MS River Navigator

Autobusom iz Zagreba

Beč – Budimpešta – Bratislava

Datum putovanja: 02.12.-06.12.2018. – grupni polazak


1. dan, Zagreb – Beč

Polazak autobusa iz Zagreba u 7 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju, s kraćim usputnim pauzama radi odmora. Dolazak u Beč oko 13 sati. Ukrcaj na brod i smještaj u odabrane kabine. Obilazak broda i upoznavanje sa posadom uz piće dobrodošlice. Poslijepodne predlažemo odlazak na poludnevni razgled grada u dogovoru s pratiteljem. Večera na brodu. Noćenje.

1.-5. dan, krstarenje prema programu:

DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
1 Beč, Austrija
2 Beč, Austrija (razgled grada) 14:00
3 Budimpešta, Mađarska (razgled grada) 8:00 21:30
4 Bratislava (razgled grada) 14:00 23:00
5 Beč, Austrija 6:00

5. dan, Beč – Zagreb

Nakon doručka na brodu, iskrcaj i slobodno vrijeme za šetnju do polaska transfera prema Zagrebu. Vožnja kroz Austriju Sloveniju uz kraća zaustavljanja radi odmora. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.

 

Cijena paket aranžmana u dvokrevetnoj: 

Kabini s prozorom, donja paluba 4.990 kn
Kabini s prozorom, glavna paluba 5.390 kn
Kabini s francuskim balkonom, gornja paluba 5.590 kn

Jednokrevetne i višekrevetne kabine na upit!

 

Cijena paket aranžmana uključuje: 

prijevoz autobusom na relaciji Zagreb-Beč-Zagreb, krstarenje brodom prema programu s uključenim navedenim razgledima gradova, smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, kava/čaj nakon ručka i večere, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima, voditelja putovanja; organizaciju i pripremu putovanja.

Cijena ne uključuje:

troškove pića u barovima i restoranima (osim navedenog u programu), izlete (osim navedenih u programu kao uključeni), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, te troškove osobnih narudžbi.

 

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju grupnog polaska: 30

 

Napomene:

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.


Šifra aranžmana: 03

Naša preporuka