Hotel Sami Beach 3*, Gümbet

Datumi polazaka: srijedom u terminu 26.06.-09.10.2019. iz Ljubljane

 

Položaj: uz pješčanu plažu, u neposrednoj blizini barova i restorana na području Gümbet, 4 km od grada Bodruma, 45 km od zračne luke.

Hotelska ponuda: recepcija, Wi-Fi, glavni restoran, restoran á la carte (uz doplatu), bar uz bazen, bar na plaži, bar sa zakuskom, vanjski bazen, besplatne ležaljke i suncobrani uz bazen i na plaži.

Standardne sobe: jednostavno opremljene u turskom stilu, klima-uređaj, telefon, satelitska TV, kupaonica, sušilo za kosu, većina soba ima balkon ili terasu.

Usluga: all inclusive. Detaljniji opis usluga koje su uključene u cijenu na www.kompas.si.

Wellnes i aktivnosti: vodeni sportovi (uz doplatu).

Internet stranica: www.samibeachhotel.com

 

 • Izvrsna lokacija (plaža i blizina grada)
 • Najpovoljniji omjer kvalitete i cijene

 

Cijene po osobi u određenom tipu sobe:

Bodrum Hotel Sami Beach 1024x234 - Bodrum, Gümbet, Hotel Sami Beach 3*

Legenda: 1TD – prvi tjedan, TD – dodatni tjedan, DS – dvokrevetna soba, JS – jednokrevetna soba, TS – trokrevetna soba, ND – noćenje s doručkom, PLP – polupansion, AI – all inclusive, MB – glavna zgrada (“main building”), LV/MV/BV/ISLV – pogled na unutrašnjost hotela (“land view”), GV – pogled vrt (“garden view”), SV – morska strana, SSV – bočna strana more (“side sea view”)

Cijena aranžmana uključuje:

 • povratni zrakoplovni prijevoz Ljubljana-Istanbul-Bodrum, Bodrum-Istanbul-Ljubljana
 • zrakoplovne i sigurnosne pristojbe te dodatak za gorivo
 • smještaj u hotelu na bazi 7 noćenja s pripadajućom uslugom (cijena za 14 noćenja na upit)
 • usluge engleskog predstavnika lokalnog partnera na destinaciji
 • transfere na odredištu: zračna luka – hotel – zračna luka

Cijena ne uključuje:

 • putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja (Putno zdravstveno osiguranje je obavezno za ulazak u Tursku)
 • vizu za Tursku (individualno ishođenje na  https://www.evisa.gov.tr/en/ili mogućnost posredovanja agencije uz doplatu)
 • parking u zračnoj luci Ljubljana (besplatan parking u zračnoj luci Ljubljana svih 8 dana za prvih 50 rezervacija – na upit)
 • transfer Zagreb – Ljubljana – Zagreb 320 kn po osobi
 • fakultativne izlete u Turskoj (doplata u € na licu mjesta kod predstavnika)

 

Red letenja na Turkish airlines-u: 

 • zatražite u putničkoj agenciji

Napomena: Avio kompanija zadržava pravo promjene vremena leta.

 

Parking u zračnoj luci Ljubljana: Prvih 50 osoba koje rezerviraju svoj odmor dobiva BESPLATNO 8-dnevno parkiranje na vanjskom parkiralištu u zračnoj luci Jože Pučnik, Ljubljana. Svim ostalim putnicima omogućujemo rezerviranje parkinga u zračnoj luci Brnik/Ljubljana (Jože Pučnika) prilikom uplate aranžmana, po povlaštenim tarifama. Povlaštena cijena 8-dnevnog parkinga iznosi 375 kn, a 15-dnevnog 560 kn.

Rezerviranje parkinga moguće je za sve polaske iz Ljubljane za sve destinacije iz kataloga Mediteran 2019. Parking je obavezno prijaviti prilikom rezervacije aranžmana, te ga uplatiti na prodajnom mjestu gdje rezervirate svoje putovanje. Prilikom rezervacije aranžmana potrebno je dati osnovne podatke o automobilu: tip vozila i registarsku oznaku automobila. Ova ponuda vrijedi samo za parkiranje na vanjskom parkingu P2. Stranke koje prilikom uplate aranžmana rezerviraju i uplate parking, dobit će voucher za parking na prodajnom mjestu, s ostalom putnom dokumentacijom. Ljubazno molimo stranke koje dođu vlastitim automobilom u zračnu luku Brnik/Ljubljana, da najprije automobil parkiraju na parkingu P2, te se jave predstavniku na Brniku (šalter: Kompas). Pri povratku potrebno je voucher za parking predati djelatniku u kućici za naplatu parkinga kako strankama ne bi bio naplaćen parking dvostruko. Parkirna blagajna otvorena je 24 sata.

