Datumi polaska: subotom u terminu od 05.05.-03.11. iz Ljubljane

Trajanja putovanja: 7,14

HOTEL SEA GARDEN ***

www.seagarden.com.eg

Lokacija: 100 m od plaže (preko ceste), 200 m od nove marine (barovi, diskoteke) i 7 km od zračne luke.

Ponuda: restoran; dva bara; bazen s odvojenim dijelom za djecu; masaže, frizer, kozmetički salon; mini klub, dječje igralište; gimnastika, aerobika, biljar, igralište za igre s loptom; sef na recepciji (doplata), Internet kutak (doplata); animacija. Besplatno korištenje ručnika, ležaljki i suncobrana uz bazen i na plaži (ručnici se preuzimaju u hotelu).

Standardne sobe: klima, kupaonica/wc, sat tv, telefon, mini bar (doplata), većina s balkonom ili terasom. Mogućnost dva dodatna kreveta.

Usluga polupansion: buffet doručak i večera.

NAŠ MIG
blizu nove marine i plaže
u centru događanja

 

POTREBNI DOKUMENTI: važeća putovnica još najmanje 6 mjeseci nakon povratka. VIZA: potrebna/obvezna za Egipat. Posebnosti: ova posebnost vrijedi za putovanje/ljetovanje u Sharm el Sheikh i Dahab gdje je viza obavezna ako ćete ići na fakultativne izlete odnosno, kretati se izvan samog ljetovališta (i u slučaju izleta s brodom). Ukoliko ćete vaše ljetovanje provesti u hotelu, za ulaz je dovoljna tzv. „sinajska viza” – žig (Sinai only) koji je besplatan. Ovim žigom vam je dozvoljen boravak do 14 dana. Putnici koji nisu državljani Hrvatske i nemaju hrvatske putne dokumente preporučamo da se prije uplate aranžamana osobno informiraju o zemlji u koju putuju i uvjetima koje je potrebno ispuniti za putovanje u tu zemlju.

Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju agenciju te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.

 

ZAVRŠNA OBAVIJEST O PUTOVANJU: dobit ćete 5-7 dana prije putovanja u kojoj će biti navedeno vrijeme polaska na/s destinacije, dodatne korisne informacije, podaci o predstavniku i telefonski kontakt predstavnika koji će svim gostima biti na raspolaganju 24 h. Ukoliko ne primite završno pismo u gore navedenom roku, ljubazno vas molimo, da se obavezno javite na prodajno mjesto gdje ste putovanje uplatili.

KLIMA I PROSJEČNE TEMPERATURE: suha klima gotovo bez padalina. Uz Crveno more, prije svega u Hurgadi, cijelo vrijeme puše i visoke temperature praktično ne osjećamo, vrućina se lakše podnosi nego kod nas zbog suhog podneblja. Savjetujemo Vam da se zaštitite od jakog sunca i preporučamo vam pokrivala, sunčane naočale, visoke zaštitne faktore. Zbog viših temperatura može doći do dehidracije, stoga preporučamo, da popijete barem 2 l flaširane vode dnevno. U pustinjskim predjelima može doći do velikih temperaturnih promjena između dana i noći , zato preporučamo, da sa sobom uzmete i topliju odjeću. Preko dana preporučamo laganiju odjeću.

 

Cijena po osobi uključuje:

 • povratni let iz Ljubljane u izabranu destinaciju,
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe,
 • prijevoz prtljage u posebnom zrakoplovu: do 23 kg,
 • autobusni prijevoz do/od odabranog objekta,
 • 7 noćenja i usluga ovisno o odabranom objektu,
 • asistenciju slovenskog predstavnika u zračnoj luci Ljubljana te u izabranoj destinaciji Vašeg ljetovanja,
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje:

 • vizu za Egipat, doplata prilikom rezervacije: viza i asistencija lokalnog partnera 230 kn po osobi
 • fakultativne izlete, napojnice i druge usluge koje nisu navedene pod cijena uključuje
 • nadoplatu za jednokrevetnu sobu, drugi tip usluge, drugi tip sobe
 • paket putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja od otkaza putovanja – PREPORUKA!
 • parking u zračnoj luci Jožeta Pučnika u Ljubljani (besplatan parking za određeni broj automobila – na upit)
 • povratni transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb (na upit uz doplatu 349 kn po osobi)

Napomena:

Za ovo putovanje potrebna je putovnica važeća još minimalno 6 mjeseci od datuma ulaska u zemlju.

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.

Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.

Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova.
U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)


Šifra aranžmana: 26

 

Cijene po osobi

Klikom na naziv sobe dobivate tablicu s cijenama i datumima polaska.

standard, polpenzion (23.02.2019.) Cijena od: 4600kn

Datum polaska Naziv sobe Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
23.02.2019. standard, polpenzion 2 2 4600 kn
02.03.2019. standard, polpenzion 2 2 3300 kn
09.03.2019. standard, polpenzion 2 2 3300 kn
16.03.2019. standard, polpenzion 2 2 3300 kn
23.03.2019. standard, polpenzion 2 2 3300 kn
30.03.2019. standard, polpenzion 2 2 3610 kn
06.04.2019. standard, polpenzion 2 2 3610 kn
13.04.2019. standard, polpenzion 2 2 3610 kn
20.04.2019. standard, polpenzion 2 2 3610 kn
27.04.2019. standard, polpenzion 2 2 6000 kn

Naša preporuka