Putovanje Kreta, Hersonissos, hotel Antinoos

Polasci iz Zagreba

Datumi polaska: 21.07., 28.07., 04.08., 11.08.2018.


Položaj: manji hotel, nalazi se u centru Hersonissosa, 250 m od pješčane plaže, 150 m od taverne, kafići i trgovine, autobusna postaja od hotela udaljena 200 m.

Hotelska ponuda: 30 soba, recepcija, restoran, predvorje s TV salonom i barom, internet kutak (uz doplatu).

Sobe: jednostavno opremljene, telefon, hladnjak i klima-uređaj uz doplatu, sef na rececpiji uz doplatu, balkon ili terasa.

Usluga: samoposložni kontinentalni doručak.

 

*Last minute cijena po osobi: 

21.7., 1/2 standard na bazi 7 noćenja s doručkom … 3.299 kn

28.07., 04.08., 11.08., 1/2 standard na bazi 7 noćenja s doručkom … 4.299 kn

*last minute cijena je važeća do popunjenja određenog broja kapaciteta

 

Redovna cijena aranžman po osobi:

Tip sobe

Usluga 21.07., 28.07., 04.08., 11.08.
1/2 standard * Noćenje s doručkom

4.610

 

Dijete 2-12 god na pomoćnom ležaju: 2.135 kn

Treća odrasla osoba na pomoćnom ležaju – 10 % popust

 

Obvezna doplata u hotelu (na licu mjesta): boravišna pristojba u hotelu 2* 0,5 eur/dan/soba; u hotelu 3* 1,5 eur/dan/soba, u hotelu 4* 3 eur dan/soba, u hotelu 5* 4 eur/dan/soba.

 

Cijena uključuje:

  • povratni let iz Zagreba,
  • zrakoplovne pristojbe,
  • 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu,
  • jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

  • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje,
  • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe,
  • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja

 

Okvirni sat letenja:

Polazak iz Zagreba u subotu oko 21:00 h; dolazak na Kretu u nedjelju oko 00:15 h ujutro.*

Povratak s Krete u subotu na nedjelju oko 00:55 h; dolazak u Zagreb u nedjelju oko 02:05 h ujutro.*

Dopuštena težina prtljage zrakoplovom na navedenim letovima: 13 kg

*Smještaj u hotelima rezerviran je za 7 noćenja kako bi se po dolasku odmah prijavili u vaše sobe (smještaj je rezerviran od subote 16 h te je početak usluge u hotelu uvijek subota popodne od 7 noćenja do subote prije podne, ovisno o vremenu odjave iz pojedinog hotela).

Po međunarodnim pravilima, ulazak u sobe moguć je nakon 16 h, a izlazak najkasnije do 10 h. Posljednji dan, u većini hotele gosti će moći koristiti uslugu ručka ili večere u slučaju da imaju rezerviranu uslugu polupansiona te će gostima na raspolaganju biti zajednička prostorija u kojima će biti moguće ostaviti vlastite stvari do polaska transfera prema zračnoj luci (u kasnim večernjim satima).

 

Važna napomena:

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.
Također, prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje).


Šifra aranžmana: 03

 

Naša preporuka