Transfer Zagreb-Ljubljana-Zagreb: Na polascima zrakoplova iz Ljubljane, nudimo mogućnost rezervacije povratnog dijeljenog transfera u organizaciji GoOpti-ja, te Vas ljubazno molimo da ga prijavite prilikom rezervacije aranžmana, ukoliko isti želite koristiti. Cijena povratnog dijeljenog transfera Zagreb – Ljubljana (Zračna luka Jožeta Pučnika) – Zagreb iznosi 320 kn po osobi. Molimo Vas da prilikom rezervacije obavezno ostavite svoj kontakt mobitela (broj koji će vam biti aktivan i tijekom vašeg putovanja), na koji ćete primiti sve potrebne informacije vezano za vaš transfer (prilikom odlaska i povratka). Napominjemo kako kod dijeljenih transfera, koji dijelite s ostalim korisnicima usluge transfera na istoj ili sličnoj ruti vašoj, GoOpti zadržava pravo da se vozilo zaustavi na nekoliko lokacija prije finalne destinacije ili postoji mogućnost da transfer organizira u suradnji sa svojim partnerima, te postoji mogućnost da putnici tijekom transfera moraju zamijeniti vozilo (zajedno sa svojom prtljagom) do finalne destinacije. Za one koji vole privatnost, udobnost i diskreciju, nudimo mogućnosti organiziranog VIP transfera, koji koriste samo putnici koji su isti rezervirali, bez mogućnosti dodatnog stajanja ili zamjene vozila (osim na poseban zahtjev putnika). Molimo Vas da zatražite cijenu VIP transfera na Vašem prodajnom mjestu. Sve dodatne detalje i informacije oko transfera dobit ćete na vašem prodajnom mjestu prilikom rezervacije aranžmana.

 

Izleti koji će obogatiti vaš odmor (plaćanje u € na licu mjesta):

DALYAN – Provedite dan u prekrasnoj prirodi. Drvenim brodićima krenut ćete na manje krstarenje rijekom, priuštit ćete si kratku stanku i isprobati blatne kupke. Slijedi ukusan tradicionalni turski ručak. Nakon ručka slijedi vožnja do znamenitih antičkih Licijanovih grobnica uklesanih u stijenu. Zatim ćete imati još malo slobodnog vremena za skok u kristalno čisto more. Informativna cijena: 43 €

KRSTARENJE GULETIMA – Provedite opušten dan na tradicionalnom turskom drvenom brodu guletu, na krstarenju po zaljevima prekrasne turske obale. Uživajte u suncu i odmorite oči na kristalno čistoj tirkiznoj boji mora. Priuštite si skok u more i pogledajte grad Bodrum i iz druge perspektive, s mora. U cijenu je uključen ručak s tradicionalnom turskom hranom i pićem. Informativna cijena: 38 €

JEEP SAFARI – Istraživanje područja džipovima daje destinaciji posebnu draž. Na putu ćete otkriti brojne šume pinija, antička nalazišta i tipična sela u kojima stanovnici još uvijek žive tradicionalnim životom. Tijekom puta priuštit ćete si i ukusan tradicionalni turski ručak. Informativna cijena: 39 €

PAMUKKALE – U ranim jutarnjim satima autobusom ćete krenuti prema „pamučnom dvorcu“, jednoj od najvećih znamenitosti na svijetu. Gotovo 200 m visok klif s brojnim slapovima i manjim terasastim bazenima tijekom povijesti je stvorila voda bogata kalcitom. Slijedi posjet antičkom gradu Hijerapolisu s najvećim grobljem – nekropolom u kojoj se nalaze više od dvije tisuće grobnica i sarkofaga, rimski teatar i agora. Slijedi vožnja mimo planinskog lanca Taurusa i stanka za ručak te posjet trgovačkom centru s tradicionalnim turskim tepisima. Dolazak u hotel u večernjim satima. Informativna cijena: 55 €

 

Napomena:

Nevažeće putne isprave ne obavezuju Azur tours d.o.o. te se primjenjuju Opći uvjeti putovanja organizatora. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH (www.mvp.hr).

Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. U slučaju kasnog dolaska zrakoplova (noću ili u ranim jutarnjim satima) gosti nemaju pravo na povrat jednog noćenja, pošto se broj noćenja ne mijenja. Za noćenje se smatra vrijeme od približno 11.00 do 11.00 sljedećeg dana (ovisno o kućnom redu). Treba uzeti u obzir da turistički aranžman započinje odlaskom zrakoplova i da u zrakoplovu svaki putnik u pravilu već dobije po jedan obrok. Isto važi i za rane odlaske iz hotela (npr. prije 8 sati ujutro) Red letenja na charter programima podložan je promjeni i u vrlo kratkom vremenu pred put. Putnici će dobiti točan raspored leta najkasnije 3 dana pred polazak.

Moguće je da red letenja na charter programima uslijed pojačanog naleta redovnih linija, a posebno u visokoj sezoni (6., 7., 8. mj.) bude nepovoljniji. Organizator putovanja na takav red letenja i promjene koje mogu nastati ne može utjecati. Posljedično tome moguće je da zbog nepovoljnijeg reda letenja nije moguće odmah ući u smještajne objekte na destinacijama.

Također prilikom povratnog leta i nepovoljnijeg reda letenja na odlasku s destinacije moguće je da gosti moraju napustiti svoje sobe u smještajnim objektima puno prije polaska zrakoplova. U tom slučaju gosti se prilikom ulaska u smještajne objekte na dan dolaska i izlaske iz smještajnih objekata na dan odlaska moraju strogo držati kućnog reda koji propisuje svaka hotelska kuća. Prema međunarodnim pravilima gost je dužan napustiti hotelsku sobu do 12.00 sati (Većina hotela ima poseban prostor za odlaganje prtljage i preodijevanje.)

Za navedeno putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja koje možete pogledati na sljedećem: linku

Naša preporuka

Bodrum, Torba, Hotel Samara 5*

Bodrum, Torba, Hotel Samara 5*

Već od 6 300 KN

Ljeto na Mediteranu 2019. Polasci srijedom u terminu 26.06.-09.10.2019. iz Ljubljane (let preko Istanbula).