciju u agenciji prilikom uplate aranžmana: 8 dana 420 kn; 15 dana 610 kn)

Obavezna doplata u hotelu (na licu mjesta):

 • boravišna pristojba 4€ – 16€ po osobi na tjedan (ovisno o kategoriji hotela)

Napomena:

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro). Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Prvi i zadnji dan putovanja namijenjeni isključivo dolasku na destinaciju i odlasku s nje te s tim povezanim transportima, a ne odmoru. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.

Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.

Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka