Siva Port Ghalib, Port Ghalib

Kompleks se nalazi u ljetovalištu Port Ghalib, neposredno uz zasebnu pješčanu plažu. Uz dugu, slikovitu obalu nalaze se dva duga mola koja omogućuju pristup do mora. Zbog koraljnog grebena preporučujemo obuću za vodu. U neposrednoj blizini je suvremena marina s malim trgovinama, restoranima i barovima.

Hotelska ponuda: 

Uređeni hotel, koji sa sestrinskim hotelom PORT GHALIB RESORT tvori zajednički kompleks, s elegantnim predvorjem s recepcijom, lokalom s ponudom nargila, samoposlužnim glavnim restoranom, samoposlužnim restoranom Lagoon, à la carte restoranom na plaži Cardamom (uz prethodnu rezervaciju i doplatu) i raznim barovima. U prostranom vrtu se uz umjetnu lagunu s morskom vodom i u predivnom bazenskom kompleksu nalazi više zgrada izgrađenih u arapskom stilu. Tu je i manji vodeni park s dva vodena tobogana i sporom rijekom. Ležaljke, suncobrani i podloge uz bazen, u laguni i na plaži su besplatno na raspolaganju. Ručnici za plažu goste očekuju u sobi u torbi za na plažu.

Sport i zabava:

Tenis, stolni tenis, biljar, mini golf (jedan sat dnevno besplatno, uz rezervaciju), dva puta tjedno vođeni sat ronjenja. Uz doplatu: razni vodeni sportovi (npr. najam kajaka, …) s lokalnim ponuđačima usluga, škola ronjenja Aquarius Diving, wellness usluge u luksuznom RED SEA SPA u susjednom hotelu Place Port Ghalib (sauna, parna kupelj, hamam, masaže). Tijekom dana animacija, navečer različite predstave ili živa glazba.

Sobe:

U parku je u više hotelskih krila raspoređeno 347 soba:

  • SOBA S POGLEDOM NA PARK udobno opremljena i nudi tuš kabinu, WC, sušilo za kosu, sef, telefon, SAT TV, mini hladnjak, mogućnost pripreme kave i čaja (kod dolaska besplatno, kasnije uz doplatu), pristup internetu (uz doplatu), klima uređaj. Opremljen balkon, teras ili francuski prozor.
  • DELUXE SOBA jednako je opremljena i nudi pogled na more.

Treći ležaj je dodatni i nije ekvivalentan osnovnom ležaju.

Usluga:

All inclusive usluga s bogatim samoposlužnim doručkom, ručkom i večerom. Kasni doručak, poslijepodne snack, sladoled, kava i čaj. Od 10 sati do ponoći su dostupna lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom tjedno večera u a la carte restoranu Lagoon (uz prethodnu rezervaciju).

Uz doplatu: a la carte restorani Cardamom i Fattoush (uz prethodnu rezervaciju), svježe cijeđeni voćni sokovi, posebni specijaliteti, minibar, posluga u sobu, uvozna alkoholna pića.

Obavezno je nošenje all inclusive narukvice. Detaljnije informacije o all inclusive programu, radnom vremenu barova i restorana te uslugama koje su na raspolaganju uz doplatu dobivt ćete na destinaciji.

 

Cijena po osobi za boravak u trajanju od tjedan dana već od 3.030 kn

Za konkretan termin, molimo da nam pošaljete upit. Zbog svakodnevnih promjena cijena od strane partnera, molimo da konačnu cijenu i raspoloživost provjerite sa našim agentom prodaje.

 

Cijena aranžmana uključuje:

povratnu zrakoplovnu kartu do Marsa Alam-a (moguće luke polaska/povratka: Ljubljana/Graz/Beč/Budimpešta*), zrakoplovne pristojbe, transfer zračna luka – hotel – zračna luka, smještaj u odabranom terminu u trajanju 8 dana/7 noćenja, uslugu navedenu pored hotela, slovenskog predstavnika na destinaciji, organizaciju putovanja i zakonsku jamčevinu.

Cijena aranžmana ne uključuje:

Vizu za Egipat (obavezna doplata za državljane RH na licu mjesta 28 € po osobi), transfer do zračne luke (mogućnost povratnog transfera na upit i uz doplatu), parking u zračnoj luci, fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje, nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe, putno osiguranje (preporučamo), troškove osobne prirode.

 

*Polasci:

ODLAZAK DAN ODREDIŠTE
LJUBLJANA SUBOTA od 13.6.2020. MARSA ALAM
GRAZ PETAK od 3.4.2020. MARSA ALAM
BEČ ČETVRTAK, SUBOTA MARSA ALAM
BUDIMPEŠTA ČETVRTAK od 5.3.2020. MARSA ALAM

 

Viza:

Za ulazak u Egipat, hrvatskim državljanima je potrebna viza. Ista se dobiva neposredno pri ulasku u Egipat te stoji 28 € (s uključenim troškovima posredovanja). Putovnica mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. S obzirom na to da se uvjeti za ulaz mogu promijeniti, a za privremene putovnice vrijede drugačiji uvjeti, ljubazno molimo da se prije odlaska informirate o uvjetima ulaska u Egipat kod za to nadležnih institucija. Sva djeca (od rođenja) za ulaz moraju imati vlastitu putovnicu. Upis u drugim putovnicama nije dozvoljen.

Pri ulasku je potrebno ispuniti formular s podacima iz putovnice te o boravku u destinaciji. Do 8 dana prije polaska, vizu je moguće pribaviti i preko internetske stranice: https://visa2egypt.gov.eg/ .

Državljani država koje nisu članice EU (npr. BIH, Albanija, …) vizu moraju pribaviti prije odlaska, u Veleposlanstvu Egipta. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju, u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili Veleposlanstvu zemlje u koju se putuje, odnosno nadležnom konzulatu.

Svaki je putnik sam odgovoran za pribavljanje odgovarajućih putnih dokumenata te njihovu ispravnost. 

 

Izleti koji će obogatiti Vaš odmor (plaćanje na licu mjesta)

PLAVA VOŽNJA: Poludnevni izlet, 2 ronjenja s gumenim čamcem, uključen najam opreme. Ručak, bezalkoholna pića.
Cijena: cca. 44 €

LUXOR – Jednodnevni izlet autobusom: Dolina kraljeva, vožnja Nilom, hram kraljice Hačepsut, hram Karnak, Memn Kolos, tvornica alabastera, uključene su ulaznice i ručak.
Cijena: cca. 99 €

NIL – ASUAN – Jednodnevni izlet autobusom: Philae Temple, Nile Dam, posjeta parfumeriji, ulaznice i ručak.
Cijena: cca. 89 €

EL QUESIR – Jednodnevni izlet autobusom: Posjet džamiji, crkvi, šetnja starim gradom, obilazak bazara.
Cijena: cca. 15 €

QUAD SAFARI: Vožnja quadovima do beduinskog sela, bezalkoholno piće.
Cijena: cca. 34 €.

MEGASAFARI: Jeep, quad, jahanje deva, posjet beduinskom selu, gledanje zvijezda, zalazak sunca s uključenim roštiljem za večeru, bezalkoholno piće i orijentalna predstava.
Cijena: cca. 50 €

Rezervacija izleta moguća je isključivo u mjestu ljetovanja, kod zaposlenika lokalne agencije CET – Cairo Express Travel, koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Predstavljeni izleti rezerviraju se neposredno kod CET-a, zato Organizator putovanja za njih ne odgovara. Izleti se vode na njemačkom ili engleskom jeziku.
Predstavnici su obučeni za svoje zadaće i govore njemački i engleski. Kao poznavatelji Egipta, uvijek su vam na raspolaganju s puno informacija o lijepoj i raznolikoj zemlji. Više informacija i kontaktne podatke predstavnika možete naći neposredno u hotelima, u informacijskim mapama ETI ili na ETI informacijskoj tabli. 

Predstavljeni izleti su samo dio iz široke ponude mogućih izleta u Egiptu. Navedene cijene su okvirne i važeće za jednu osobu. Zadržavamo pravo promjne istih. 

 

Važna napomena:

Za ovo putovanje važno je imati putovnicu koja je važeća još najmanje 6 mjeseci od datuma ulaska u Egipat.

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.
Moguće je da* red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.
Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati. (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)


Šifra aranžmana: 15

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka