Program putovanja:

1. DAN: ZAGREB/LJUBLJANA – MONASTIR / ENFIDHA – YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI Sastanak putnika u zračnoj luci. Polazak zrakoplova prema Tunisu (trajanje leta oko 2 sata). Dolazak u zračnu luku Monastir ili Enfidha. Transfer autobusom do hotela El Mouradi  4*  i smještaj na osnovi all inclusive usluge. Noćenje.

2. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
Dan za odmor, opuštanje, kupnju, individualne šetnje ili razglede. All inclusive usluga. Noćenje.

3. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI – TUNIS – KARTAGA – SIDI BOU SAID  – YASMINE HAMMAMET/ PORT EL KANTAOUI
Nakon doručka slijedi vožnja prema sjeveru zemlje i glavnom gradu Tunisu. Dolazak u središte moderne i živopisne prijestolnice, u tunišku medinu, gdje ćete imati priliku okušati se u vještini cjenkanja. Nastavak puta do Kartage, prijestolnice Punskog carstva, slijedi razgled ostataka drevne Kartage; danas je to dio zaštićenog područja UNESCO-a. Kartaga će probuditi vašu maštu svojom bogatom i zanimljivom poviješću i ispričati priču o princezi Elisi i velikom vojskovođi Hanibalu. Nakon obilaska slijedi ručak, a zatim šetnja idiličnim bijelo-plavim gradićem umjetnika Sidi Bou Said, koji nudi prekrasan panoramski pogled. Povratak u hotel, večera i noćenje.

4. DAN: YASMINE HAMMAMET/ PORT EL KANTAOUI – EL JEM – MATMATA – DOUZ
Nakon doručka u hotelu slijedi vožnja prema jugu države u nezaboravnu avanturu i otkrivanje skrivenih blaga Tunisa. Prvo zaustavljanje je u mjestu El Jem gdje ćemo vidjeti jedan od najvećih i najočuvanijih rimskih amfiteatara, koji je nekad mogao primiti do 30 000 posjetitelja. Slijedi vožnja do mjesta Matmata i posjet tipičnoj berberskoj, trogloditskoj kući u kojoj neki Berberi još uvijek žive u svojoj kulturi i jeziku. Ručak (piće uz doplatu). Nastavak puta do grada Douz, oaze koja se još naziva "Vrata Sahare", mjestu gdje počinju prave pješčane dine. Nezaboravno iskustvo zasigurno će biti šetnja Saharom na malo drugačiji način, na leđima deve (fakultativno, uz nadoplatu). Smještaj u hotelu 4*. Večera i noćenje.

5. DAN: DOUZ – CHOTT EL JERID – TOZEUR
Nakon doručka nastavak safari programa i odlazak na najveće presušeno slano jezero u Tunisu, Chott El Jerid, gdje je predviđena kratka pauza. Ne propustite priliku za kupnju pustinjskih ruža ili fotografiranje ovog prirodnog fenomena. Nastavak vožnje prema mjestu Tozeur. Ako ste spremni doživjeti pravu avanturu predlažemo adrenalinsku off road vožnju terenskim vozilima do prekrasnih oaza Chebika i Tamerza (fakultativno, uz nadoplatu). Smještaj u hotel 4*, ručak, večera, noćenje. Po želji nakon večere, mogućnost odlaska do muzeja Dar Zamen u Tozeuru, koji predstavlja tradiciju, povijest države i priče o 1001 noći (fakultativno, uz nadoplatu).

6. DAN: TOZEUR – GAFSA – KAIROUAN – YASMINE HAMMAMET /  PORT EL KANTAOUI
Doručak. Vožnja do oaza palmi datulja ili posjet malom zoološkom vrtu (fakultativno, uz nadoplatu) Slijedi vožnja prema sjeveru i zaustavljanje na putu za ručak. Posljednje zaustavljanje je u svetom gradu muslimana, Kairouanu i razgled izvana Velike džamije Oqb Ibn Nafaa. Posjetit ćemo i radionicu tepiha gdje ćete vidjeti razne ručno tkane tepihe i moći isprobati svoje vještine u cjenkanju. Nakon toga slijedi povratak u hotel, večera i noćenje.

7. DAN: YASMINE HAMMAMET / PORT EL KANTAOUI
Dan za odmor, opuštanje, kupnju, individualne šetnje ili razglede. All inclusive usluga.

8. DAN: YASMINE HAMMAMET /PORT EL KANTAOUI – MONASTIR / ENFIDHA – LJUBLJANA/ZAGREB  Transfer od hotela do zračne luke. Polazak zrakoplovom prema Ljubljani ili Zagrebu (trajanje leta oko 2 sata). Dolazak u zračnu luku.

NADOPLATE ZA VRIJEME SAFARI PROGRAMA (FAKULTATIVNO):

 •   jahanje deva  (oko 15 EUR)

 •   vožnja terenskim vozilima  do gorskih oaza Chebika i Tamerza

 i off road vožnja terenskim vozilima do Ong Jmela (oko 45 EUR)

 •   obilazak muzeja Dar Zamen i mini zoo vrt (oko 15 EUR)

 

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: Povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb ili Ljubljana – Tunis (zračna luka Monastir ili Enfidha)  – Zagreb ili Ljubljana, prigrizak i osvježavajuće piće tijekom leta, prijevoz prtljage, autobusni transfer zračna luka – hotel – zračna luka, 5 noćenja u hotelima El Mouradi 4* na osnovi all inclusive usluge, 2 noćenja na području Sahare (Douz ili Tozeur)  u hotelu El Mouradi 4* na osnovi polupansiona, ručkovi za vrijeme safari programa, sve navedene ulaznice i lokalitete prema programu, asistenciju predstavnika, vođenje programa na hrvatskom ili slovenskom jeziku, organizaciju putovanja i jamčevinu.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: paket putnog osiguranja (osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage i osiguranje od nezgode), obroke drugačije od navedenih, transfere, fakultativne izlete i programe, napojnice i ostale usluge koje nisu navedene u programu.

 

NAPOMENE Agencija zadržava pravo izmjene određenih dijelova te izmjene redoslijeda programa putovanja ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju, vremenskim uvjetima i ostalim čimbenicima. Za vrijeme smještaja u hotelu (El Mouradi 4* – Yasmine Hammamet / Port El Kantaoui  4*) usluga je na osnovi all inclusive usluge; za vrijeme safari programa usluga je na osnovi punog pansiona. Prilikom odlaska na safari gosti moraju napustiti svoje sobe i prtljagu uzeti sa sobom. Fakultativne izlete i usluge organizira lokalna putnička agencija. Za izvedbu ovog programa potrebno je minimalno 15 prijavljenih putnika. Vođenje je na hrvatskom ili slovenskom jeziku. Opći uvjeti putovanja sastavni su dio ovog programa, a nalaze se u katalogu Tunis 2020. kao i na web stranici www.suncaniodmor. com. Molimo cijenjene putnike da pročitaju uvjete prije potpisivanja ugovora. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih osoba, Sunčani odmor d.o.o. zadržava pravo otkaza aranžmana. Vrijeme leta je podložno promjeni. Organizator zadržava pravo promjene grada i satnice povratka i polaska bez posebne odštete. Organizator ne odgovara za zakašnjenje zrakoplova ni promjene u putovanju koje bi nastale zbog kašnjenja. Molimo imati u vidu da je kategorizacija hotela u Tunisu u pravilu slabija od Europske. Ako okolnosti onemogućuju smještaj u rezerviranom objektu, Organizator putovanja će Putnika smjestiti u drugi objekt jednake ili više kategorije od rezervirane.

 

Cijene po osobi

Klikom na naziv sobe dobivate tablicu s cijenama i datumima polaska.

1/2 dvokrevetna standard (17.08.2021.) Cijena od: 4739kn

Datum polaska Naziv sobe Usluga Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
17.08.2021. 1/2 dvokrevetna standard Full board/All inclusive 2 0 5649 kn
07.09.2021. 1/2 dvokrevetna standard Full board/All inclusive 2 0 4739 kn

1+1 odrasla osoba + dijete (17.08.2021.) Cijena od: 4739kn

Datum polaska Naziv sobe Usluga Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
17.08.2021. 1+1 odrasla osoba + dijete Full board/All inclusive 1 1 5649 kn
07.09.2021. 1+1 odrasla osoba + dijete Full board/All inclusive 1 1 4739 kn

1/2+2 dvokrevetna s dva pomocna lezaja (17.08.2021.) Cijena od: 4739kn

Datum polaska Naziv sobe Usluga Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
17.08.2021. 1/2+2 dvokrevetna s dva pomocna lezaja Full board/All inclusive 2 2 5649 kn
07.09.2021. 1/2+2 dvokrevetna s dva pomocna lezaja Full board/All inclusive 2 2 4739 kn

1/1 jednokrevetna soba (17.08.2021.) Cijena od: 5189kn

Datum polaska Naziv sobe Usluga Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
17.08.2021. 1/1 jednokrevetna soba Full board/All inclusive 1 0 6419 kn
07.09.2021. 1/1 jednokrevetna soba Full board/All inclusive 1 0 5189 kn

1/2+1 dvokrevetna s pomocnim lezajem (17.08.2021.) Cijena od: 4739kn

Datum polaska Naziv sobe Usluga Broj osoba Dodatnih kreveta Cijena od (7 dana)
17.08.2021. 1/2+1 dvokrevetna s pomocnim lezajem Full board/All inclusive 2 1 5649 kn
07.09.2021. 1/2+1 dvokrevetna s pomocnim lezajem Full board/All inclusive 2 1 4739 kn

Naša preporuka

Hotel Riadh Palms

Hotel Riadh Palms

NAŠE MIŠLJENJE 4* LOKACIJA Smješten među palminim drvećem na rubu jedne od najlješpših plaža u Tunisu, hotel se nalazi u centru …

Hotel El Mouradi Palm Marina

Hotel El Mouradi Palm Marina

LOKACIJA Hotel je građen u španjolsko-maurskom stilu, nalazi se u blizini marine u Port El Kantaouiu i okružen je vrtovima koji …

Hotel El Mouradi Cap Mahdia

Hotel El Mouradi Cap Mahdia

LOKACIJA Ovaj izvanredan hotel s maurskom arhitekturom je jedno od najboljih mjesta u regiji za odmor i opuštanje. Smješten je uz …